• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kocişin ısı cıkmıs cok calıısyo bu aralar yaaa..
bende acıktım yımek yıcemmmm...

marya gel bıde ben pataklıyım senialsanaalsanasmile

pembikmavi nbr kuzu

patik yapmaya calısıyorum :D ellerim acuduuu :S senin su en güzel masalımsın yazısını görünce kızıma masal isminimi koysam diyorum :)

evt ben de onu masal ismini koymak icin hatta cıkarmayı planladığım cocuk kitabında da aynı sekilde kızıma ithaf etmek adına yazdım amaaaaa kararsızım cooooookkk

kocişin ısı cıkmıs cok calıısyo bu aralar yaaa..
bende acıktım yımek yıcemmmm...

marya gel bıde ben pataklıyım senialsanaalsanasmile

pembikmavi nbr kuzu

napiiimm cicişş eve geldim mutfağı ve evi toparladım yemek olayını ayarladım oturdum dinleniyorum birazdan kalkıp yemeklere son hallerini vericem kaydirigubbakcemile3 siz napıoonuuuss

dae gene sustun bakalsanaalsanasmile

Selam kızlar ben de geldim, koca mesaiye kalmış, geç gelcekmiş, balığı attım fırına, hazır olana kadar sizinle takılayım

evt ben de onu masal ismini koymak icin hatta cıkarmayı planladığım cocuk kitabında da aynı sekilde kızıma ithaf etmek adına yazdım amaaaaa kararsızım cooooookkk

çok güzel bi isim de eşim pek beğenmedi.zamanında söyledim.. kararsız kalma bence güzel.

aferim kıss ben hiç çakmam o işlerden :hulya: vaktim de yok zaten gerçi uğraşacak.:sinifsinif:
bende cakmam anneme yazık öğreticem diye ugrasıo :)

Selam kızlar ben de geldim, koca mesaiye kalmış, geç gelcekmiş, balığı attım fırına, hazır olana kadar sizinle takılayım

bütün kocişler mesaide galiba
benimkisi uyuyo:kahve:

selamlar.. Kızlar KKda pro üye nerden olunuyodu bi ara linki vardı ama silinmiş. bilen varsa linkini yollayabilir mi? a.s

Sheidacım kullanıcı paneline gir, solda çıkan menüde "Diğerleri" bölümünde "Ücretli abonelik" var. Ordan sipariş edebiliyorsun.

Ben de KK pro olmayı düşündüm ama bana ne kazandıracağını tam anlayamadım :uhm:

Sheidacım kullanıcı paneline gir, solda çıkan menüde "Diğerleri" bölümünde "Ücretli abonelik" var. Ordan sipariş edebiliyorsun.

Ben de KK pro olmayı düşündüm ama bana ne kazandıracağını tam anlayamadım :uhm:

tamam canım bi denicem. bakalım ne kadarmış. bi ara eklemiştim linki anlatıodu uzun uzun sonra okurum dedim simdide bulamıyorum. saolasınn opuyorumnanaktan

napiiimm cicişş eve geldim mutfağı ve evi toparladım yemek olayını ayarladım oturdum dinleniyorum birazdan kalkıp yemeklere son hallerini vericem kaydirigubbakcemile3 siz napıoonuuuss
napıyım kendıme yemek hazırlıyorum kocıs te yok:sinifsinif:
dae gene sustun bakalsanaalsanasmile
mıtfaktaydımbilmiyorumkismile
bütün kocişler mesaide galiba
benimkisi uyuyo:kahve:
yoksa bunlar sozlestılerde berabermı kayboldulareyvahedigeldismile
slmmmmmm kızlar ben geldim umarım herkse iyidir
hosgeldınnn

yooo ben yapmadım kı kım yaptıda yedı benım oglumubilmiyorumkismile
kıs bunu nası yaptın ne guzel olmus

yaırum ben bişi yapmadım
bebek örgüleri kurabiyeleri falan öle bakarken
görsellerde gözüme iliştibilmiyorumkismile

hoşbulduk daemon detaylı ultrason yaptrıdınızmı kızlar be pazartesi gidiyorum nasıl büyükmü bebekler yaptırdıysanız

Back
X