2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aç ve yemek yiyemiyorsun değil mi???? ben de bende ((( pskopat olduk ya:)

ya evet canım çok şey istiyor aslında ama hiçbir şey de istemiyor gibi..
ama midemm deli gibi kazınıyor..
Ayy naapsam yaa...
şimdi yicem bişi sonra hazımsızlıktan ölcem bütün gece yine

selam hazıranın guzel annelerıŞeniz
cok sukur pıtpıtları duyduk..lısteye ekleersen canım.
ınsallahda hep boyle duyarım..benım hamılelık bıraz sorunlu oldugu ıcın:gitme:
sureklı ıgen oluyorum gunluk ..pıhtılasmadan dolayı:gitme:
herseyın hayırlısı dıyorum..
ınsallah hep guzel haberler verırım burdan..:Saruboceq::Saruboceq:

ay ne güzel daha güzel geri gelcekse saçlarım bişey değil =) ama öle böle değil felaket dökülüyor.. eşim bile tedirgin oldu

ya ilk hamileliğimde benimde öle oldu kocam la ben banyoda saçları görünce lösemi falan oldum sandık anlatamam ama bi felaketti sonra hemen dr gittim söledim güldü normal dedi bu hamileliğimdede dökülüyo ama okadar fazla deil bundada hemen yağlanıyo hasta ollucam hergün yıkıyom nerdeyse hiç sevmem yağlı saçla dolanmayı allahım hayırlısını ver inşallah

günaydın herkese
ya benimde sürekli karnım aç yiyorum yiyorum, sonra 2 kaşık bile fazla yesem hepsi geri geliyor
yattığım yerde hiç doymuyorum

hayırlı olsun pıtpıtların :ecrin_bebek:
sağlıkla kucağına alırsın umarım bebeğini

:hulya:günaydın canlarım gecmişi okudum geldim anca işteyim offff evde yatmak vardı simdi

evet yaaa ben de evimde olmak istiyorum yatmak istiyorum yaaaaaaaa........ ama bu haksızlıııkkkkkk

evet yaaa ben de evimde olmak istiyorum yatmak istiyorum yaaaaaaaa........ ama bu haksızlıııkkkkkk

evde yatanlar sıkıntıdan çatlıyor
işyerindekiler eve gelmek istiyor
bir ortası yok bunun. valla ben yat yat fenalardayım. zaman geçmiyor

kahvaltı hazırladım kendime yapıcam simdi ama simdi evde olup tv karsısında bacaklarını uzata uzata kahvaltı edip sonra tekrar yatmak vardı ahhhhhhh ahhhhhhhhhhhh:sinifsinif:

kahvaltı hazırladım kendime yapıcam simdi ama simdi evde olup tv karsısında bacaklarını uzata uzata kahvaltı edip sonra tekrar yatmak vardı ahhhhhhh ahhhhhhhhhhhh:sinifsinif:

hatta kadın programları seyredip eglenmek istedim şimdi..:sinifsinif:

GÜnaydın kızlar. Bende evde olmak ve uzanmak, uyumak ıstıyorum. Bırde kendıme bır masÖr tutup sÜreklı masaj yaptırmak ıstıyorum. Havada yaĞmurlu olunca ÇalıŞmak hıÇ cazıp gelmıyor.

hatta kadın programları seyredip eglenmek istedim şimdi..:sinifsinif:

aynen valla off offf :sm_confused: ama malesef iş masasında ölece oturuoz işler bize bakıo acelece yemek yiyoz oyyyy oyyy kirazda yukkkk zaten :sm_confused:

GÜnaydın kızlar. Bende evde olmak ve uzanmak, uyumak İstİyorum. Bİrde kendİme bİr masÖr tutup sÜreklİ masaj yaptırmak İstİyorum. Havada yaĞmurlu olunca ÇalıŞmak hİÇ cazİp gelmİyor.

ooooofffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffff..................

evet oldum yaşasınnn
geriye kaldı 32 hafta hihoyyythihoyyyt

eveettt benim de 31 hafta 5 günüm kaldıııı kaydirigubbakcemile3

QUOTE=ozgecay;10028882]tuzlu erik de yookk
yok yok yok[/QUOTE]

klava:klava:bileydim ben yazın depolama yapardım anacım ahhh ahhh:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…