2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugün şyerinde bir abladan öğrendim yeni bi cinsiyet tahmin yöntemiz. Ben de hemen doğrulamasını yapmak için bütün çocuğu olan arkadaşlarda denedim valla hepi tuttu. Bilmem artk doğruluk payı ne kadar ama sizinle de paylaşayım istedim. Şimdi yöntem çok bait. Kendi doğum tarihinizin üstüne 3 ekleyrek bebeğinizin doğacağı tarihe kadar geliyorsunuz. Eğer tam olarak 2010'a geliyosa 3 er 3 er sayınca bebişiniz kız (çünkü annenin doğum tarihinden saymaya başladığımız için) yok sayınca 2009 da kaldı yada 2011 2012 felan çıktı hemen babanın doğum tarihine bakıyoruz. Ama ona 3 değil 4 ekleyeceğiz. Biraz karışık gelebilir. Örnekliyeyim : doğum tarihiniz (kadın)1977+3=1980+3=1983+3=1986+3=1989.........ve devam ederek 2007+3=2010 çıktı benim doğum tarihime göre yani kız. Eğer benimki tam olarak bebişin doğacağı yılı vermeseydi o zaman kocişin doğum yılın 4 ekleyerek yine aynı şekilde hesap yapacaktık. Eğer onun doğum yılından hesaplayınca tam 2010 sonucu çıkarsa o zaman da erkek. kaydirigubbakcemile2

Melis sana hoşgeldin işkencesi yapabilrimiyim benmkine bakablrmsn?
Ben 1980 liyim

yıl hesabıyla benimki erkek çıkıyo.. kocam tam 2010 a denk gldi.
ama doğum ayını da hesaba katarsak kocam aralık doğumlu oldugu için ona yetişmemiş oluyo kaydirigubbakcemile3 yani 2008 ekimde, yani bende kalıyo.. kız kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun yaaa bakalım sağ salim gelsinler de tatlişkom inşallahhh...

mrb canım ya kafamçokkarıştıbeceremedim ya ben benimkinide yaparmısın ben 1985 eşim1984

hayırlısı canım sağlıklı gelsinler inşallah :ecrin_bebek:

eee benim hem kocişte hem bende 2012 cıkıo benimki neşimdi (zemuszemus

mrb canım ya kafamçokkarıştıbeceremedim ya ben benimkinide yaparmısın ben 1985 eşim1984

canım senden hesaplarsak 2009 eşinden hesaplarsak 2010 bu durumda sonuca en yakın çıkan yılı esas alıcaz o nedenle seninki yakın olduğundan kız kaydirigubbakcemile2

eeee bizim ikimizin de 2011 e denk geliyo.şimdi ne olcak :bbo:

canım senden hesaplarsak 2009 eşinden hesaplarsak 2010 bu durumda sonuca en yakın çıkan yılı esas alıcaz o nedenle seninki yakın olduğundan kız kaydirigubbakcemile2

eşinden olan yeri yanlışlıkla 2010 yazmışım 2012 olacak karışmasın kafan delikafadulden

ikinizden de aynı tarih nasıl çıktı ki bize 3 kocişlere 4 ekliyoruz

zahmet olmazsa
bana da bakın ya benim 1980 eşimin 1977
2001 doğumlu oğlum da var deneyin doğrumu çıkacak

evet bizimde karışık benim 2011 eşimin 2012 çıkıyor kafamçokkarıştı

tam 2010 sonucna gelmeyen tarihlede 2010 yılına en yakın çıkan tarihi esas alıyoruz

zahmet olmazsa
bana da bakın ya benim 1980 eşimin 1977
2001 doğumlu oğlum da var deneyin doğrumu çıkacak

valla ikinizinki de 2001 çıktı..

doğum aylarına bakalım birde..
bebişin senin ve kocişinin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…