• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ya o zman bulmuşumdur ama şimdi hiç hatırlamıyom bu takımı attığımı ben bilmiyorumkismile

beyaz çiçekli kulplu olanı atmıştım ama bunu hatırlayamadım

masal emin misin kız

bence senın buldugunda buyumuyordu dıye hatırlıyorum ama.yaa bıde bunları bızmı kuruyoruz ordan alırsak esım bu konularda cok becerıksız olmaz o zaman bıze gelıp kurup gıtmelerı lazım.:1no2:

masal bu arada biz de o ilk attığım fiyatı uygun olan takımı almaya karar verdik..
başka gördüklerim de cok içime sinmiyor..
hem fiyatı uygun hem sade..
bunun fabrika magazası nerdeydi ya,
biz daha 1.5 ay sonra fln alacaz ama
aceba fabrkadan alabilir miyiz?

bence senın buldugunda buyumuyordu dıye hatırlıyorum ama.yaa bıde bunları bızmı kuruyoruz ordan alırsak esım bu konularda cok becerıksız olmaz o zaman bıze gelıp kurup gıtmelerı lazım.:1no2:
bu takımı attığımı hatırlamıyorum ama o attığım beyaz ve çiçekli olan büyüyordu..

evet kurulumsuz geliyo ama bazı yerler geldiklerinde kuruyorlar

masal bu arada biz de o ilk attığım fiyatı uygun olan takımı almaya karar verdik..

aaa o takım gıttı gıdıyorda degılmıydı

canım ben burdaki arkadasa söyledim sirketin adını verin alırsın dedi.biz esimle gidip bakıcaz söyle bir handikapı var meselenin gittiğimizde orada olacakmı takım olarak hangi parçaları olacak o sorunumuz var beraber gideriz alabilirsek ikimiz de alırız varsa bir gün belirleyip bi de araba bulmamız lazım tabi bilmiyorumkismile taşımak için yani ? sizin varmı tanıdığınız birisi

canım ben burdaki arkadasa söyledim sirketin adını verin alırsın dedi.biz esimle gidip bakıcaz söyle bir handikapı var meselenin gittiğimizde orada olacakmı takım olarak hangi parçaları olacak o sorunumuz var beraber gideriz alabilirsek ikimiz de alırız varsa bir gün belirleyip bi de araba bulmamız lazım tabi bilmiyorumkismile taşımak için yani ? sizin varmı tanıdığınız birisi
olabiler canım
biz de büyük böle kangoo tipi araba fln bulabileceğimiz birilerini düşünüyorduk.
belki bulabiliriz..
haberleşiriz yine o zaman

aynen canım aynen benımde begendıklerım 2 mılyar esım almaz o kadar pahalısını gıbı gelıyor.

eşim ben istesem alır da benim de gözüme de geliyor o kadar para vermek.

valla bende hatırlamıyorum neredeydi. daemon biliyor sanırım yerini

Back
X