D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #3.901
ayy son zamnlardakı halımızı dusunemıyorum.. bızım canavarlar kesın cok cektırcekler bıze dogduklarındada.. benım bebısım esımın dogum gunu yakınlarında gelıcek.. esım kendını 4 gun daha sık dıyo. tahmını dogum 4 hazıoran esımın dogum gunu 8 hazıran
benım dogum gunumde haberı geldı melegımın esımın dogum gunundede kucagımıza gelecek ınsallah
kızlar ben çıkcam mesai bitiyo
yarın görüşürüz
ayyy yarın bebişimizi görmeye gitcez akşama İnşallah iyidir meleğimmm dua edin nolurrr
herkese iyi akşamlar.. ilgileneceğinizi düşündüğüm bir haberi paylaşmak istiyorum.
HAMİLELİKLE beraber cinsellik sona ermeli mi; yoksa cinsel hayatın devamı mümkün mü? Memorial Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’nden Op. Dr. Altuğ Semiz, anne adaylarının cinsel yaşamını anlatıyor:
Anne adayları, teşhise kadar geçen 2-3 haftalık zamanda hamile olduklarını bilmez. Bu yüzden de normal hayat rutinlerine devam ederler. Haliyle cinsel hayatları da her zamanki şeklindedir. Bu sırada yaşanan cinsel ilişkiler aslında hamilelik için en riskli dönem olmasına rağmen başlaması için bir risk oluşturmaz. Bu nedenle hamilelik teşhisi konulduktan sonra da cinsel ilişkiyi kesmek gereksiz bir tedbir. Çünkü eğer başka nedenlere bağlı düşük tehdidi yoksa cinsel ilişkiye girilmesinin düşük olasılığını artırmadığı kanıtlandı. Bu dönemde ilişki sayısında da bir sınırlama gerekmez.
Küçük bir çocuk,hamile bir kadının karnına dokunarak:
- Ne var sizin karnınızda teyze,
Kadın:
- Çocuğum var evladım,diye cevap verir.
- Sizin çocuğunuzmu?
- Evet.
- Onu seviyormusunuz?
- Evet.
- Çok mu seviyorsunuz?
- Evet evladım.
- Öyleyse neden yediniz?
Küçük bir çocuk,hamile bir kadının karnına dokunarak:
- Ne var sizin karnınızda teyze,
Kadın:
- Çocuğum var evladım,diye cevap verir.
- Sizin çocuğunuzmu?
- Evet.
- Onu seviyormusunuz?
- Evet.
- Çok mu seviyorsunuz?
- Evet evladım.
- Öyleyse neden yediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?