2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar hepinize merhaba
Ben de izninizle aranıza katılıyorumUmarım güzel ve mutlu paylaşımlarımız olur. Burada başka topicten arkadaşlarım da varmış. Çok mutlu oldum. Özgecay ve Ahuhayat. ınşallah diğer arkadaşlarla da iyi dostuklar kurarız. Ben bilgilerimi özelden mesaj atmadım çünkü bu akşam doktora gidiyoruz. bakalım hayırlısıyla pıtpıtları duyalım inşallah yarın hemen bende yazarım. Hepinzii çook öpüyorum..zemuszemus

İnş. tutturursun hayatım 8 kiloyu

valla ıns bıraz zor olabılır ama denıycem 4 aydan sonra her ay 1 bucuk kılo alsam olur bu ıs yaa cagla sıkel ebru sallı bunlar hep o kılolarla dogurmadılarmı bızım neyımız eksık onlardan hatta fazlam bıle var

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldn tatlım hayırlı haberlerle gel inş. :1hug:

hos geldın canım aramıza memnun olduk ıns duyarsın pıt pıt larını cok guzel heyecanlı bır an yasa goruceksın

melisciiiiimmmmmmm hoşgeldiinnnnnn........:1hug:

hahaha ahucum çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3

canım çağla şikel 6,5 kilo almış ebru şallıda 7-7,5 kilo:umursamaz:
bebekleride kuş kadar doğmuş

aramıza hoş geldin canım kaydirigubbakcemile2

canım çağla şikel 6,5 kilo almış ebru şallıda 7-7,5 kilo:umursamaz:
bebekleride kuş kadar doğmuş

aynen o ne yaaa..
kemikler sayılıyor, önde kocaman karın.. 2 gr. et yok..
hele çağla çok çirkindi bence..
hamile dediğin biraz göstermeli kendini zemuszemus

senağlamakirazı bulamamıs benim kocis ühüüü hala arıo zavallım yağmurda yağıo senağlama

hoşbulduk özgeçay , anova teşekkür ederim kızlarr kaydirigubbakcemile2

slm kızlarr vaaaş oku oku acıktım valla herbirinizin canı bişiyler istiyor reçelleri var alın alın yiyin canlarım benim canımda dün kociş istedi dizim bitti yanına gidem dedim ayı gibi horluyordu yattı bizim aşerme sap gibi kalmadım mı senede birdefa aşerdik o da yattı neyse kısmet bidahakine opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…