2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım varrr... salı kismetsee 17 haftalık olcam ve o gün kontrolüm var ben 2 li tarama testi yaptırdımm sonuç güzel çıktı çok şükür doktorum 4 lü yaparız bir dahaki gelişinde dedi benim yaşım 25 sizce gerek varmı kimisi 2 li temizse yaptırmana gerek yok diyorr yaşında küçük diyor fikirlernize çok acil ihtiyacımmm varr :(

kızlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım varrr... salı kismetsee 17 haftalık olcam ve o gün kontrolüm var ben 2 li tarama testi yaptırdımm sonuç güzel çıktı çok şükür doktorum 4 lü yaparız bir dahaki gelişinde dedi benim yaşım 25 sizce gerek varmı kimisi 2 li temizse yaptırmana gerek yok diyorr yaşında küçük diyor fikirlernize çok acil ihtiyacımmm varr :(

eğer 2li testinde hiç bir problem yoksa
bence yaptırma canım
benim testimde çok qüzel çıktı
dr tekrar bir teste qerek qörmedi..
ama yinede sen bilirsin..

canım yaptırmanda bir sakınca yok ki.. ayrıca sana bir zararı da yok..
ikili yaptıgı gibi yapacak bunu da bakacak bebege işte..
doktorundan doktoruna değişiyor
kimisi gerek görmüyor kimisi de garantiye almak istiyor..
bence doktorunu dinle derim ama sen bilirsin tabi karar senin

canım yaptırmanda bir sakınca yok ki.. ayrıca sana bir zararı da yok..
ikili yaptıgı gibi yapacak bunu da bakacak bebege işte..
doktorundan doktoruna değişiyor
kimisi gerek görmüyor kimisi de garantiye almak istiyor..
bence doktorunu dinle derim ama sen bilirsin tabi karar senin

tşk.ler cvp içinnn..

slm kızlar nasılsınz bakalım

neyse ben kaçar kızlar...
anneannemlere qidicem..
annemlerle yenqemlerle falan orda buluşcaz
her hafta sonu olduğu qibi.. kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüorum kocamannnnnn
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..
hoşçakalınnn..

hazzel ben yerim resmini senin.. yerim onun popişini ben..

ya kızlar bişi soracam.. ben karnımda böle ara ara, mesela son 15 dk.dır cok sık var.. hemen hemen aynı yerlerde böle içerden bişi dokunuyomus gibi, böle hafif içerden beni kaşındırıyormus gibi bişiler hissediyorum.. nedir o öle ya

hazzel ben yerim resmini senin.. yerim onun popişini ben..

ya kızlar bişi soracam.. ben karnımda böle ara ara, mesela son 15 dk.dır cok sık var.. hemen hemen aynı yerlerde böle içerden bişi dokunuyomus gibi, böle hafif içerden beni kaşındırıyormus gibi bişiler hissediyorum.. nedir o öle ya

bendede garip şeyler oluyor ama tarif edemiyorum nasıl bişey olduğunu bazen gayet net bir şekilde seğiriyor onu biliyorum ya bebek hareket ediyor yada rahmimiz büyüyor 2 hafta sonra herşey netleşir

benim 7 buçuk aylık bi arkadaşım var,ilk oynamaları aynen böle anlatıyo sanırım senin bebiş hareketlendi özgecay :):)

Back
X