benim 2010 eşiminde 2010 çıkıyor şimi neyim oluyo anlamdım ben
bebişim 29 haziran
ben 19 temmuz,
babiş 11 mart
bana kalırsa kız oluyo benim mantıgıma göre, çünkü sen ondan öncesin..
ama yakınlıksa baz alınan o zaman erkek opuyorumnanaktan
aysey aynı tarih çıkınca bebişin doğum tarihine hanginizinki daha yakınsa, aslında bence hanginizin doğum tarihi bebişten önceyse o opuyorumnanaktan
iyice kafam karıştı benim.ben şubat,eşim temmuz doğumlu.bebiş de haziran olacak allah nasip ederse.ikimizde de 2011 çıkıyor. fisfisfis
kızlar bugün şyerinde bir abladan öğrendim yeni bi cinsiyet tahmin yöntemiz. Ben de hemen doğrulamasını yapmak için bütün çocuğu olan arkadaşlarda denedim valla hepi tuttu. Bilmem artk doğruluk payı ne kadar ama sizinle de paylaşayım istedim. Şimdi yöntem çok bait. Kendi doğum tarihinizin üstüne 3 ekleyrek bebeğinizin doğacağı tarihe kadar geliyorsunuz. Eğer tam olarak 2010'a geliyosa 3 er 3 er sayınca bebişiniz kız (çünkü annenin doğum tarihinden saymaya başladığımız için) yok sayınca 2009 da kaldı yada 2011 2012 felan çıktı hemen babanın doğum tarihine bakıyoruz. Ama ona 3 değil 4 ekleyeceğiz. Biraz karışık gelebilir. Örnekliyeyim : doğum tarihiniz (kadın)1977+3=1980+3=1983+3=1986+3=1989.........ve devam ederek 2007+3=2010 çıktı benim doğum tarihime göre yani kız. Eğer benimki tam olarak bebişin doğacağı yılı vermeseydi o zaman kocişin doğum yılın 4 ekleyerek yine aynı şekilde hesap yapacaktık. Eğer onun doğum yılından hesaplayınca tam 2010 sonucu çıkarsa o zaman da erkek. kaydirigubbakcemile2
anlamadım ki ben ben 78 koci 77 doğumlu. ne onunki ne benimk,i 2010'a denk gelmiyo:1ninca:
slm kızlar sabah arkadaş kahveye çağırdı gittim saat 8 de kahvaltı yaptıydım
saat 10 30 da kahve içtim kızı almaya gittim 12 de eşimde gelmiş dedim döner alalım eve geldim allahımm ellerim titriyo açamıyom paketi ayranın kapanı koparamadım dilim ağzımın içinde yuvarlandı ısırdım zar zor yedimm aklıma tansiyon geldi bi ölçtüm 10 a 8 aa düşük sanırım şimdi yavaş yavaş geliyom kendime allahım inşallah bi sorun yoktur bebişimde pazartesine az kaldı
canım senin doğum tarihin tam 2010 seninki de kız bakalım cinsiyetleri belli olunca tutturmuşuz mu acaba anlıycaz :lepi:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hala oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool: :teytey: :dance:
Telefon ettiler kardeşimin eşi doğum yapmış oğlu oldu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hala oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool: :teytey: :dance:
slm uklacim nasilsin.takvimimi gördünmü.factoryden beceremedim,sen cok güzel anlattin ama olmadi.tarih tutmuyor her neyse canim.bende lilypieden yaptim.bugün 9 hafta 3 gün olmasi gerekirken 2 günde kalmis.bu otomatikmi ayarlaniyor yoksa kendimizmi ayarliyoruz.yaaa anlamadım benimkide eşiminkide 2011 çıkıyo yaabenimkinide hesaplayın ben 1978 eşim 1971 doğumlu
tebrikler canimm.ne güzel bir haber.Allah anali babali büyütsün.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hala oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool: :teytey: :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?