- Konu Sahibi daemon
-
- #4.481
idrar kayıp gerisi yapıldı canım inşallah iyidir değerler
bende cok sukur halsizlik azaldi biraz sanki,ama kusma tam gaz devam ediyor.hatta bu hafta hergun kusuyorum.insallah gecer bu gunlerimiz.
duyuyorumm duyuyoruuumm.. valla bi götürdüm ki anlatamammmm :jeyyar:ayy aklıma özge geldii şimdi kuru fasulyeleri götürüyordurr of offff
hoşgeldinn simnillllllllllllll :1hug:çok teşekkürler sizler için de aynı güzel dilekleri diliyorum,
bir itiraf sizi bir süredir takip edip yazılarınızı okuyordum.
neden üye olmuyorum dedim.
aynı dönemlerden geçiyoruz, aynı üzüntüler, aynı sevinçler, aynı evhamlar, aynı endişeler, aynı mutluluklar.
benim de söyleyecek bişeylerim olur belki dedim.
Şimdi listenize alırsnız aranızdayım.
TEKRAR
HOŞBULDUK.
bak bak neler demiş arkamdan.. kaçırdın kuzum yuttum bitirdim hepsini ohhh... şişti midem ağzıma girecek nerdeyse şişmekten.. cokacimcoookkanarya aysuny caka bebiş ve digerr haziran anneleri sizinde kocişlerinizle fotolarınızı bekliyoruzzz..:jeyyar:
özgiss kuru fasulye yemege bnde sizle gelmek istiyomm..hatta sen orda kal bn senin yerine gidip yirimkaydirigubbakcemile3
duyuyorumm duyuyoruuumm.. valla bi götürdüm ki anlatamammmm :jeyyar:
hoşgeldinn simnillllllllllllll :1hug:
HOŞBULDUK OZGECAY vereliniortak
merhaba arkadaşlar ben rutin kan testlerimi yaptırdım malum devletet yaptıracaktım dr sadece yarısını verdi bana toksoplazma içinse hamile kalmadan düşünecektin dedi gerzek. Hemoglobinin altında bir çok şey sıralanmış onların yarısı normal değerin altında ve üstünde. Şekerim ise yüksek çıkmış e fazla 110 olması gerekirken benim 116 da çıktı. Akşam sadece ekmeksiz bir tabak çorba içtim ve aç karnına yapıldı şöyle adam gibi bir yemek yeseydim kaç çıkardı acaba.
Toksoplazma ve rubellayıda özelde yaptırdım biraz tuzluymuş onlar onlarda sorun yok. Tabi daha dr göredim benim kanaatim :)
amaaann yine değişmemiş bu ticker yaaa
üff yine bştan mı ypcam
ay bunla mı uğraşcaz hergün yaa deli mi ne
baştan yaptım bende
birgün değişiyor birgün değişmiyor
tickerlarında hormonları bozuldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?