2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kontroller çok güzel
okadar güzelki
hastane dolup taşıyo sürekli
oyuzden
kkooooca günün ultrason kapısında sırada geçiyo
ben oyuzden gitmiyorum uzak ve beklemesi var hemde ultrasonda erkek var diye
ama doğum orda olcak ınsallah

kız birde yer yok derlerse ole doğurcagım gun
hastası dıılım ya
e bende son ay oraya giderim nolmuş dimi

nasıl yani odasında yokmu ultrasonn yani bunun için başka yeremi gidiliyorr başka odayaaa çok saçmaa yaaa ben sana yer kaparımmmkaydirigubbakcemile3

egesağlık bakter yuvası diyorrlar bizim akrabağ daha doğrusu eşimn akrabası sağ salim doğum yapmış çocuk ordan enfesiyon kapmış
gazi geçen hafta bilhas kendim gittimmm kan aldılar kan alan adam aynı elle bilg kayıt yaptı ayn ıelle kan aldı ayn ıelle pauk kopardı aynı elle koluma sürdü bide çok karışık geldi bide aklında olsunn gece yada hafta sonu doğum yaparsann kim olursa o girermiş doğuma nöbetçi doktor
şifa temizz güzel biraz kalabalık amaa tam teşekkül temiz yerr bide doktorlarıo çok iyiymiş bende ilkkez gitcem ama 3 arkadaşım orda doğum yaptııı

yaaaaaaakannehir
benim dr yakup erataydı şimdi umur yensela gidiyorum..umur bey özel hastanede yaptırıyormuş doğumu bakalım o nereyi önerecek ??bilmiyorumkismile

egesağlık bakter yuvası diyorrlar bizim akrabağ daha doğrusu eşimn akrabası sağ salim doğum yapmış çocuk ordan enfesiyon kapmış
gazi geçen hafta bilhas kendim gittimmm kan aldılar kan alan adam aynı elle bilg kayıt yaptı ayn ıelle kan aldı ayn ıelle pauk kopardı aynı elle koluma sürdü bide çok karışık geldi bide aklında olsunn gece yada hafta sonu doğum yaparsann kim olursa o girermiş doğuma nöbetçi doktor
şifa temizz güzel biraz kalabalık amaa tam teşekkül temiz yerr bide doktorlarıo çok iyiymiş bende ilkkez gitcem ama 3 arkadaşım orda doğum yaptııı

bende çınarlıyı dusunuyorm arkadaslr cok guzel temız dıyorlar aam bılmyrm tabe

ya kızlar
bana mercımek, domates, sehrıye ve tarhana dısında corba solermısınız.. sole basıtce ıkı dk da yapılcak olanından

yogurt çorbam, bir kapta 1 bardak yogurt 2 yemek kaşıgı un az su eklenerek çırpılır. kaynayan bir tencere suya et bulyon varsa et su ıle kaynatır. içine daha önceden pişirilmiş kuşbaşı et yada tavuk gögsu rondodan geçirilerek eklenır ve kaynayınca hazırlanan yogurt terbıyesı yavaşça ilave edılır. yerken sarmısak ve kırmızı biber eklenırse daha da bır lezzetlı olur. afiyet

maaşallah :nazar: sağlığı iyi deyince ben bi süre ne dediğini anlamyorum sevinçten opuyorumnanaktan nasıl benzettiniz ultrasondan helal valla delikafadulden gerçi eşim de bırak erkek oldugunu öğrenmek ilk ultrasonda bile kendine benzetmiştii :roflol: bide herkese söylüyomuş aynı ben diye :dilcikar:

Canim ben her seferinde 4 boyutlu ultrosonda kontrol oluyorum doktor bi yandan konusurken gozumde hep ekranda tabiki sırnaşık şey
Kulagim doktoru dinliyo gözlerim oglusumu takip ediyo birde bu sefer doktorum sadece yuzunu yakin plandan gösterdi bide elimize foto verdi kanitli belgeli yani.
Benimkiside utanmasa cerceve yapip asar duvara bana benziyo ikincide diyee delikafadulden

Birak sevinsin esinde cunki genelde babalara benziyo cocuklarrr dogunca bide sana benziyo olurmuss esine suprizzzzzz:emir_bebek:

ya kızlar
bana mercımek, domates, sehrıye ve tarhana dısında corba solermısınız.. sole basıtce ıkı dk da yapılcak olanından

Yoğurt çorbası cnm. Bol naneli. Ay canım da çekti yaparsan bir tabak yollayıver.

slm ooo bugun kalabalık burası opuyorumnanaktan

Evet cnm araya girip yazıyom sonra kendi yazdığımı bulmak için 3 sayfa geri gidiyom . Maşallah diyelim kaydirigubbakcemile3

Canim ben her seferinde 4 boyutlu ultrosonda kontrol oluyorum doktor bi yandan konusurken gozumde hep ekranda tabiki sırnaşık şey
Kulagim doktoru dinliyo gözlerim oglusumu takip ediyo birde bu sefer doktorum sadece yuzunu yakin plandan gösterdi bide elimize foto verdi kanitli belgeli yani.
Benimkiside utanmasa cerceve yapip asar duvara bana benziyo ikincide diyee delikafadulden

Birak sevinsin esinde cunki genelde babalara benziyo cocuklarrr dogunca bide sana benziyo olurmuss esine suprizzzzzz:emir_bebek:

erkek ona benzesin ok de inşallah Allah nasip eder de ikinci bari kız olursa bana benzer alsanaalsanasmile napcan fakirin ekmeği umut olumunekankayizsmile

sılam gözünaydn..
erenin gelıyo rdemek nası anladın kıs sıp dıye babaya benzedıgını

Sagol gundasim benimmm bazen gunume bakmak icin direkt senin cizelgene bakiyorum kendiminkini aramaktansa diyee sırnaşık şey

Canim sadece yuzunu gösterdi doktorum cok net bi sekilde gördum bugun ayrica sadece yuz fotosuda verdi elime bakiyom bakiyomm cikkk benzemiyo bana ayni babaaa :gitme:

yogurt çorbam, bir kapta 1 bardak yogurt 2 yemek kaşıgı un az su eklenerek çırpılır. kaynayan bir tencere suya et bulyon varsa et su ıle kaynatır. içine daha önceden pişirilmiş kuşbaşı et yada tavuk gögsu rondodan geçirilerek eklenır ve kaynayınca hazırlanan yogurt terbıyesı yavaşça ilave edılır. yerken sarmısak ve kırmızı biber eklenırse daha da bır lezzetlı olur. afiyet
mmmmmmmmmmmm mis gibi valla kokusu burnuma geldi kızzz şöyle tereyağda kırmızı biberi kavurup dökcen üstünee oohhh

erkek ona benzesin ok de inşallah Allah nasip eder de ikinci bari kız olursa bana benzer alsanaalsanasmile napcan fakirin ekmeği umut olumunekankayizsmile

Ahhh ahhh o umuttan bi zamanlar bendede vardi canim ama artik yokk 2 oglum olucak insallah ve ikiside babanin kopyasii mafoldumben

Insallah senin umutlarin bosa cikmaz canimmmm insallahhhhh a.s.

bu arada izmirili bayanlar egepol hastanesni gökalp beyi düşünün mutlaka erkek diye gitmiyorummm ama o kadar met ediyorlarki yenidoğan üniteside var fiyalrı çok uygun hastane gıcır gıcır yenii üçyoldaa kadınlar beş para etmez ama gökalp bey iyiymişşş offfffff yaaa bende karar veremedim bir türlüüü nerde doğurcammm eski doktorumadevam edeyimde elhamra gibi son dk gideyim şifayaaaa bende beriii

Back
X