2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bulursak eger kı hıc umıdım yok sana haber verırım..

ama soyle avıtalım kendımızı dogum hazırana dogum yapmadan once mutlaka yıycez

evet evet muhtemelen doğuma 1 ay kala fln yerizz kaydirigubbakcemile3

bende oğlumda kırmızı erik çekmişti canım
ara ara yok o zxaman eşim çilek karpuz tüm yaz meyvelerini bulmuştu
bir erik bulamamıştı pazar haline bile bakmıştı garibim ama nafile sonra
bekle bekle bekle doğuma yakın yemiştim
sanırım size de öyle olucak

olsun yaaa amaann bebişler sağlıklı olsun da biz yemeyiverelim boşveriinnn

günaydın haziran anneleri,

ben de bu hafta mide olarak daha kötüyüm, ayrıca ben de tuzlu ve ekşi yiyorum. Ki normalde tatlıya çıldırırım. Hepimiz kız mı doğurcaz ne

şekero ilk üç ayda hamilelerin neredeyse tümü eksiye ve tuzluya yönelirmiş.. nedense artık..
ben de tatlıya bayılan insan, 24 saat kısır olsa yerim kaydirigubbakcemile3

ben de oğlumda tüm hamilelik boyunca şeftali aşermiştim ve yiyemedim. halbuki konservesi varmış büyük marketlerde sonradan görmiştüm ama o zaman bakmak hiç aklıma gelmemişti:CüvCüv:

günaydın haziran anneleri,

ben de bu hafta mide olarak daha kötüyüm, ayrıca ben de tuzlu ve ekşi yiyorum. Ki normalde tatlıya çıldırırım. Hepimiz kız mı doğurcaz ne

bende tuzlu yiyorum ama benim oğlum olacak
içime öyle doğuyor nedense :ecrin_bebek:

kızlar mayıs topikindeki arkadaşlara 2 li test fiyatlarını sordum
kimi 50 tl ye kimi 60 a kimi de 70 e yaptırmış özelde haberiniz olsunn
yani çok para değilmiş iyi araştırmak lazım

ben de oğlumda tüm hamilelik boyunca şeftali aşermiştim ve yiyemedim. halbuki konservesi varmış büyük marketlerde sonradan görmiştüm ama o zaman bakmak hiç aklıma gelmemişti:CüvCüv:

ben bu hamileliğimde aş filan ermiyorum hiç
öyle şu olsa da yesem bu olsada yesem hiç demiyorum
demekki her gebelik bir olmuyor
ama deli gibi mide ekşiyo dünden beri öldüm
akşam çok gaz vardı midem de ne yapmam lazım gaz ve ekşime için

benim de içime kız gibi doğuyor.. ama çevremdeki herkesin içine erkek gibi doğdugu için benim içim de değişmeye başlıyo sanki

inşallah vardırda yollarım kızlar ha bide hal mutlaka vardır heryerde hale gidin bi arkadasım halde bulmus erik dün taneyle satıyolarmıs tanesi 4 liraymıs almıs

kızlar mayıs topikindeki arkadaşlara 2 li test fiyatlarını sordum
kimi 50 tl ye kimi 60 a kimi de 70 e yaptırmış özelde haberiniz olsunn
yani çok para değilmiş iyi araştırmak lazım

kızlar özelde yapılıyormuş zaten bu test sadece, ve ultrason için 80 TL, test içinde 100 TL fiyat verdiler.

Başka bir hastaneye sordum ultrasona para almıyoruz ama teste 75 TL dedi.

Bende çok kararsızım özel doktorumdamı yaptırsam yoksa özel hastanedemi? Üçlü tarama var 1 ay sonrada o daha detaylı bir testmiş.

valla ben eksiyi yiyemiyorum bi ilk hamile kaldımda bikeere tursu istedi canım yedim ama sonra yüzüne bile bakmadım ekşilerin hep tatlı seyler istio canım ama cokta tatlı olan seleri deil mesela orta sekerli meyveler bide tuzlu cok seviom muhallebi felan ah bide kirazı bulsak dünyalar beniim olcekkkdelikafadulden

aynenn.. 4 tlye 1 tane erik..
gırtlaanı sıkarım orda herhalde halcinin ben hamileyimmm diyeeee.. :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…