Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2010 haziran anneleri bebeklerinizle konuşurken karşılık alıyormusunuz
ben bebeğimle konuşuyorum oda sanki anlıyormuş gibi ritmik olarak sesler çıkartıyor kahkahayla gülüyor emerken oyun yapıyor bunlar çok cadı olmaya başladılar yaa
ben bebeğimle konuşuyorum oda sanki anlıyormuş gibi ritmik olarak sesler çıkartıyor kahkahayla gülüyor emerken oyun yapıyor bunlar çok cadı olmaya başladılar yaa
ben kızımla çok konuşuyorum,aynaya bakıp konuşuyoruz,söylediklerime karşılık veriyor,resmen konuşuyor artık,kız çocukları daha dilli:))allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın,allah onları korusun..
aynen benim oğlumda öle sürekli konuşmamı istiyor konuşunca kahkahalar atıyor sabah kalkınca gözlerimin içine bakıo konuşuyum die :) çokkk sevimli oluolar gercekten büyüdükce
benim oğlum da bayılıyo onunla konuşulmasına. yalnz kalmayı sevmiyor. onun karşısına geçip muhabbet edicen, o da hemen karşılık veriyor. aynayı ve kendi fotosuna bakmayı çok seviyor. buzdolabının üstüne fotosunu astım gidip onunla konuşuyoruz .
artık bebeğim kendi kendine değil benimle resmen irtibata geçti arkadaşlar
evde çığlık çığlığa sesler çıkarıyo konuşuyo
ben onunla konuştukça o dahada çok konuşuyo
sohbet ediyoruz
sohbet ediyoruz
sohbet ediyoruz
canım bizimkiler de çığlık atmaya başladılar evi düşün yani ne durumdayız
televizyondakilerin suratını yakın plan gördükleri zaman onlara da gülüyolar bizim kızlar biraz oynak mı elalemin heriflerine gülüyo hani o nasrettin hocalı reklam var ya ona