canımm ne kadar güzel yaaa... biz de o günleri görürüz inşallah sağlıkla sıhhatlee..
Senin de Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh..
arada yaz bize böyle çok güzel oluyor geleceğimizi görmek..
güsel dileklerin için de çok teşekkürleerr
rica ederim canım bende çok teşekürederimopuyorumnanaktan
yine duygusala bağladım :gitme:arada uğrarım tabi şimdi kendi topiğime
nisan annelerine gidiyorum bende sizi oraya beklerim öptümŞeniz
geçicek canım ya merak etme öle bi geçicekki akannehir
herkesin bulantısı bir olmuyor:umursamaz:malesef ben hala ara ara çıkartıyorum
aç kalamıyorum az az sık sık yiyorum kendini fazla dinleme
inan bana ilk zamanlar sabahdan gece yatana kadar miğdem bulanırdı :sinifsinif:
hele akşamları daha beter azardı akannehirama bunlar olması gerekenler anne olmak hiç
kolay değil :gitme::gitme:hele ultrasonda hareketlerini gördüğünde hiç bişiy umrunda olmuyor
elleri ayakları minicik minicik hele bi dur güzel günler çok yakında gelicek:lepi:
seninkisi kac haftalıkk naz
naz 19+5 olmuş kıs tubi görmüyon mu tickerını
ay inşallah öyle çok özledimki eski günlerimi doya doya yatmayı istediğim herşeyi yiyip içmeyi gezmeyi dolaşmayı kendime bakamayı eşimle ilgilenebilmeyi ama böyleyim işte dökülüyorum haftaya cumartesi kontrol var o zman nasıl görünürki eli kolu belli olurmu acaba
valla halsizlikten nör oldum....nolamaskafamçokkarıştı
senninde 7.5 ta toplantı mı olurmus canım bi alemler ha..erken cıkmaya calıs git evde dinlennn..
ikili test kaçıncı haftada oluyoki
ayyy canim cok manti cekiyoo neyseki esim bugun beni manti yemege goturecek. disardaki ev mantisi gibi olmuyo ama ne yapalim idare edicez. bana manti yapacak kimsem yokkimafoldumben
ayyy canim cok manti cekiyoo neyseki esim bugun beni manti yemege goturecek. disardaki ev mantisi gibi olmuyo ama ne yapalim idare edicez. bana manti yapacak kimsem yokkimafoldumben
ne yapayim yaa cok canim istiyoooo bi tarafima bisey olmadan yemem lazimgene mi yemek yaaa hemde mantı yaniiklava: klava:
döveceğim yemek muhabbeti yapanı :icecream:
cok isterdim ama sen kayseridesin nasil olcak o isgelin kızlar ben yaparım size ama yemeye eşlik edemem kusura bakman
gene mi yemek yaaa hemde mantı yaniiklava: klava:
döveceğim yemek muhabbeti yapanı :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?