• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olarrr ben 18 de doğurayımmmmm
yada 8 de :lepi:semizotumm aramızda senle bir gün varrr

ben 5 gün önce doğurcam kendimede öle uydurdum
şaka bi yana hakketten yawrum 1 gün var aramızda
buraya bi haber gelcek
uklayla elhamra doğuma gitti diyebilmiyorumkismile

ben 5 gün önce doğurcam kendimede öle uydurdum
şaka bi yana hakketten yawrum 1 gün var aramızda
buraya bi haber gelcek
uklayla elhamra doğuma gitti diyebilmiyorumkismile
evet çok heycanlıııııııı, belkim aynı gün doğururuzyerimseniben

Kızlar o kadar erken doğum diye konuştuk, şimdi kendimi dinlemeye başladım, belimin alt tarafına hareket ettikçe ağrı giriyor. Korkmaya başladım

Kızlar o kadar erken doğum diye konuştuk, şimdi kendimi dinlemeye başladım, belimin alt tarafına hareket ettikçe ağrı giriyor. Korkmaya başladım

kuşum bi hava al sen balkondasempatiksalakcinni

ya kızlar moralim çok bozuk sol bacağımın üst tarafında kızarıklıklar oluştu böyle ve yayılıyo sanki alerjik bi durum olabilirmiş internette baktım şimdi hamilelikte artıyomuş benim bu güne kadar hiç alerjim olmadı ilaçda kullanamam napıcam başına böyle bişey gelen varmı ?

Korkma canım yaa psikolojiktir aklına başka şeyler getir dinleme kendini.
Bu arada senin rıza beye olacağın kontrol ne zaman. Ben kendisini 10 şubatta görcem. Ama sen hastanede kontrol oluyodun dimi. Muaynehane ise aynı gün gidelim dicektim.

canım benim bende hergün kendimi dinliyorum..baka kafayı yedim yicem yakında..sakın sende böle olma...herşeyin hayırlısı de..

kızlar biraz işim var çarşıya kaçıyom ben gelirim birazdan

Evet bence kendimi dinlemiim, yoksa kafayı yer insan böyle.

Korkma canım yaa psikolojiktir aklına başka şeyler getir dinleme kendini.
Bu arada senin rıza beye olacağın kontrol ne zaman. Ben kendisini 10 şubatta görcem. Ama sen hastanede kontrol oluyodun dimi. Muaynehane ise aynı gün gidelim dicektim.

Kontrolüm 22.haftada canım, hastaneye Perşembe günleri geliyor, yani 18 Şubat'ta olacak büyük ihtimalle. Ben de muayenehanesine gitsem mi diye düşündüm ama bana çok uzak kalıyor canım.

Kızlar bişey soracam. Bazı hastanelerde bebek doğduktan sonra vücudundaki verniks tabakası tam emilsin diye yıkanmıyormuş, bazı hastanelerde ise doğar doğmaz yıkıyorlarmış. Hangisi daha iidir, bileniniz duyanınız var mı?

ya kızlar moralim çok bozuk sol bacağımın üst tarafında kızarıklıklar oluştu böyle ve yayılıyo sanki alerjik bi durum olabilirmiş internette baktım şimdi hamilelikte artıyomuş benim bu güne kadar hiç alerjim olmadı ilaçda kullanamam napıcam başına böyle bişey gelen varmı ?

hamilelik lekesidir canım o, alerji değildir.
hamileliğin bitince geçer.

Evet bence kendimi dinlemiim, yoksa kafayı yer insan böyle.

Kontrolüm 22.haftada canım, hastaneye Perşembe günleri geliyor, yani 18 Şubat'ta olacak büyük ihtimalle. Ben de muayenehanesine gitsem mi diye düşündüm ama bana çok uzak kalıyor canım.

Kızlar bişey soracam. Bazı hastanelerde bebek doğduktan sonra vücudundaki verniks tabakası tam emilsin diye yıkanmıyormuş, bazı hastanelerde ise doğar doğmaz yıkıyorlarmış. Hangisi daha iidir, bileniniz duyanınız var mı?

verniks tabakası bebeğin cildini anne karnındaki sudan koruyor. doğum yaptıktan sonra ne yararı olur bilmiyorum fisfisfis
ayrıca ilk defa şimdi duydum bebeği yıkamama olayını

yokmu oralarda evv yemeği yapan bi yer
afiyet oolsun kuşum

var cnm olmazmıda toplu gıdnce hep bnm istedgm yere gıtmyrm hainler:( neyse yedım geldm bugun hıc sevmöedgm bıryerde yedım inşşşş sarsmaz benıı :(:1no2:

Ben 4 haftada bir endokrinolojiye gidiyorum ozaman doktor hep 81-84 arası diyordu kendi doktorumda nabzın normal diyordu ama en son detaylı ultrasona girdiğimde doktor 95 nabzın taşikardi olabilir hergün belirli saatte nabzını ölç dedi gündüz 2 gün 3 gibi 95 çıktı ama aldığım tiroid hapının dozunu değiştirdiğimden olabileceğini düşündüm ama akşamları 6 da ölçtüğümde 84 çıkıyor bunu düzenli yazıp ilk kontrolde doktora götüreceğim

hım bende takıp edymde gıdınce bu konuyu goruseymama benm doktor cok rahat bişi olmz dıyor herseye normal dıyr kansızlıktn faland ıyrlrdı ama daha oncede cok sık karsılstgım bi durum aslnda

kızlaarr sabah da sormuştum.göbeğimin resmini eklemek istiyorum ama nasıl eklicem bilmiyorum.
varmı bu konuda bana yardımcı olacak gönüllü?

benım allerjı durumum cok sık olur ama hamişlikte olmadı şimdilk:( bikere butun vucudum yara şeklınde kızarmıştııı zona dedıler ama zonanın basit cesdylmss çözememişlerdi tam olrk(:(

Back
X