Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yarın aksam için bana tatlı önerisinde bulunabilir misiniz??
sus kızz biz evde miyiz bütün gün herhalde herşeyin en basitini yapıyoz.
yarın 16.30 da evde olacam zaten bide o saatten sonra kaymaklı revani mi yappim leeynn kaydirigubbakcemile3
yarın 16.30 da evde olacam zaten bide o saatten sonra kaymaklı revani mi yappim leeynn kaydirigubbakcemile3
kızlar yarın aksam için bana tatlı önerisinde bulunabilir misiniz??
kaymaklı revani mi 10 dk..yuh 10 dk nı almaz çırpmayı bile sen yapmıyon mikser yapıyo :roflol:
ben evdeyimde ne oluyor
süpürge antrede öylece duruyor
gedip çalıştırmam lazım ama o harekette bende yok
akşam eşime kaldı :a015:
anacım ben doğurana kadar kimse bu topikten ayrılmasın yoksa bunalıma girerim ha :umursamaz:
ben evdeyimde ne oluyor
süpürge antrede öylece duruyor
gedip çalıştırmam lazım ama o harekette bende yok
akşam eşime kaldı :a015:
erken doğurma da topik dağılmasın o zaman sırnaşık şeyanacım ben doğurana kadar kimse bu topikten ayrılmasın yoksa bunalıma girerim ha :umursamaz:
tabiki canım geçen hafta da ben çok duygusaldım serviste filan ağlıyodum:) geçer bisüre sonra seninki de..aa yok kız nerden çıkardın onu ben bilgisayarın başında değildim sevk almaya gittim yeni geldim
kızmıyo kimse kimseye merak etme..
yokk cnmm zatenn bana öpücükk yolladın sonra yazmayınca kimse öle anladımm var bende bu aralar bişii beni en iyi siz anlarsınız sizde hamilesiniz illaki sizede oluyodurr
kaymaklı revani mi 10 dk..
yap len 10 dk. da.. gelip batmana öpecem seni
ana yuh sizin kalıbınıza bıraksanız bugün cam silecektim :mymeka:
ana yuh sizin kalıbınıza bıraksanız bugün cam silecektim :mymeka:
anacım ben doğurana kadar kimse bu topikten ayrılmasın yoksa bunalıma girerim ha :umursamaz:
yok canım sen unut geçmişi.. bişi yok geçmişte laelaelaelaelae
bende öyleydim valla ama bir gün tuvaletleri cifledikten sonra akşamına kanama yapınca bıraktım artık...evi ... götürse umrumda değilana yuh sizin kalıbınıza bıraksanız bugün cam silecektim :mymeka:
annemde öyle diyor ben hamileyken cam bile siliyordum diyor
zaten ben yapmaya kalksam eşim izin vermiyor
bugün telefonda 2 kere söyledi yapma ben akşam yaparım diye
birazda ona güveniyorum
benden güzel temizliyor evi
hee silseydin de görseydin....