• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
belül bihtere, bihterr süleyman efendiye ,sülayman efendi matmazele,matmazel adnan beye,adnan bey firdevs hanıma ,firdev hanım beşiree tecavüz etmedenn bitmezzz....

komsumm süt kızımın anası güle güle git=))

ben beşire uyus oluyom.
behlul ona tecavuz etsın

selam kızlarrrrr
ben qeldimmmmmmmmmmm zemuszemus

ozelcan.com.tr chicco da indirim var. 4 lü body 25 tl haberiniz olsun. geçen hafta pazarda bodyler 5 tl idi.

Sapık...laelaelaelaelae

Ben de kitap özetini buldum

... Bihter bu evliliğin olmaması için hiçbir şeyin fayda vermediğini görünce her şeyi meydana çıkarmayı düşünür. Böylece, hem kendisine rakip olan Nihal’den, hem kendisini böyle yüz üstü bırakan Behlûl’den, hem de bu evlenmeyi hazırlayan annesinden öç alacaktır.
Sonunda her şey anlaşılır; Bihter kendisini öldürür; Behlûl kaçar; Nihal de, hayalleri kırılmış olarak yine eskisi gibi babasıyla yalnız kalır.

kooptuumm :roflol: :roflol:
kız ben sapuk deelim onnar sapıkkaydirigubbakcemile4
belül bihtere, bihterr süleyman efendiye ,sülayman efendi matmazele,matmazel adnan beye,adnan bey firdevs hanıma ,firdev hanım beşiree tecavüz etmedenn bitmezzz....
benim kocamda ona benzer bişi diyo
du bakim ne diyodu
behlül bihtere,bülent nihale,beşir firdevse,bekçi hizmetliye,hizmetli,bahçevana
bahçevan HERKESEEE wuuu

ben beşire uyus oluyom.
behlul ona tecavuz etsın
behlül neden kız oldu çocuğun diyenlere tecavüz etsin:enbuyukkk:
onceden show tvde gece 12 den sonra kırmızı noktalı yayına gecerdı ya
hala o zamnda olsak bu dızı kesın orda yayınlnırdıkaydirigubbakcemile3
anaa ben küçükken izlerdim
çin çin vardı:dance:

ay evet ya kasıntı uyus sey

ozelcan.com.tr chicco da indirim var. 4 lü body 25 tl haberiniz olsun. geçen hafta pazarda bodyler 5 tl idi.

bebiş hazırlık listelerinde genelde 3 hastane çıkışı yazıyor.. 3 tane mi gerekli gerçekten?? akannehir burda fiyatı uygunmuşş hem sağol opuyorumnanaktan

arkadaşlar ya emla krem hakkında konuşulmuştu.. bu kremi dr yazıyo denmişti peki hangi bölümün yazdığı farkediyomu CADIARZU bazı bölümler bazı ilaçları yazamıyo ya daha doğrusu sgk kabul etmiyo ya o zaman.. bunda da öyle bişi var mı?? kadındoğumcu yazabiliyomu mesela :1no2:

kullanan var mı kıslarrr cevap verirseniz sevinirimmm... kaydirigubbakcemile5

ya kızlar cok heyecanlandım bak simdi hemen sizlerle paylaşmalıyım bunu..bir hayalim var benim romanımı tamamlamak ve bastırmak..simdi dergileri karıştırırken gördüm..everest yayınları ilk roman yarışması düzenliyormuş ve 28 mayıs son başvuru tarihiymiş..acaba yetiştirebilir miyim o zamana kadar bilemiyorum yarım su anda ve ben odaklanamıyorum malum durumumdan ötürü ama simdi çok heveslendim..3000 lira da ödül var ayrıyeten(para az gerçi saçma sapan yarışmalarda milyarları verirler)ama zaten ben kitabımın basılması için katılmak istiyorum yarışmaya...kazanamazsam da şansımı denerim hem de kitabımı bu heves ve hırsla bitirmiş olurum diye düşündüm

ya kızlar cok heyecanlandım bak simdi hemen sizlerle paylaşmalıyım bunu..bir hayalim var benim romanımı tamamlamak ve bastırmak..simdi dergileri karıştırırken gördüm..everest yayınları ilk roman yarışması düzenliyormuş ve 28 mayıs son başvuru tarihiymiş..acaba yetiştirebilir miyim o zamana kadar bilemiyorum yarım su anda ve ben odaklanamıyorum malum durumumdan ötürü ama simdi çok heveslendim..3000 lira da ödül var ayrıyeten(para az gerçi saçma sapan yarışmalarda milyarları verirler)ama zaten ben kitabımın basılması için katılmak istiyorum yarışmaya...kazanamazsam da şansımı denerim hem de kitabımı bu heves ve hırsla bitirmiş olurum diye düşündüm

hadi hayırlısı şekerim
bi site vardı ama ah ismini hatırlamıyorum
oradada beğenilen hikaye ve romanlar bastırılıyodu
du arastırim sana

Back
X