2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya benim göğüslerim küçüktü, şimdi valla gömlekler dar geliyor..
ben sürekli krem sürüyorum çatlak fln olmasın bari diye canım..

sütyen takmassak dahamı sarkar

canım takarsan sonuçta göğüslerinin ağırlığını sütyen askısı taşıyor oluyor
takmazsan boyunla göğüs arasındaki deri taşıyor olacak oda zamanla esneyebilir diye düşünüyorum
bir arkadaşımla konuştum
hamile olduğunu öğrendiğinde çok büyüdü demişti göğüsleri için
dün tekrar konuştuk 6 aylık hamile
asıl şuan büyüdü dedi
yani dahada büyüyücek özellikle sonlara doğru süt dolacak
ben öyle düşünüyorum çok hoşuma gitmesede evde bile sütyen takıyorum

anladım yani takmakta fayda var..ay bnmkiler zaten büyük azıcık daha büyüdüü artık son zamanlarda kafam kadar olur heraldekaydirigubbakcemile3

ya kıslar bşi daha sorcamm bnm gögüslerimin altı cok acıyor özellikle sogukk olunca..gögüslerimin altında sanki kücük topaklıklar varr bastırınca acıyor özellikle denize girince hissettim hemen zısı giriyor.doktoruma söyledim hamile oldugum hiçin suan hiçbirsey yapılamaz dedi..sizce bu ne olabilir yada aranızda olan varmı

bi gittiğinde ultrasonla baksın doktorun. sonuçta meme ultrasonuna da jinekologlar bakabiliyor. küçük kistler varsa göğüsler büyüyüp gerildiği için acı veriyor olabilir. kötü bişey düşünme sakın

merhaba arkadaşlar nette gezirken gördüm hemen üye oldum yeni anne adayı olarak fakat yeni üyeler özel mesaj atamıyormuş beni de eklerminiz.sat 23 eylül muhtemel dogum tarihi 30 haziran kese göründü yaşım 28 teşekkürler

cosmopolii gel kıs mersinde hava suan cok güzelll günesliii gezersin bende bayramda kayınvalidemlere hataya gidicem ama yola nasıl dayanıcam bilmiyom..canım senin yol biraz uzakkk yolda daralabilirsin ama dayanırım diyorsan gel tsbi

Tatlım ne kremi sürüyon?
Ben hafta sonu giidp kendme sütyen almalıyım kaydirigubbakcemile4

canım ben innova nın böyle su bazlı bir vucut kremi vardı, şimdilik ondan sürüyorum..
su bazlı oldugu için rahatsızlık vermiyor..
ama her sabah sürüyorum

Tatlım geçici bi süre urfadayım ben şimdilik 5 saat falan burdan sanırım gamyoncuiremsu
Gelirim ama sıkılmam yanımda kociş olduktan sonra :asigim:
cosmopolii gel kıs mersinde hava suan cok güzelll günesliii gezersin bende bayramda kayınvalidemlere hataya gidicem ama yola nasıl dayanıcam bilmiyom..canım senin yol biraz uzakkk yolda daralabilirsin ama dayanırım diyorsan gel tsbi

Birdaha balik malik yemem hem vucutumdan etkisi gitmedi hala bi karis bulantim var
hemde evden kokusu gitmedi mutfaga girdikce kokuyor. :sinifsinif::olmaz:

kıslarrrrrrrrrrrr lütfen balıkkk demeyin acayip tiksiniyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm öggggggggggggg

Back
X