2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende cok sukur halsizlik azaldi biraz sanki,ama kusma tam gaz devam ediyor.hatta bu hafta hergun kusuyorum.insallah gecer bu gunlerimiz.

inşallah canım inşallah. 12. haftadan sonra geçer bunlar

benim bir arkadaşım vardı doğum yapacaktı neredeyse hala kusuyodu öyle olmayalımda

benim doktorum benden hiç tahlil istemedi. ne kan ne idrar

benimki tüpbebek tedavi sırasında bir sürü şeye bakılmıştı kana o yüzdenmi acaba ama hamileyken mi bakılması gereken test bunlar ayın 25 inde kontrolüm var bir sorayım olmazsa doktora

selam kızlar
bir türlü ileşemedim bugün doktora gittim ilaç falan vermedi çok kötü hastalanmışım offfffffff biraz yazışıyım sonra gideceğim kızlar ne yapıcağımı bilmiyorum öksürük bir yandan kemiklerim ağrıyor eklem yerlerim

ayy aklıma özge geldii şimdi kuru fasulyeleri götürüyordurr of offff
duyuyorumm duyuyoruuumm.. valla bi götürdüm ki anlatamammmm :jeyyar:

hoşgeldinn simnillllllllllllll :1hug:

bak bak neler demiş arkamdan.. kaçırdın kuzum yuttum bitirdim hepsini ohhh... şişti midem ağzıma girecek nerdeyse şişmekten.. cokacimcoook
ayyyy ölüyooommmmmm

dün doktorum programında hamillelik konusu işlendi
belki biliyorsunuzdur sunuculardan bey olan kadın doğum uzmanı ve tüp bebek konusunda çalışıyor
dün sigara hakkındada konuşuldu
çevresinde hamile olan bir bayan tek tük sigara içmeye devam ediyormuş
bigün yanına gidip bebeğin doğduktan sonra ağzını egzos borusuna dayarmısın diye sormuş
kadında asla olurmu öyle şey falan demiş
şuan içtiğin sigarayla onun hiçbir farkı yok demiş
gerçektende öyleymiş
basit gibi görünüyor, devamlı içipte sağlıklı bebek dünyaya getirenlerin hikayelerine sığınılıyor ama bana çok çok çok yanlış geliyor
doğum sonrası çocuğa işkence yapmakla aç, havasız bırakmakla aynı şey

hayret kimse bu saate kadar açılış yapmamış
belimin ağrısından uyuyamadığım için yatamadım kaktım bende herkese günaydın
dün 1 saatliğine dışarı çıkmıştım kanamam gene azdı
bugünde görrümcemin nişanı var eşim götürmüyor beni:çok üzgünüm:
arkamdan da ne kadar nazlıymış bu gelin demezler umarım

off bu tickerlar gene değişmemiş zaten sinirliyim bombalayacağım tickerları

Son düzenleme:

senin doktorunda ne gıcıkmış
ben hamile kaldıktan sonra yaptırdım bütün testlerimi , sonuçta toksoplazman negatifse çiğ et ve sokak hayvanlarından uzak durmalısın. sebze meyve ve yeşillikleri iyice yıkamadan yememelisin
aslında bütün hamileler tavsiyem dışarıda çok fazla salata türü yiyecekler yememeleri.
sonuçta nasıl yıkandıklarını bilmiyoruz

günaydın kızlar nasılsınız ya benim hiç bişeyim yok amma karın ağrısı mahfediyo ben,i sizdede oluyomu

karın ağrım yok da bel ağrım dayanılmaz oldu
çok fazla hareketsiz kaldığımdan dolayı oluyor sanırım
eşim masaj yaptı gene de bana mısın demedi
karnımda da ufak ufak sızı oluyor sadece

gnydn kızlar bir kaç gündür benimde bulantılarım vardı ama bu gün iyi hissediyorum kendimi ama belirti olmayıncada korkuyorumya acaba bişeymi oldu die. haftaya cuma doktora gidicem gitsemde rahatlasam bi yaaa...

günaydın kızlaarrr....

dün akşam benim de karın ağrım vardı.. ağrıyınca korkuyorum ağrımayınca korkuyorum.. valla ne zor birşeymiş bu hamilelik..
us cihazı alıp her dk. bebişe bakasım var valla nasıl iyimi fln diye

amaaann yine değişmemiş bu ticker yaaa
üff yine bştan mı ypcam
ay bunla mı uğraşcaz hergün yaa deli mi ne

değiştirdim ticker ı
bıktım bu lilypie den aaaaaaaaaa
offf işteyim yine yaa 1 e kadar..
her cumartesi bir de sabahları 07.30' da icra kurulu toplantısı oluyo ona geliyorum pofffffffff.. sabahın köründe.. o yuzden ctesileri izn bile alınmıyo

baştan yaptım bende
birgün değişiyor birgün değişmiyor
tickerlarında hormonları bozuldu sanırım

valla bence de archimim
ben zaten sıkıntılı kadınım aaaa bi de tickerlara kafayı takmayım kaydirigubbakcemile3

ya o değil de ben ne yapıcam ya
nişana gitmem gerek gidemiyorum
ateş bastı beni, şimdi arayacaklar gelmiyor musun diye
arada kaldım

günaydın kızlar.bende işteyim bugün 2 ye kadar.ama çok şükür bugün kendimi iyi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…