2010 eylül hamişleri:):) tanışalım paylaşalım.

maviorman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
93
3
86
39
Muğla
selam bende nihayet ve en sonunda hamile kalanlardanım,,,,eylül ayında hiç ama hiççç beklemediğim bir zamanda hamile kalmışım:9:
tanışalım konuşalım paylaşalım istiyorum.....herkese mutlu günler:49:

selam bende nihayet ve en sonunda hamile kalanlardanım,,,,eylül ayında hiç ama hiççç beklemediğim bir zamanda hamile kalmışım
tanışalım konuşalım paylaşalım istiyorum.....herkese mutlu günler:

Bu sayfayı güncel tutalım arkadaşım. Bende 15 ay beklemenin sonunda hamile kaldım çok şükür artık tedavi yolları gözükmüştü ki bize rahim filmine yolladı doktor derken hiç ummadığım bir anda şükür Rabbime hamile kalmışım. Sat 24 Eylül. 8+4 olduk bile kalp atışlarını da gördük çok şükür. Sende durumlar nasıl?

Kusura bakmayın yeni üyeyim alıntı yaparak cevaplamaya kalkıştım ama beceremedim neyse öğreniriz:) Tüm Eylül hamilelerini bekliyoruz burda toplanalım kızlar.

merhaba arkadaşlar ben de 11 hafta 5 günlük hamileyim (sat:2 eylül)
bu 2. bebeğim ilki 8 yıldan sonra aşılamayla olmuştu şu an 8.5 aylık 2.'si de kendiliğinden oldu çok şükür Rabbime
Allah'ım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

Bu sayfayı güncel tutalım arkadaşım. Bende 15 ay beklemenin sonunda hamile kaldım çok şükür artık tedavi yolları gözükmüştü ki bize rahim filmine yolladı doktor derken hiç ummadığım bir anda şükür Rabbime hamile kalmışım. Sat 24 Eylül. 8+4 olduk bile kalp atışlarını da gördük çok şükür. Sende durumlar nasıl?

benim SAT 23 Ağustos,,,fakat yumurtlamam kaydığı için sürekli bebeğin kaç hafta olduğu ile ilgili çelişkiler oluyor,devlet hastanesindeki doktor sata göre söylüyor,,ama özel doktorum bebeğin boyuna bakarak tam günümü çıkardı,,,16 eylülde hamile kalmışım....bende tedaviye başlamıştım rahim filmi için gün almak üzereydik,,,ilaçlar falan tam başlıyorduk ki hamile olduğumu öğrendim,,,herkes bana hamilesin sen derken ben imkansız diyordum,,çok şükür allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.....:emir_bebek:

merhaba arkadaşlar ben de 11 hafta 5 günlük hamileyim (sat:2 eylül)
bu 2. bebeğim ilki 8 yıldan sonra aşılamayla olmuştu şu an 8.5 aylık 2.'si de kendiliğinden oldu çok şükür Rabbime
Allah'ım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

hayırlı olsun,,,çocuk tedavisi gören bütün arkadaşlarımın ilk çocuktan sonra kendiliğinden gebe kaldığını duyuyorum,,,,bende 11+4 günlük:) tabi bu sata göre değil,,,bende kanama problemi vardı,,4 ay boyunca adetim bittikten yaklaşık 1 hafta sonra tekrar kanama başlıyordu,,,ve 15 gün sürüyordu neredeyse,,,yani ayda 20 gün kanamam oluyordu,,,en sonunda ankaraya gittim doktora,,sürpriz bi şekilde hamile kaldım,,,,ben bu cuma ikili test için doktora gideceğim,,,belki cinsiyetini görebiliriz dedi,,,,ayyyy çok heyecanlı,,,,çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah,,,,

ben 11+4 günlük hamileyim ultrasona göre....ben kalp atışlarını 6.haftada duymuştum....

merhaba bende eylülde hamile kaldim ve suan 13+4 haftalik hamileyim.
Maviorman hamileliginin kacinci haftasindasin ???
Hayirli ugurlu olsun kiz cocuklari bi baska oluyor benimde bir kizim var 5 yasinda....:3:

ben şu an 12+3 günlük hamileyim,,,özelde baktılar,,%80 kız dedi,,,gerçek sonuç 1 ay sonra çıkacakmış,,,doktorun dediğine göre bugüne kadar hiç yanılmamış,,,benim ilk gebeliğim çok heyecanlıyım,,,
demek kızın var 5 yaşında allah bağışlasın,,,çok tatlı zamanlarıdır,,bizde bi ufaklık var geçen gün bana dediki' abla sen nasıl becerdinde karnına bebeği koydun,,nasıl yaptın' çok güldük ama cevap veremedik:) büyüyünce anlatırım dedim:) kız çocuklarına bayılıyorum....bu arada isim aramaya başladım ben eylül olsun dedim ama kız kardeşim ambargo koydu hayır dedi,,,,tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar. Ben de 11+6 günlük hamileliğim ve ilk bebeğim. Beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim hatta baya geç test yaptım değilimdir diye:) Ama çok şükür bu haberi alma mutluluğunu yaşadık. İnşallah hepimiz en güzel ve rahat şekilde hamilelik dönemimizi geçirir ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...

mrb arkaadaslar bende eylülün 19unda kalanlardanim.ilk baslarda inanmadim ama hatta tedaviye baslamistim ama rabbim bana daha ilac bile kullanmadan nasip etti.cok güzel bi duygu sabirsizlik cekiyorum bir an önce dogsun istiyrum.allah herkeze nasip etsin cocuk duygusuna hepimiz ins saglikla aliriz kucagimiza:49:(bide bi sorum olcak su yorumlarin altina bebk kac haftalik resimleri yapiyosunuz ya ben yeniyim nasil oluyor bilmiyorum bilgilendiren olursa sevinirim)

kızlar bu sabah yaşadığım diş ağrısı zerine doktoruma msj attım 2.trimerde diş çektire bilirmiyim die ..doktorum olmaz dedi..öyle diyince çareler aradım..VE İNT SARIMSAĞI DÖVÜP AĞRIYAN DİŞE OVALAYIN YAZIYO VE GERÇEKTEN ETKİSİNİ GÖRDÜN...4 yattın 7 de kalktım düşünün... tüm hamiş arkadaşlara bunu söylemeyi borç bilirim...ALLAH YAŞATMASIN KİMSEYE...SAĞLICAKLA

arkadaşlar ben bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim,,,,kızım olacak,,,,

canım belirtilerini yazarmısın mide bulantıların ilk aydan mı başlamıştı bi yerde okumuştum mide bulantısı erken olunca ve bel ağrısı olunca kız oluyomuş canım o yüzden sordum bende bu belirtiler var istifra edrken gözler şişiyo:((

Slm kızlar herkese merhaba bende eylül hamişlerindenim şuan 13+2 hamileyim bizde tam sorun mu var derken bebişimiz bize merhaba dedi.allah isteyen herkese nasip etsin haftaya inş cinsiyetini öğrenicez.

Kızlar ben acayip derecede ekşi yiyorum turşu yeşil zeytin limon aranızda bu şekilde olup cinsiyeti belli olan varmı acaba ...

Back
X