• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evt dün de konusulmustu bu haber hakkında inanılır gibi değil insanın aklı almıyor nasıl o kadar kısa sürede doğurmus hamile olduğu anlaşılmıyor muymuş ve nasıl kıyıp bırakabilmiş ay bilemiyorum hersey çığrından çıktı sinir oluyorum su evlilik dışı hamile kalıp da sapıtanlara.yapmayın kardesim yapıyorsanız da bi çaresine bakın.korunun.eskiden daha bilinçsizdi gençler ama simdi genel olarak diyorum herseyden haberleri var bu haltı yiyorsunuz madem korunmasını da bilin yazık değilmi simdi o günahsız bebeğe :oklava:

bencede ya zavallı kemiği kırılmış halada yaşıomuş yavrum benim :(:(

merhaba kızlar;
bebiş alışverişine başladım bende. enson internetten hava nemlendirici siparişi vermiştim; gelmişopuyorumnanaktan
bi site var; ara ara bazı ürünler indirime giriyo; arzum yoğurt makinası ve kraft nemlendirci aldım fiyatının çok altında.
aslında birlik olup siteye istek yaparsak daha çok bebek ürünleri yada istediğimiz şeyleri getirtebiliriz diye düşünüyorum ben.
daemon bu işe bi el atsan canımkaydirigubbakcemile5

huhuuu şekerler
hallettim işlerimi geldim
ha birde şişko ve yaşlı bir kadına kargoyla bişi yolladımzemuszemus

merhaba kızlar;
bebiş alışverişine başladım bende. enson internetten hava nemlendirici siparişi vermiştim; gelmişopuyorumnanaktan
bi site var; ara ara bazı ürünler indirime giriyo; arzum yoğurt makinası ve kraft nemlendirci aldım fiyatının çok altında.
aslında birlik olup siteye istek yaparsak daha çok bebek ürünleri yada istediğimiz şeyleri getirtebiliriz diye düşünüyorum ben.
daemon bu işe bi el atsan canımkaydirigubbakcemile5

atayım yavyuuummm..
bende bıkac bebek alısverıs sıtesıne maıl atıp twklıfte bulunmayı dusunuyorum.
mesela en az 10 tane alırsanız sıze su kadar ındırım yaparız gıbılerınden.
forumun lınkınıde verıp
o kısı sayısına ulasırsak toplu sıparıs gıbı falan.

o zamn baslayalım arastırmalara

gunesimm..
süt parasını böle ulu orta konusmayalımm
kuzenım geldı o yuzden gelemıyorum ama takıpteyım dedıkodu yaptıgınız an yakalarımmm

atayım yavyuuummm..
forumun lınkınıde verıp

gunesimm..
kuzenım geldı o yuzden gelemıyorum ama takıpteyım dedıkodu yaptıgınız an yakalarımmm

valla bence süper olur; çünkü ihtiyaçlar belli.
boyle herkesin istediği ortak seyler belirlenip toplu uygun fiyata alınmış olurvereliniortak

Oğluşumun cicilerini paylaştım..
bakabilrisinizz opuyorumnanaktan

atayım yavyuuummm..
forumun lınkınıde verıp

gunesimm..

tamam cnm hallederizzzz;) ;)kaydirigubbakcemile

Back
X