canım boyum 1.74, 62 kiloydum, şimdi 64 üm, sanırım çook yakında 65 olacağım kaydirigubbakcemile3
pardon boyumu yanlış yazmıştım düzelttim
İnş. tutturursun hayatım 8 kiloyu
valla ıns bıraz zor olabılır ama denıycem 4 aydan sonra her ay 1 bucuk kılo alsam olur bu ıs yaa cagla sıkel ebru sallı bunlar hep o kılolarla dogurmadılarmı bızım neyımız eksık onlardan hatta fazlam bıle var
arkadaşlar hepinize merhaba
Ben de izninizle aranıza katılıyorumUmarım güzel ve mutlu paylaşımlarımız olur. Burada başka topicten arkadaşlarım da varmış. Çok mutlu oldum. Özgecay ve Ahuhayat. İnşallah diğer arkadaşlarla da iyi dostuklar kurarız. Ben bilgilerimi özelden mesaj atmadım çünkü bu akşam doktora gidiyoruz. bakalım hayırlısıyla pıtpıtları duyalım inşallah yarın hemen bende yazarım. Hepinzii çook öpüyorum..zemuszemus
Ben de izninizle aranıza katılıyorumUmarım güzel ve mutlu paylaşımlarımız olur. Burada başka topicten arkadaşlarım da varmış. Çok mutlu oldum. Özgecay ve Ahuhayat. İnşallah diğer arkadaşlarla da iyi dostuklar kurarız. Ben bilgilerimi özelden mesaj atmadım çünkü bu akşam doktora gidiyoruz. bakalım hayırlısıyla pıtpıtları duyalım inşallah yarın hemen bende yazarım. Hepinzii çook öpüyorum..zemuszemus
Hoşgeldn tatlım hayırlı haberlerle gel inş. :1hug:
valla ıns bıraz zor olabılır ama denıycem 4 aydan sonra her ay 1 bucuk kılo alsam olur bu ıs yaa cagla sıkel ebru sallı bunlar hep o kılolarla dogurmadılarmı bızım neyımız eksık onlardan hatta fazlam bıle var
canım çağla şikel 6,5 kilo almış ebru şallıda 7-7,5 kilo:umursamaz:
bebekleride kuş kadar doğmuş
yapmaa yaaa leydii, tuh
yapmaa yaaa leydii, tuh
ama dioki erik cok yeşil eriklerden küçük tabağa 2 tane koymuslar 7 tl ye satıolarmıs öle dedi :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?