2010 Haziran anneleri...Bebek Şekeri Paylaşalım mı?

merhaba..ben 2009 haziran annesiyim.bebek şekerlerinin malzemelerini aşağıdaki adresten sipariş etmiştim ben..sonra kendim içine lavanta koyarak yaptım.çok güzel oldular..çok da uyguna gelmişti.çok yer araştırdım en uygunu burasıydı.belki ilgilenenler çıkar..sevgiler..
http://www.birmax.com/index.html

çokk teşekkürr ederimmm kaydirigubbakcemile5

ay çook güzeller... benim bir arkadaşım çerçeve hediye etmişti çikolata yanında çok güzeldi hemde kalıcı.

ben kafamda nasıl bişey yapacağımı tasarladım. Eminönündeki fiyatlarla birmaxı karşılaştırıp malzemeleri alıcam. Kendim yapıcam. Ben 100 tanenin yeterli olacağını düşünüyorum.

bence elde yapmak hem maddi hem manevi açıdan daha iyi bir karar hem pek emek isteyen birşey de değil.... ben cinsiyeti belli olduktan sonra oda şeker gibi uğraşlı şeyleri halletmeyi planlıyorum. kimi hamilelikler ilerleyen dönemlerde ağır geçiyo. öyle olursa hevesim kursağımda kalsın istemiyorum

merhaba kızlar benimde bir kızım var 2009 haziran doğumlu ben bebek şekerini kendim yaptım.izmirde çicekcilerin alışveriş yaptığı marketler var kristal çicekcilik beyaz lale vb.bayraklı yolu üzerinde ordan malzeme aldım lavanta aldım.küçük kız bebek elbiseleri ördük lila pembe beyaz annemle içine yerleştirdik.nazar boncuğuyla süsledik mevlüttte dağıttık çok güzel ve ucuza mal oldu

Arkadaşlar aranızda bebek şekerini hazır alanlar varsa yardım etsinler lütfennbilmiyorumkismile

Kızlar bebek şekerine not olarak ne yazdırmayı düşünüyorsunuz_?
ben
'' BİR DİLEK TUTTUM, VE SEN GERÇEK OLDUN '':asigim:
yada
'' SABRIMIN SONU SEN... HOŞGELDİN BEBEĞİM '':asigim:
yazdırıcam..
sizin aklınızda varmı bişeyler??

ilki çok hoşmuşboshayallersmile
ben sadece ''hoşgeldin ege'' yazıcam biraz fazla klasik olucak sanki ama:ecrin_bebek:
eminönü balkapan handa çok farklı modeller ve malzemeler var; ben alıp kendim yapıcam inşallah; kapı süsünü de tabi

ben cumartesi qünü bebeğimin kapı süsünü , şeker sepetini, duvar yazısını , kapı tülünü , takı yastığını aldımm.. ve bebek şekerinide sipariş verdimm cuma qünü elime qelicekk
qeldiğinde resmini çekip koyarım kızlar..sositososito

Son düzenleme:
meraba kızlar bende kendim yapacağım.hem daha uygun olacak hemde bana uğraş olacak.Eğer alanlar varsa paylaşırlarsa çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…