2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elbette sabahki kg.dogru benim de aynı sekilde en az 2 kg oynar aksam tartıldıgımda..telas yapma :)ama herkeste böyle olmayabilir

ay insallah :)
artik karnim da buyuyo artik disardan belli oluyor yavas yavas.ben de haliyle biraz endiseleniyorum.cok kilo almak bebegim icin de iyi degil.onun icin dikkat etmeye calisiyorm cunku ben zayifim ve zayiflar daha cok kilo aliyomus.

ya ben ama hamile olduğumdan beri böyle sulugözüm,tvde bişi görim saçma sapan şeylere bile ağlıorum..ayrıca çok sinirliyim herkese bağırasım var mafoldumben

tv dizilerine aglıyorum ben de cook..küçük kadınlar var ya desarj olmak icin iyi bir dizi her bölümde bir felaket sürekli ağlamak icin bir sebep :))

ay insallah :)
artik karnim da buyuyo artik disardan belli oluyor yavas yavas.ben de haliyle biraz endiseleniyorum.cok kilo almak bebegim icin de iyi degil.onun icin dikkat etmeye calisiyorm cunku ben zayifim ve zayiflar daha cok kilo aliyomus.

ben 4 kg aldım su ana kadar ve kg almaya cok musaitim o sebeple cok korkuyorum

ben cızgı fılme bıle aglıyorum hatta komedı fılmlerınde bıle aglıycak bıse buluyorumm

selamlar ben geldim yazdıklarınızı okudum canım cacık istedi kalktım yaptım yiyorum ayy çok komik:)

ya bırakın su kılo muhabbetını bunalıma gırıyorummmafoldumben

ben 2 kilo aldım hiç almakta istemiorum..bu adam bu halimle gelmio kilo alsam heralde hiç gelmicek laelaelaelaelae

Back
X