2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy cok sagol özgecay icimi rahatlattin valla.
amin insaallah canim.Rabbim sabir versin cok zor.bende ilk bebegimi düsürdüm,bilirim o aciyi. o yüzden cok korkuyorum iste ayni seyler olacak diye.ufacik birsey de yüregim kalkiyor.
benimde oluyor yazdım hatta dün tekrar başladı
drum rahim büyürken olur demişti ama ben midem bulandı çok afedersiniz öğürdüm sonra kastım ondan oldu sanırım
evt canim gördüm.ayni sey bendede oldu iste.eger rahim büyüdügü icin oluyorsa iyi.
kanarya cığım kaçıncı haftan
ticker yapsana en azından senide görürüz...
canim ben 9. haftamdayim.9+2 oluyor sanirm.uklacim dün inanirmisin takvim yapmak icin cok ugrastim,ama yapamadim.yanlis tarih verdi.eger biliyorsan yardimci olurmusun

Son düzenleme:
uklacım aslında sen 9. haftayı bitirmişsin, 10. hafta içindesin hihoyyyt..
mesela ben de 8' i bitirdim 9 un içindeyim :1rolleyes:
hımm ben de 9. haftaya bakmıştım kendim için bilmiyordum öle sayıldığını canımmmCADIARZU saol e büyümüşüz ozamankaydirigubbakcemile3

ayy tabiki canım benim yardımcı olurum
tickerfactory.com a gir
sırayla yapalım senleee

Gunaydın kızlar sanırım hasta oluyorum halsizlik var bide boğazım çok acıyo mafoldumben
Belim de ağrıyooo offff mafoldumben

günaydın şekerler,

cosmopolicim eğer bulabilirsen, cennet hurması ya da ambe, amme dedikleri meyvadan ye. bağışıklık sistemini çok güçlendiriyormuş.

kızlar ben sabahları mide bulantısıyla kalkıyorum ona alıştım ama
kusamıyorum ki öğürmekten hep kan geliyo ve kasıklarım ağrıyo
sizde de oluyomu yoksa ben de mi oluyo sadece
pazartesi dr. gidicem sorayım bari

1.sayfada pregnancy diye bir link var alt taraflara doğru onu tıkla
2.açılan sayfada tickerler var yaklaşık 19 sayfa gösteriyor onlardan birini işaretle
3.yine altta bulunan back ve next var next bastığında bebek tickerları çıkıyor onlardan birini seç
4.tekrar next bas üstte due date var ona bebeğinni muhtemel doğum tarihini gir tekrar next bas
5. ALLTA bbcod - HTML felan var HTML ıÇıNDE SRC="HTTP. DıYE BAŞLAYAN LıNKı http. dan itibaren (tırnakları alma) preg.png de dahil kopyala
5.kullanı ayarlarında ki çizelgeye yapıştır.

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Ben sabah uyandim acilisi wc de yaptim yine,
sonra biraz uzandim uyumusum yeni kalktim tekrar.

ne güzel keşke bende evde yatıyo olsam
midem yanıyo kızlar nasıl geçicek ?? ne yapsam

canim hepsini yapiyorum hemen hemen de,sonuc 5 ay,3 hafta falan cikiyor.su tarihte karisiyor.birth date, bebegin dogum tarihini yazicam,sonra name var oraya ne yazayim.my baby gibi falan birseymi yaziliyor,todays date zaten yaziyor,current time ne yazacagimi bilmiyorum tatlim.

ne güzel keşke bende evde yatıyo olsam
midem yanıyo kızlar nasıl geçicek ?? ne yapsam

Canim dondurma falan soguk birsey yesen?
Doktorum bana rennie'nin surubunu yazdi mide eksimesine ve yanmasina karsi o da fayda ediyor.

sadece due date yazıyorsun
okadar diğerlerine bişey yazma

kısss birth date yokki o sayfada sadece due date var ??

Canim dondurma falan soguk birsey yesen?
Doktorum bana rennie'nin surubunu yazdi mide eksimesine ve yanmasina karsi o da fayda ediyor.
off iş yerindeyim yaaa
bi tane soda içiyorum şimdi inşallah ii gelir ölcemmm

merhaba kizlar uffff yat yat nereye kadar yaaa . biktim yatmaktan. yazik esim de yanlizliktan sikayetci cunku ben aksam 9 da uyuyorum oda 8 de geliyor yani butun aksam yanliz. ama tutamiyorum kendimi yaaa yakinda goz kapaklarimin arasina kbrit copu koyacammirmirmirmirmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…