2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim 2010 eşiminde 2010 çıkıyor şimi neyim oluyo anlamdım ben

bebişim 29 haziran
ben 19 temmuz,
babiş 11 mart

bana kalırsa kız oluyo benim mantıgıma göre, çünkü sen ondan öncesin..
ama yakınlıksa baz alınan o zaman erkek opuyorumnanaktan

bana kalırsa kız oluyo benim mantıgıma göre, çünkü sen ondan öncesin..
ama yakınlıksa baz alınan o zaman erkek opuyorumnanaktan

pardon yanlış yazmışım.. tam tersi olacak..
baz alınan yakınlıksa o zaman kız :))

aysey aynı tarih çıkınca bebişin doğum tarihine hanginizinki daha yakınsa, aslında bence hanginizin doğum tarihi bebişten önceyse o opuyorumnanaktan

iyice kafam karıştı benim.ben şubat,eşim temmuz doğumlu.bebiş de haziran olacak allah nasip ederse.ikimizde de 2011 çıkıyor. fisfisfis

iyice kafam karıştı benim.ben şubat,eşim temmuz doğumlu.bebiş de haziran olacak allah nasip ederse.ikimizde de 2011 çıkıyor. fisfisfis

ben diyom ki benim mantıgıma göre, kimin doğum tarihi bebişten önceyse aynı yıl çıkanlarda, o olmalı.. o yuzden bence seninki kız..

ama bunda yakın olan baz alınıyorsa eşin temmuz oldugu için erkektir..

AMA BENCE KIZ

kızlar bence kendimizi cok sartlandırmayalım sonra bebişlerimiz tersidir küserler bize allah eli ayağı tam hayırlı evlat nasip etsin derim

aynen leydicim,, sağlıklı sıhhatli gelsin yeter o bana.. başka hiçbirşey istemem

anlamadım ki ben ben 78 koci 77 doğumlu. ne onunki ne benimk,i 2010'a denk gelmiyo:1ninca:

slm kızlar sabah arkadaş kahveye çağırdı gittim saat 8 de kahvaltı yaptıydım
saat 10 30 da kahve içtim kızı almaya gittim 12 de eşimde gelmiş dedim döner alalım eve geldim allahımm ellerim titriyo açamıyom paketi ayranın kapanı koparamadım dilim ağzımın içinde yuvarlandı ısırdım zar zor yedimm aklıma tansiyon geldi bi ölçtüm 10 a 8 aa düşük sanırım şimdi yavaş yavaş geliyom kendime allahım inşallah bi sorun yoktur bebişimde pazartesine az kaldı

hamilelikte uzun süre aç kalmak iyi değil
sanırım ondan düşmüş olabilir tansiyonmun korkma
bebişe bişey olmaz sık sık az az yemek yemeliyiz
çok geçnmiş olsun dinlen düzelirsin

canım senin doğum tarihin tam 2010 seninki de kız bakalım cinsiyetleri belli olunca tutturmuşuz mu acaba anlıycaz :lepi:

yaaa anlamadım benimkide eşiminkide 2011 çıkıyo yaabenimkinide hesaplayın ben 1978 eşim 1971 doğumlu

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hala oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool: :teytey: :dance:
Telefon ettiler kardeşimin eşi doğum yapmış oğlu oldu

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hala oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool: :teytey: :dance:

ayy cosmoo, ben de halayım.
hala olmak cok güsel birşey..
şimdi büyüdü, bana ya haliş diyo ya da halacım..
yerim onu ya

canım tebrik ederim ALLAH analı babalı büyütsün inşallah.. :ecrin_bebek:
bende halayım özgecay ın dediği gibi çook güzel bir duygu zemuszemus

yaaa anlamadım benimkide eşiminkide 2011 çıkıyo yaabenimkinide hesaplayın ben 1978 eşim 1971 doğumlu
slm uklacim nasilsin.takvimimi gördünmü.factoryden beceremedim,sen cok güzel anlattin ama olmadi.tarih tutmuyor her neyse canim.bende lilypieden yaptim.bugün 9 hafta 3 gün olmasi gerekirken 2 günde kalmis.bu otomatikmi ayarlaniyor yoksa kendimizmi ayarliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…