2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol: peki oğlum olursaaa kimin kızını alayımmm sinhanın kızını alayımm kaydirigubbakcemile3

benım oglus once baksın butun kızlara bıkacını elıycez ıcınden ama once bebıse sozumuz var oda bakar begenır sonra sana yollarız sözvereliniortak

ana bi dediğin ikincisini tutmuyor demin kızını vermek için daire istedin şimdi yürekleri yeter diyon :roflol:

sen ona buna yazmaktan benim yazdıklarımı iyi okumuyosun heralde güzelim sen demedinmi benim oğluma babasındsn bişey kalmıcak annesinden iki daire diye bende sana dedimki benim kızımın babasındada bişey yok anası zengin ama olsun senin kocan ve ve benim kocamla ilgili CANLARI SAĞOLSUN DEdim oğlunla ilgili demedim zaten aatyyy sevmedim vazgeçtim şimdiden anlaşamadık seninle vermiyorum naniknanik naniknanik

BEL AĞRILARI:

Hamilelikte bebeğin büyüyüp baskı yapmasıyla ve hem bebeğin hem de kiloların ağırlığıyla bel ağrıları oluşabilir.Bazı hamilelerde daha önceki sağlık durumlarına göre ilk aylardan itibaren görülebileceği gibi ,hamileliğin ilerleyen dönemlerin de bebeğin büyümesiyle başayablir veya artabilir.

ÖNERıLER:

Özellike yürüyüş ve bel kaslarını güçlendiren egzersizler yapmak bel ağrılarını azaltacaktır.

kızlar nette okuyodumda paylaşayım dedimm

ohhhh tufhey bebiş selülitli bebiş.. dileğin kızı da kaçırdın
bu gidişle senin oğlan abazan kalacak gıı

sen ona buna yazmaktan benim yazdıklarımı iyi okumuyosun heralde güzelim sen demedinmi benim oğluma babasındsn bişey kalmıcak annesinden iki daire diye bende sana dedimki benim kızımın babasındada bişey yok anası zengin ama olsun senin kocan ve ve benim kocamla ilgili CANLARI SAĞOLSUN DEdim oğlunla ilgili demedim zaten aatyyy sevmedim vazgeçtim şimdiden anlaşamadık seninle vermiyorum naniknanik naniknanik

erkek anaları olarak ıstemıyoruz zaten ogluslarımız ısterse dırek kacırıyoruz...:sm_cool:

kaydirigubbakcemile3 dilekcimm çok sevindim yaa ayy çok cici bi kızın olcak sana benzesinn annesi :nazar:

benım oglus once baksın butun kızlara bıkacını elıycez ıcınden ama once bebıse sozumuz var oda bakar begenır sonra sana yollarız sözvereliniortak

leyyyynnn savulun bütün kızlar oğlişiminnnnnn hepsine biz göz koyduk seçim falan yok harem kurcaz oğluma....laelaelaelaelaelaelaelaelaelaedelikafaduldendelikafadulden

ay bu muhabbet hep bu bebiş yüzünden sapıtıyo hee :oklava:

anacım sen beni anlamadın benim oğluşumunda bişeyi olmasın ama kızına yüreğini versin dedim abooo bu gün kimse burnundan kıl aldırmıyor :oklava: ben kızını isteyimde sen verme

leyyyynnn savulun bütün kızlar oğlişiminnnnnn hepsine biz göz koyduk seçim falan yok harem kurcaz oğluma....laelaelaelaelaelaelaelaelaelaedelikafaduldendelikafadulden

önce benım oglumun hakkı tamammmııı:mymeka:

saoll canımm arkadaşım benim o senin yüreğinin güzelliği al işte bana böle dünürler lazım aaa anlaşamam ben öle çok bilmişlerle delikafadulden

ancak bebeğimin cinsiyetine göre dünür olabilirzz haftaya öğrencemm okadar merak ediorumkii kızz dilekk sen gördünmüü fındık kurdununn kutusunu kaydirigubbakcemile3

hadi be o zaman dinlenmen gerekiyor demi canım düşük risk gurubu kaç aya kadar söyledimi dktor bak çok uzuldum şimdi:1shok:

hay allah ıyılıgını versin.. öle düşük degıl yanı rısk oranın dusuk dedı

bır fıtıl bırde krem verdi

evet banada verdi benddde acayip yanma ve kaşıntı var ben moos diye bi ürün kullanıyordum genital bölge yıkama jeli onu sordum onu kullanmamamı söledi ftil yazdı bunu kullan dedi o beni çok rahatlatıyordu yıkama jelleri ama zararlıymış

Back
X