2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gıdelım uklacım ınmsallah cumartesıye ıyı oluruzda ıkımızde gıdebılırız..

ilk doğumumu normal yaptım. kerata bi de miyadından 2 gün geç geldi. son 1 ay neyse de o 2 gün zor geçmişti yane

ayy son zamnlardakı halımızı dusunemıyorum.. bızım canavarlar kesın cok cektırcekler bıze dogduklarındada.. benım bebısım esımın dogum gunu yakınlarında gelıcek.. esım kendını 4 gun daha sık dıyo. tahmını dogum 4 hazıoran esımın dogum gunu 8 hazıran

benım dogum gunumde haberı geldı melegımın esımın dogum gunundede kucagımıza gelecek ınsallah

kızlar ben çıkcam mesai bitiyo
yarın görüşürüz
ayyy yarın bebişimizi görmeye gitcez akşama ınşallah iyidir meleğimmm dua edin nolurrr

ayy benimkide 12 haziran gözüküyo ama inşallah 18 haziranda doğururum
bizimde eşimle çok özel günümüz o gün çıkmaya başlamıştıkkkk her 18 haziranda
kucak dolusu gül gönderir aşkım benim yaaa hiç unutma inşallah o gün olurrrrrrrr

haydin bende kaçtımmm öptüm annişlerr bebişlerrrrr

kızlar bizimde evlilik yıldönümü 21 haziran
bebişin doğum tarihi de tam o güne denk geliyooooooooo

neyse 2010 da hepğımız bu yıl ne alıcam derdınden kurtulcaz gıbı

Anne olma hayali hayatına maloldu

MANİSA'da doktorların riskli olacağı uyarısına karşın çocuk özlemi ağır basan ve hamile kalan, kalp hastası hemşire 26 yaşındaki Gönül Dal, geçirdiği ani sancıların ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Genç hemşirenin 7.5 aylık bebeği de dünyaya gözlerini açamadan öldü.

Denizli Sağlık Meslek Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Aydın'ın Söke İlçesi'nde 27 yaşındaki Tolga Dal ile 2 yıl önce hayatını birleştiren Gönül Dal, Manisa Özel Vatan Hastanesi'nde hemşire olarak çalışmaya başladı. Çocukken geçirdiği rahatsızlık nedeniyle kalbine takılan pille hayatını sürdüren hemşire Gönül Dal, bebek sahibi olma isteğini önce eşiyle, ardından çalıştığı hastanedeki uzman doktorlarla paylaştı.

Doktorların, doğumun son derece riskli olacağı yönündeki endişelerini bildirmesine karşın, bebek özlemini dizginleyemeyen hemşire Dal, hamile kaldı. Bebeğin 8 aylıkken sezaryenle alınmasına karar verildi. Ancak, herşey planlandığı gibi gitmedi. Sorunsuz geçen hamileliğin son ayına girilirken, 7.5 aylık hamile Gönül Dal, önceki gece aniden rahatsızlandı.

Sancıları artan hemşire Dal, hemen Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hemşire Gönül Dal'ın yaşadığı kalp sorununun yanı sıra akciğerlerinde de ciddi problem tespit edildi. Dal, müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi, bebeğin de anne karnında öldüğü açıklandı.

Hem hayat arkadaşı hem de doğacak bebeğinin acı haberini alan Tolga Dal, yıkıldı. Acı haber, hemşire Gönül Dal'ın Aydın'ın Söke İlçesi'ndeki ailesine de kısa sürede ulaştı. Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne getirilen Gönül Dal ve bebeğinin cenazeleri, Kocacamii'nde kılınan namazın ardından Söke Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazede gözyaşları sel oldu.

cok acııı:çok üzgünüm:mirmirmirmir

herkese iyi akşamlar.. ilgileneceğinizi düşündüğüm bir haberi paylaşmak istiyorum.

HAMıLELıKLE beraber cinsellik sona ermeli mi; yoksa cinsel hayatın devamı mümkün mü? Memorial Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’nden Op. Dr. Altuğ Semiz, anne adaylarının cinsel yaşamını anlatıyor:
Anne adayları, teşhise kadar geçen 2-3 haftalık zamanda hamile olduklarını bilmez. Bu yüzden de normal hayat rutinlerine devam ederler. Haliyle cinsel hayatları da her zamanki şeklindedir. Bu sırada yaşanan cinsel ilişkiler aslında hamilelik için en riskli dönem olmasına rağmen başlaması için bir risk oluşturmaz. Bu nedenle hamilelik teşhisi konulduktan sonra da cinsel ilişkiyi kesmek gereksiz bir tedbir. Çünkü eğer başka nedenlere bağlı düşük tehdidi yoksa cinsel ilişkiye girilmesinin düşük olasılığını artırmadığı kanıtlandı. Bu dönemde ilişki sayısında da bir sınırlama gerekmez.

Küçük bir çocuk,hamile bir kadının karnına dokunarak:
- Ne var sizin karnınızda teyze,
Kadın:
- Çocuğum var evladım,diye cevap verir.
- Sizin çocuğunuzmu?
- Evet.
- Onu seviyormusunuz?
- Evet.
- Çok mu seviyorsunuz?
- Evet evladım.
- Öyleyse neden yediniz?

hadi hanımlar göbüşleriniz şişmeden en guzel gecelıklerınızı gıyın hemen:roflol:

ayyyyy koptum remen cok yasa emiiilaelaelaelaelae

ıki Karadenizli Karadeniz de cay bahçesinde çalışırlarken nataşalardan birisi kendilerine doğru yaklaşıyor. Bir miktar para karşılığı kendileriyle birlikte olabileceklerini ancak hamile kalmaması için prezervatif kullanmalarının gerektiğini belirtiyorlar. Mesele halloluyor. Olaydan üç gün sonra Temel büyük bir sıkıntı içinde Dursun'a sesleniyor:
- Ulan, Dursun! Hamile kalursa kalsun. Ben artık prezervatifi çıkaracağum.

kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Midesi ağrıyan Temel, doktora gider. Tanıdık olan doktor, Temel ile biraz dalga geçmek için, kısa bir muayeneden sonra hemen teşhisi koyar:
- Temel, sen hamilesin.
Temel, kendi kendine söylenir:
- Ne? Yaktın beni Fadime, sana kaç kere "Sevişirken üste çıkma" demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…