- Konu Sahibi daemon
- #42.141
kızlaar ne kaynatıyorsunuz bakiiimm
benim bebişe düşündüğüm odasına bakıyorsun ve yorum yapıyorsun yıuuurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaar ne kaynatıyorsunuz bakiiimm
benim bebişe düşündüğüm odasına bakıyorsun ve yorum yapıyorsun yıuuurum
yivruummmm aklinialirimsmileösgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaklinialirimsmile
anammm aklinialirimsmileyıurruumm özgeeeaklinialirimsmile
baktım simdi sizden gelenler kısmında aynısının linkini atmıssın.gördüm süper bence beyaz işte ya asil ve istediğin gibi renklendir.ben de kesinlikle beyaz alıcam
canım fuarda farklı seyle rolur ancak fıyat konusunda onların ındırımlı fıyatı genelde pıyasa fıyatını gecer..bugun bi dergide subat ayı sonunda CNR'da anne bebek fuarı yapılacağını gördüm..
hemen herşey bulunuyo bu fuarda bebek için, uygun fiyat bol çeşit ve marka deniyodu..
daha önce giden var mı boyle bi fuara??
ay heyecan yaptım![]()
ayyy senın dedıkodunu yapıoduk ama yakalandık pembık mavıkızlaar ne kaynatıyorsunuz bakiiimm
opuyorumnanaktanyivruummmm aklinialirimsmile
anammm aklinialirimsmile
merhaba kızlar bebk odalarına dalmışsınız en hızlı benim hehalde 1 sene önce aldım cinsiyeti belli olmadığı daha doğrusu ortada ebek çalışmları bile hala olmadığından su yeşili aldım şimdi üstü örtülü doğuma yakın kurulmayı bekliyor şifonyerimizin çekmeceleri dolu eşyalarıyla bir kendi eksik :)
ya kendimi biliyorum eğer bi kaç mağazaya bakarsam
kafa bulancak
canım fuarda farklı seyle rolur ancak fıyat konusunda onların ındırımlı fıyatı genelde pıyasa fıyatını gecer..
ayyy senın dedıkodunu yapıoduk ama yakalandık pembık mavı
opuyorumnanaktan
ee ben yavrunum elh de anan sa elh benım ananeem mııı
merhaba kızlar bebk odalarına dalmışsınız en hızlı benim hehalde 1 sene önce aldım cinsiyeti belli olmadığı daha doğrusu ortada ebek çalışmları bile hala olmadığından su yeşili aldım şimdi üstü örtülü doğuma yakın kurulmayı bekliyor şifonyerimizin çekmeceleri dolu eşyalarıyla bir kendi eksik :)
canım fuarda farklı seyle rolur ancak fıyat konusunda onların ındırımlı fıyatı genelde pıyasa fıyatını gecer..
yapın anacımm siz yapın yeter ki kaydirigubbakcemile3 feci acıktım ve yemeğim yok kızlar kocam da gelecek birazdan bilmiyorumkismile tükkandan siparişmi versek acep bilmiyorumkismile canım da istemiyor hiç et vs vs
kızlar bişi soracam..
bu aşağıdaki tarzda isimlikler çok görmeye basladıj resimlerde..
acaba bu nedir nerede yaptırılır bi fikriniz var mı
bide kapı için mi bunlar duvara asmak için büyük bişiler mi acep?
![]()
aboooowwbilmiyorumkismilecanım fuarda farklı seyle rolur ancak fıyat konusunda onların ındırımlı fıyatı genelde pıyasa fıyatını gecer..
opuyorumnanaktan
ee ben yavrunum elh de anan sa elh benım ananeem mııı
aynen öyle beyaz ve sık sade bişey olması yeterli işte güzelim ben sanırım özgenin gönderdiği takım vardı ya hani beyaz ucuza bulmuştum onu alıcam bir ara gidip bakıcaz fabrikasına.hem fiyatı uygun hem de cok beğendim.
aboooowwbilmiyorumkismile
dolap,duvar dolabı ve yatağı
banadaen 700e falan gelcek herhalde
wuu güsel bi soru olmuşş..
bu soruya, eger elhamra beni döfmeyecekse ebet cevabını vermek istiyorum sempatiksalakcinni
çok uygun canım güzel de süslersin onu pudra pembesi tonlarında oohh süper olur
evet ya çok hoşuma gitti..bilmiyorum ama ben de istiyorum bunlardan duvara da olur kapıya da olur.ben hastanede görmüştüm kapıya asmışlardı çok asırı büyük değil ama orta boy güzeldii