• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar beni belki hatırlarsınız ben de haziran annesi olucaktım ama düşük yapmıştım
bugün test yaptım 2.çizgiyi gördüm dr ilaçlar verdi bakalım kan değerim kaç çıkıcak
2.ayımda hamile kaldım hala şoktayım ne çok üzülmüştüm düşük yaptığım zaman

selam kızlar beni belki hatırlarsınız ben de haziran annesi olucaktım ama düşük yapmıştım
bugün test yaptım 2.çizgiyi gördüm dr ilaçlar verdi bakalım kan değerim kaç çıkıcak

inanmıyorum ya çok sevindim.
ne güzel hemencecik hamile kalmışsın. umarım bunu sağ salim hayırlısıyla kucağına alırsın. tebrik ederim seni.

GÖZÜNAYDIIIN..cok güzel bir haber bu :)allah saglıkla tamamlamayı nasip etsin insallah

Kızlar aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı?Bu haftalarda kabızlık yaşanabilir diyorlar ya bende tam aksi durum var da:kedi: kayısı falan yemememe rağmen eskisinden çok daha fazla çalışıyor benim sistem..sizlerde durum nedir?

yeni hamile kaldığım dönemlerde yasadım kısa bir süre su anda eski düzenimdeyim allaha şükür bir sorunum yok

canımmm hatırlıyoruz tabii..süper bir haber bu...
allah sağlıkla sıhhatle doğmasını nasip etsin inşallahh :Saruboceq:
dinlen bol bol

çok teşekkür ederim kızlar
inşllh bu sefer aynı şeyleri yaşamam sorunsuz devam eder

SLMMMM KIZLARRRRRRRRhihoyyytopuyorumnanaktan

GÖZÜNAYDIN CANIM HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAHHHHHkaydirigubbakcemile5

şok oldum kızlar 2010 eylül anneleri topiği açılmış :1shok::1shok:
biz ne kadar yaşlanmışız yaa

canim benim hayirli olsun cok sevindim allah kucagina almayi nasip eder insallah.:sm_cool: bak ben sana demistim en yakin zamanda hamile kalicaksin diyeŞeniz

Ayy bozom çok sevindim yaaaaaaaaaa çiçekçikde hamileymiş oda 2 ayda hamile kaldı yaaaa çok sevindimm Allahım bu sefer inşallah sağlıklıca gelmesini nasip eder kuzummm

şok oldum kızlar 2010 eylül anneleri topiği açılmış :1shok::1shok:
biz ne kadar yaşlanmışız yaa

oooo daha yeni mi gördün sen onu..
ben de gördüğümde şok olmustum..
iyi iyi açılsın yaşlanalım biz de delikafadulden

merhaba şekerler

naber kıss elifzel in anasııııııııııııeyvahedigeldismile

aaa ne zaman açılmış bakmadım da yeni gördüm. birden jeton düştü zemuszemus
vay be eskidik ki ne eskidik. seneye de 2011 haziran topiğine girer yazı yazarız
ayy duygulandım gene :gitme:

ay dün dediğim karnımda hissettiğim şeyi bugün çok hissediyorum yaa.. bu velet kıprasıyo gibi sanki yaa içerden gıdıklıyo beni bugün sürekli..

naber kıss elifzel in anasııııııııııııeyvahedigeldismile
eyyvaahahh bilmiyorumkismile

aaa ne zaman açılmış bakmadım da yeni gördüm. birden jeton düştü zemuszemus
vay be eskidik ki ne eskidik. seneye de 2011 haziran topiğine girer yazı yazarız
ayy duygulandım gene :gitme:
ayy dimi yaaa.. ne güsel olur.. inşallah sağlıkla sıhhatle hepimiz görürüz o günleri

valla yaaaa ayy şimdi bakıyorum da daha önce topiklerden konuştuğum bazı arkadaşlarıda gördüm hamişler arasında nee sevindim yaa süperrzemuszemus

Back
X