• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınn..
ooo bu sabah senlenmıs bılem bu kadar..
melmea bı kere gorunen yerıne vurdum bıle cıkmayıver sende bıkac günkaydirigubbakcemile3
cosmo sen sorsaydın kıs doktoruna

Günaydın kızlar

mexelinamislina hoşgeldin aramıza.

Günaydın herkese bende şuanda 20 hafta 4 günlük hamileyim pazartesi detaylı ultrasona girdim herşey yolundaymış:) . Ayrıca doktorum 22.hafta ile 24. hafta arasında şeker yüklemesi yapılması gerektiğini ve herhangi bir yaş ,kilo veya rahatsızlık olmaksızın herkese yapılması gerektiğini söyledi . Ayrıca tetanoz aşısını 20. haftada herhangi bir zamanda yaptırmamız gerektiğini söyledi özel hastanelerde ekstra ücret alıyorlarmış sağlık ocaklarında kampanya olduğundan için her gidene ücretsiz yapıyorlarmış ben daha gitmedim ama bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum .

Bebişlerimizle birlikte güzel günler :)

günaydınn..
melmea bı kere gorunen yerıne vurdum bıle cıkmayıver sende bıkac günkaydirigubbakcemile3

günaydın daemon, beni rüyanda mı gördün? Anlamadım yazdığını?

günaydınn..

Melmeacım Daemon henüz uyku sersemi dün beni pataklamıştı ama şimdi kimi patakladığını bilemedi mirmirmirmir

laelaelaelaelae

Ayh Daemonum zaten popoma batan ağrımı da sormayı unuttum :mymeka: kınıyorum kendimi :mymeka:
Kızımı ultrasonda görünce herşeyi unutuyom :asigim:
Bi ara kaçıcam işyerinden gidip sorucam randevu almadan araya karışıcam sempatiksalakcinni
QUOTE=daemon;11274369]günaydınn..
[/QUOTE]

hatlar karıstı bendekafamçokkarıştı
Melmeacım Daemon henüz uyku sersemi dün beni pataklamıştı ama şimdi kimi patakladığını bilemedi mirmirmirmir

laelaelaelaelae

he yaa seni pataklamıstım ben
ama allah söletti gel kız melmea senide patakliimmm..alsanaalsanasmile

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın :) hoşbulduk ...
gunaydın hosgeldın aramzıa.

ılk sayfada lıstemız var bılgılerını verde oglusunla sneıde ekleyeyeımm
Ayh Daemonum zaten popoma batan ağrımı da sormayı unuttum :mymeka: kınıyorum kendimi :mymeka:
Kızımı ultrasonda görünce herşeyi unutuyom :asigim:
Bi ara kaçıcam işyerinden gidip sorucam randevu almadan araya karışıcam sempatiksalakcinni

seni de pataklıycam gell kısalsanaalsanasmile

Son düzenleyen: Moderatör:

Kızım beni affetmedi biliyomusun. Bana ceza olarak da kreşe 1 ay gitmeyecekmiş. Ben ona bakacakmışım. Hay velet. Böyle cezaya can kurban dedim birazdan gidip kreşle konuşcam 1 ay kızımla tatil yapcazzzzalkisalkisalkis:dance::sm_cool::teytey:

Canım rüyanda kime kızdın böyle, uyanır uyanmaz patpatlar başladı? Anlat bize canikom rahatlarsın.

Kızım beni affetmedi biliyomusun. Bana ceza olarak da kreşe 1 ay gitmeyecekmiş. Ben ona bakacakmışım. Hay velet. Böyle cezaya can kurban dedim birazdan gidip kreşle konuşcam 1 ay kızımla tatil yapcazzzzalkisalkisalkis:dance::sm_cool::teytey:

Vaaay, yeni veletler böyle oluyor demek ki, parmağında oynatacak sanki bizi bu son modeller kaydirigubbakcemile2

yaaa hep sen mı ona ceza verıcen aferim kızına ne guzel ceza vermıs sana..
anaamm dusunsene kıss kardesı gelınce bunlar ıttıfakta kurarlar o zamn yandın..
bırden fazla cocuk tehlıkelieyvahedigeldismile

naniknanikherkese günaydın

gunaydın mınıslerın nasıll

Canım rüyanda kime kızdın böyle, uyanır uyanmaz patpatlar başladı? Anlat bize canikom rahatlarsın.

Vaaay, yeni veletler böyle oluyor demek ki, parmağında oynatacak sanki bizi bu son modeller kaydirigubbakcemile2

oğlum benı pataklayıp duruyo ya bende şiddet yanlısı bişi oldum heralde..

ay kıslar ben maymun ıstahlı oldum ya.
kocıs bu halımden cok memenun sabah 7 de gozler acımm dıye acılıyo bende.
bu sabahta kocıse uyanır uyanmaz kos yufka al patateslı gozleme yapıcam dedım tabı tabı dıyıp fırladı.
normalde ıkı saat yataktan kalkmaz.,markete gıtmekten nefret eder.
ama evlılıgımız boyunca ıstedıgı sabah kahvaltısıydı.
bende hıc hazırlamazdım.
hamılelıkle bunu ıster ıstemez yapmaya basladım oglum sayesınde. ee kocıste halınden epey mutlu. bu dogusn hemen ıkıncıyı yapıcaz. artık hep hamıle olarak dolasacksın dıyo banabilmiyorumkismile

gunaydın hosgeldın aramzıa.

ılk sayfada lıstemız var bılgılerını verde oglusunla sneıde ekleyeyeımm

Günaydın Hoşbulduk :)

özelden mesaj atayım dedim ama yeni üye olduğum için mesaj izin vermiyo .
nick mexelinamislina
son sat 06.09.2009
yaş 30
cinsiyet erkek
isim EGE

bir de benim sizlere bir sorum olacak her mesajdan sonra çıkan gerisayımları nasıl eklediniz ben bir türlü beceremedim :(

Back
X