aa olmazzzz.. aradım sımı bak benı sakın uzme yoka mercımekımle ben yumruk atarız sana dedımkorktu bızden.. hehehhe:teytey:
sonra dedımkı bak sen bulamadın ama ben buldum beyaz nektarın dedım o da dedıkı bak ısteyınce neler yapıosun dedı .. sımdı sen olsan ne dersın bu adama.. bu laf kavgada bılem solenmez
kızlar mrhblr.bgn çarşıda lcw ye girdim.hamile kolleksiyonunda güzel şeyler var.bi tane bluz aldım çok güzel.pantalon ve etekleride güzeldi onları biraz daha geçsin öle alıcam.şimdilik küçük gelen bi şeyim yok.ayrıca çok güzel bebek için çıtçıtlı badiler var 3 lü set halinde.kaliteli görünüyorlar.onlardanda aldım bi tane kuzuma
valla düşmüyo..kız düşmüyo mu pantolon :roflol:
Ya kızlar benmde karnımda bişey yok aynı kotlarımı giyiyorum halen
Dar falan olmuyo
canım bluz 16.5 ,kot pantolonlar,35,3 lü badilerde 14.90 .fiyatlar iyi.sanırım hamile kolleksiyonu yeni açılmış bende daha önce görmemiştim
kizlar yilbasinda bir birimize kucuk hediyyeler alip gonderelimmi ne dersiniz?hatira olur.boyle bir baslik actim,isteyen katilabilir...buyrun link burda
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/328055-2010-haziran-anneleri-yilbasi-cekilisi-yapalimmi-1.html
evet kızlar kışa geldiği için hamileliğimiz daha rahatız aslında.. 2 pantolon, uzun kalın kazak tuniklerle idare ederiz.
yazın hava ısınınca penyeler fln daha ucuzluyo zaten. ööle göğüs altından bol şeyler de zaten hep moda, 2 elbise 2 bluz alırız tamam işte..
zaten haziranı izinde evde geçirecez,
gel haziran gellllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?