• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
baktım simdi sizden gelenler kısmında aynısının linkini atmıssın.gördüm süper bence beyaz işte ya asil ve istediğin gibi renklendir.ben de kesinlikle beyaz alıcam

ya kendimi biliyorum eğer bi kaç mağazaya bakarsam
kafa bulancak

bugun bi dergide subat ayı sonunda CNR'da anne bebek fuarı yapılacağını gördüm..
hemen herşey bulunuyo bu fuarda bebek için, uygun fiyat bol çeşit ve marka deniyodu..
daha önce giden var mı boyle bi fuara??
ay heyecan yaptımkaydirigubbakcemile4
canım fuarda farklı seyle rolur ancak fıyat konusunda onların ındırımlı fıyatı genelde pıyasa fıyatını gecer..
kızlaar ne kaynatıyorsunuz bakiiimm
ayyy senın dedıkodunu yapıoduk ama yakalandık pembık mavı
yivruummmm aklinialirimsmile
opuyorumnanaktan
anammm aklinialirimsmile

ee ben yavrunum elh de anan sa elh benım ananeem mııı

merhaba kızlar bebk odalarına dalmışsınız en hızlı benim hehalde 1 sene önce aldım cinsiyeti belli olmadığı daha doğrusu ortada ebek çalışmları bile hala olmadığından su yeşili aldım şimdi üstü örtülü doğuma yakın kurulmayı bekliyor şifonyerimizin çekmeceleri dolu eşyalarıyla bir kendi eksik :)

merhaba kızlar bebk odalarına dalmışsınız en hızlı benim hehalde 1 sene önce aldım cinsiyeti belli olmadığı daha doğrusu ortada ebek çalışmları bile hala olmadığından su yeşili aldım şimdi üstü örtülü doğuma yakın kurulmayı bekliyor şifonyerimizin çekmeceleri dolu eşyalarıyla bir kendi eksik :)

maaşallah kısskaydirigubbakcemile3

ya kendimi biliyorum eğer bi kaç mağazaya bakarsam
kafa bulancak

aynen öyle beyaz ve sık sade bişey olması yeterli işte güzelim ben sanırım özgenin gönderdiği takım vardı ya hani beyaz ucuza bulmuştum onu alıcam bir ara gidip bakıcaz fabrikasına.hem fiyatı uygun hem de cok beğendim.

canım fuarda farklı seyle rolur ancak fıyat konusunda onların ındırımlı fıyatı genelde pıyasa fıyatını gecer..

opuyorumnanaktan

wuu güsel bi soru olmuşş..
bu soruya, eger elhamra beni döfmeyecekse ebet cevabını vermek istiyorum sempatiksalakcinni

ohh ne güzel canım sağlıkla gelsin güle güle kullanın odasını insallah

kızlar bişi soracam..
bu aşağıdaki tarzda isimlikler çok görmeye basladıj resimlerde..
acaba bu nedir nerede yaptırılır bi fikriniz var mı
bide kapı için mi bunlar duvara asmak için büyük bişiler mi acep?

ipekoda8.jpg

yapın anacımm siz yapın yeter ki kaydirigubbakcemile3 feci acıktım ve yemeğim yok kızlar kocam da gelecek birazdan bilmiyorumkismile tükkandan siparişmi versek acep bilmiyorumkismile canım da istemiyor hiç et vs vs

kızlar bişi soracam..
bu aşağıdaki tarzda isimlikler çok görmeye basladıj resimlerde..
acaba bu nedir nerede yaptırılır bi fikriniz var mı
bide kapı için mi bunlar duvara asmak için büyük bişiler mi acep?

ipekoda8.jpg

bilmiyorum ama ben de istiyorum bunlardan duvara da olur kapıya da olur.ben hastanede görmüştüm kapıya asmışlardı çok asırı büyük değil ama orta boy güzeldii

opuyorumnanaktan

aboooowwbilmiyorumkismile
aynen öyle beyaz ve sık sade bişey olması yeterli işte güzelim ben sanırım özgenin gönderdiği takım vardı ya hani beyaz ucuza bulmuştum onu alıcam bir ara gidip bakıcaz fabrikasına.hem fiyatı uygun hem de cok beğendim.

dolap,duvar dolabı ve yatağı
banadaen 700e falan gelcek herhalde

wuu güsel bi soru olmuşş..
bu soruya, eger elhamra beni döfmeyecekse ebet cevabını vermek istiyorum sempatiksalakcinni

nan sen benden 4 yaş büyüksün nasıl ananen olcam seninbilmiyorumkismile

sağolun kızlar ama şimdi bende beyaz almadığıma çok pişmanım beyaz tam prens prenses odası gibi harika oluyor bebek odalarında

Back
X