2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabahtan beri temizlik yapıyorum kızlar allahımm dün bi balık pişirem dedim kokmasın diye poşette yaptım amma gel görki bana her şey kokuyo geliyo sabahtan beri temizledim evi öldüm belim ağrıyo şimdide gideyimde az yürüyüş yapıp geleyimmmmm iyi günler size

ay canım ya çok geçmiş olsun başın sağolsun üzülme sakın bitanesi rabbim bir daha verir inşallah verecekte inanıyorum rabbim sabır versin

kızlar dün gece rüyamda kanamam olduğunu gördüm kırmızı hemde çığlık çığlığa uyanmışım kanıyorum diye eşimde uyandı hemen iççamaşırıma baktım kıpkırmızı olmuş çamaşırım ben öyle görüyordum ama eşim hiçbişey yok diyodu ağlamamı durduramadı eşim pastı bi tokat bana ağlamam durdu sonra baktım ki kan felan yokmuş eşim son noktayı koydu pskiatriye gidiyorum perşembe günü haklı böyle olmuycak :gitme:

canım benim çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda allah tekrar yaşatır bu duyguları sana çok üzüldüm allah yardımcınız olsun canım :gitme:

bebişciğim biraz sakin olman lazım böle giderse gerçekten kafayı yersin hamilelikte bu tarz görülen rüyalar çok normaldir. Bence sen kendine bir uğraş bul yokmu oralarda el sanatları kursları filan
sen evde kaldıkça paranoyak olursun valla

Kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza, haziran annesi olacağım inşallahhhh bende, sadece son sayfaları ve ilk sayfayı okuyabildim. Listeyi kim yapıyor acaba yada güncellemeler yapıyormusunuz?

son hali ile görmek ve bende katılmak isterim.

Herkese güzel sağlıklı hamilelikler dilerim

bu arada bende 10 haftalık hamişim:)

ya güya dersaneye gidicam ama şu 3 ay bitirsem diyorum bayramdan sonra başlıycam inşallah zaten çok üzgünüm bayramda gidemiyoruz memlekete parayı denkleştiremedik son taksitlerimiz kalmış onları ödüycaz birde yakıt parası ufff herşey üst üste geldi kurban bile kesemiycaz çok pahalı ya eşim yapıcaz bişiyler diyo ama artık borç ödemekten bıktım evlendiğimden beri borç ödüyorum uuuuuuuffffffffff mide yanmalarım başladı benim bazen diş etlerimde sızlıyor .herşeyin hayırlısı

sevgili maviumutolsun çok üzüldüm inan anlatamam ne denir bilemiyorum ama inşallah en kısa sürede kolayca atlatman ve yeniden hamiş kalman dileğiyle

gulyhas liste ilk sayfada..
deamon yapıyor listeyi..
o listedekilere göre sen de kendi bilgilerini yaz buraya, deamon ekleyecektir.

hoşgeldin bu arada..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hoşgeldin canım aramıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsina.s. listeyi daemon hazırlıyor özelden msj atarsan listeye ekler

herkese tek tek yazamıyorum
sağolun Allah size yaşatmasın bu acıyı
kader dedik ama yine de üzülüyo insan
dikkat edin kendinize çok ta üzülmeyin etkilemeyin bebekleri

canım cok cok gecmıs olsun allah sabır dılıyorum senın ıcın ama herseyın hayırlısı inş kurban oldugum Allah ım yenıden bır bebıs verırı sana..dualarım senınle emın ol..

gulyhas canım ben yapıyorum lısteyı bılgılerını ver hemen ekleyelımm..

teşekkür ederim kızlar hoşbulduk,
son sat:04 .09.2009
beklenen doğum tarihi: 11 haziran
54 kilo ile kaldım
30 yaşındayım
cinsiyeti henüz öğrenmedim

bu arada öğrenen varmı acaba henüz erken ama?

teşekkürler daemon şimdiden , zahmet olucak

cinsiyet 4. ayda belli oluyor canım ben bildiğim:uhm:

üff canım hıcbısey yapmak ıstemıo ehlıyet alcam ders calısmak bıle ıstemıyorum ne bu ısteksızlık anlamadım...havalarda cok güzel ama .... ben bı garıbım valla.. ya kızlar benım canım hıc bır sey cekmıo... düşünüyorum aklıma gelen bısey yok ben nezman as ercem ...

hoşgeldin canım
cinsiyet için erken sanırım sen 8+6 olman lazım cinsiyet 4.aydan sonra
16 haftalıkken filan hepimiz dört gözle bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…