2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar mrhblr.bgn çarşıda lcw ye girdim.hamile kolleksiyonunda güzel şeyler var.bi tane bluz aldım çok güzel.pantalon ve etekleride güzeldi onları biraz daha geçsin öle alıcam.şimdilik küçük gelen bi şeyim yok.ayrıca çok güzel bebek için çıtçıtlı badiler var 3 lü set halinde.kaliteli görünüyorlar.onlardanda aldım bi tane kuzuma

anlaşıldı şekerim senin hormonlar bugün tavan yapmış

Ya kızlar benmde karnımda bişey yok aynı kotlarımı giyiyorum halen
Dar falan olmuyo

lc'nin hamile kolleksiyonu varmı?
fiyatlar nasıl peki

canım bluz 16.5 ,kot pantolonlar,35,3 lü badilerde 14.90 .fiyatlar iyi.sanırım hamile kolleksiyonu yeni açılmış bende daha önce görmemiştim

ne güzelmiş bende bakayım LCW ye
kısss daemon c.tesi gidelim mi LCW ye

ben de bugun benetton ve mothercare-ye girdim bugun
benettonda cok guzel bi pantalon vardi superdi ama L kalmisdi,ben S giyorum.bisey bulamadim.
mothercare-de bisey yoktu....
ben napicammmm?ne alicam yaaa uffffffff
2 magaza kaldi bakamadigim onlara da bakayim belki bisey bulurum.

ay ben kilo bile verdim. ama oğlumda ilk 2 ayda 2 kilo almıştım bile. göbiş de her zamanki göbiş işte 18 yaşında 47 kiloyken de göbekli bir hatun olduğum için kanıksadım

canım bluz 16.5 ,kot pantolonlar,35,3 lü badilerde 14.90 .fiyatlar iyi.sanırım hamile kolleksiyonu yeni açılmış bende daha önce görmemiştim

aa süper fiyatlar
hamile kıyafetleri pahalı çünkü
bende alışveriş yapmak istiyorum ama evden bile çıkamıyorum ki mafoldumben

hamiş kıyafetinr para dökmeyin genelde çok pahalı. tayt ve tunik güzel çözüm. batik elbiselerine bakın hamile kıyafeti gibi oluyor zaten. hamile kotu alın bi de yetmez mi. ben evde ve haftasonu dışarıda bile eşofman ve tunik giyedim hep. bi siyah hamile eşofmanım vardı pantolon gibi duruyordu. üstelik pazardan almıştım. çok da güzeldi.:hulya:

bende öyle fazla para vermem zaten ben zaten kilolu biriyim dar giyinmeyi de fazlşa sevmediğim için
sanırım şimdi giyidiğim padilerim filan 5. aya kadar yeter dediğin gibi evde eşofman filan işe gelince 2 pantolon aldınmı yeter ne olacak

evet kızlar kışa geldiği için hamileliğimiz daha rahatız aslında.. 2 pantolon, uzun kalın kazak tuniklerle idare ederiz.
yazın hava ısınınca penyeler fln daha ucuzluyo zaten. ööle göğüs altından bol şeyler de zaten hep moda, 2 elbise 2 bluz alırız tamam işte..
zaten haziranı izinde evde geçirecez,

gel haziran gellllll

c.tesi 10. haftam olcak inşallah kaldı 30 hafta
e iznede kaldı 27 hafta bi tesrlik olmazsaazemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…