- Konu Sahibi daemon
-
- #2.981
ayyy cok sagol özgecay icimi rahatlattin valla.kanarya benim de oluyor korkma dr. normal diyor..
hakka benim sanki kasık kaslarım çekiliyor gibi oluyor, bacağıma doğru da vuruyor o çekiştirme..
böyle tuhaf bir his işte..
rahim büyüdüğü için oluyormuş
amin insaallah canim.Rabbim sabir versin cok zor.bende ilk bebegimi düsürdüm,bilirim o aciyi. o yüzden cok korkuyorum iste ayni seyler olacak diye.ufacik birsey de yüregim kalkiyor.sağol canım hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebekleri
dün hastanede bir kadın gördüm hıçkırarak ağlıyordu
meğerse karnında bebeği ölmüş
o an nasıl üzüldüm, gene de şükür halimize bebeklerimiz yaşıyor en azından
evt canim gördüm.ayni sey bendede oldu iste.eger rahim büyüdügü icin oluyorsa iyi.benimde oluyor yazdım hatta dün tekrar başladı
drum rahim büyürken olur demişti ama ben midem bulandı çok afedersiniz öğürdüm sonra kastım ondan oldu sanırım
canim ben 9. haftamdayim.9+2 oluyor sanirm.uklacim dün inanirmisin takvim yapmak icin cok ugrastim,ama yapamadim.yanlis tarih verdi.eger biliyorsan yardimci olurmusunkanarya cığım kaçıncı haftan
ticker yapsana en azından senide görürüz...
benimki de minik..
senden 2 gün büyük sadece:)
sen de yarın 8 oluyon hem hihoyyyt
günaydın kızlra daha yeni geldim işe
oğlumun töreni vardı şiir okudu çok güzeldi ya
hımm ben de 9. haftaya bakmıştım kendim için bilmiyordum öle sayıldığını canımmmCADIARZU saol e büyümüşüz ozamankaydirigubbakcemile3uklacım aslında sen 9. haftayı bitirmişsin, 10. hafta içindesin hihoyyyt..
mesela ben de 8' i bitirdim 9 un içindeyim :1rolleyes:
ayyy cok sagol özgecay icimi rahatlattin valla.
amin insaallah canim.Rabbim sabir versin cok zor.bende ilk bebegimi düsürdüm,bilirim o aciyi. o yüzden cok korkuyorum iste ayni seyler olacak diye.ufacik birsey de yüregim kalkiyor.
evt canim gördüm.ayni sey bendede oldu iste.eger rahim büyüdügü icin oluyorsa iyi.
canim ben 9. haftamdayim.9,2 oluyor sanirm.uklacim dün inanirmisin takvim yapmak icin cok ugrastim,ama yapamadim.yanlis tarih verdi.eger biliyorsan yardimci olurmusun
bravo oğluşunaaaaaaaaa
Gunaydın kızlar sanırım hasta oluyorum halsizlik var bide boğazım çok acıyo mafoldumben
Belim de ağrıyooo offff mafoldumben
sagol canimmmmm,opuyorumnanaktandün zaten ticker factory girmekten fenalik gecirdim,hemen giriyorum.ayy tabiki canım benim yardımcı olurum
tickerfactory.com a gir
sırayla yapalım senleee
canim hepsini yapiyorum hemen hemen de,sonuc 5 ay,3 hafta falan cikiyor.su tarihte karisiyor.birth date, bebegin dogum tarihini yazicam,sonra name var oraya ne yazayim.my baby gibi falan birseymi yaziliyor,todays date zaten yaziyor,current time ne yazacagimi bilmiyorum tatlim.1.sayfada pregnancy diye bir link var alt taraflara doğru onu tıkla
2.açılan sayfada tickerler var yaklaşık 19 sayfa gösteriyor onlardan birini işaretle
3.yine altta bulunan back ve next var next bastığında bebek tickerları çıkıyor onlardan birini seç
4.tekrar next bas üstte due date var ona bebeğinni muhtemel doğum tarihini gir tekrar next bas
5. ALLTA bbcod - HTML felan var HTML İÇİNDE SRC="HTTP. DİYE BAŞLAYAN LİNKİ http. dan itibaren (tırnakları alma) preg.png de dahil kopyala
5.kullanı ayarlarında ki çizelgeye yapıştır.
ne güzel keşke bende evde yatıyo olsam
midem yanıyo kızlar nasıl geçicek ?? ne yapsam
off iş yerindeyim yaaaCanim dondurma falan soguk birsey yesen?
Doktorum bana rennie'nin surubunu yazdi mide eksimesine ve yanmasina karsi o da fayda ediyor.
cok sagol canim yapmaya calisacagim.simdi cikiyorum,biraz dinleneyim gelirim yine.opuyorumnanaktansadece due date yazıyorsun
okadar diğerlerine bişey yazma
günaydın şekerler,
cosmopolicim eğer bulabilirsen, cennet hurması ya da ambe, amme dedikleri meyvadan ye. bağışıklık sistemini çok güçlendiriyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?