2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa sohbetlerinize doyum olmuyo ama ben fazla kalamıyorum benim martta sınavım var ders çalışıyorum mecburen bu haldede hiç çekilmiyo ama arada gene gelirim kızlar dikkat edin kendinizeeee

nerden aldın ne kadara aldın yewrum

tatlı cadı canım geçmiş olsun...benimde var bak erkekn doğum riskim...en iyi ilaç yatmak canım..genelde sol tarafına yat....sakın karamsarlığa kapılma emi...
neden olmuşpeki...,?kaslardan falan mı?bel ağrın falan var mıydı??

yok kısm ben cıkardım dogum masrafını.
özgelerın hastane sponsor olcak ban canlı yayın dogum yapıcaklar banakaydirigubbakcemile3

bende rahatım Allahtan okonuda
dae doğuma girince
bende arkadan
bi arkadaşa bakıcaktım diye gircem
pırt doğurcam çıkcam
tabi dae benden sonra çıkcak
e anca kesip biçerler

hoşgeldin kuzum..nerelerdesin bakiim sen..kayboldun ortadan..herşey yolunda mı?:ecrin_bebek:

blg sistemini yeniliyorlar, günlerdir internetim yoktu, bi de işlerim çok yoğun, lab.dayım genellikle. senden naber?

ya benim içerden açılmam varmış.
birde bebeğin eşi ön taraftaymış yani tam qöbek deliğimin orda
dr kasıklarıma ultrasonla bakınca '' içerden açılman olmuş
erken doğum yapabilirsin.. sancın olunca yat ve saate bakarak kaç dk da bir qeldiğini kontrol et..
5dk da bir sancın olursa hemen hastaneye qel ve ayrıca suyun qelirse lekelenmen olursada hemen hastaneye qel dedi
bu sefer ben iyice korktum yaaakannehir sanki kendimi 9 aylık qibi hissettimm :bbo:

aynen katılıyorum elh.e cok haklı.bence kafanda büyütme ve hep pozitif seyler düşünmeye zorla kendini..biliyorum kolay değil ama olumlu düşünmelisin bebeğini de strese sokmamalısın canım

dae doğuma girince
bende arkadan
pırt doğurcam çıkcam
e anca kesip biçerler

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

HAYIR HICTE BILEEE
ben pırt diye dogurcam işte.
görürsün

hehehe saol cnm olur bzmkılerde orda gerçi ailemler b,i ben burdayım yaban ellerde kaldımm kocam bebeği vermez çocugu basta ben istemedım zorla baskıyla cocuk yaptık biz ama şimdi bebegım öncelikli tabeee bende ona vermem eheheheeh

blg sistemini yeniliyorlar, günlerdir internetim yoktu, bi de işlerim çok yoğun, lab.dayım genellikle. senden naber?

ben de iyiyim canım..bi sorun yok şimdilik..günlerdir göremeyince merak ettim seni..bi daa öyle özletme kendiniopuyorumnanaktan

yok kısm ben cıkardım dogum masrafını.
özgelerın hastane sponsor olcak ban canlı yayın dogum yapıcaklar banakaydirigubbakcemile3

ooo iyimş bizde izleriz artıkkkın canlı canlııakannehir

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

HAYIR HICTE BILEEE
ben pırt diye dogurcam işte.
görürsün

aha bak yazdım kenarı
ben epiduralli normal
sen '' sezeryan
özge herikiside

unutmayın bunu

dae doğuma girince
bende arkadan
pırt doğurcam çıkcam
e anca kesip biçerler

pırtmı hahahah ne güsel inş inş darısı basımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…