- Konu Sahibi daemon
- #46.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam Şenizağlama ama kıyamamkibilmiyorumkismile
uklayla dışarı çıkıcaklardı onlar hala gelemedi gezençi karılarşutarafagitti
yaaa öf özge öf sana:sinifsinif:
hehehe onlr kuafore gıtck sonra bebek magaazası gezeckler ooooo bugun işleri iş bende evde kendı kendımn kuaforu olcm bugun ama cesaretımı toplamaya clşym biraz daha toplayamzsam kocam gelck artk![]()
uklayla dışarı çıkıcaklardı onlar hala gelemedi gezençi karılarşutarafagitti
hımm hadi bakalım ohhh gezsinler ya ben de deli gibi gezmek istiyorum valla yaa düşündüm de hiç gezmiyorum ne zamandır kendim için bişey yapmamışım dışarı cıkıp arkadaslarımla falan görüşmüyorum ne zamandır :kedi:
biz anca oturalım böle totomuzun üstündemafoldumben
efet yaaaaa anca böle mız mız oturalım
bızde izmir buluşması yapalım bi cumartesı yaaaaaaa havalr az daha ısınsında bakın unutmayın haaaaaaaaaaa
:gitme:
kızlar benim bi arkadaşım var
oda şimdi hamile 7 aylık..
bana dün dedi ki.. bütün alışverişlerini 7 ayına qirmeden yap
yoksa insan ağırlaşıo
çok fazla qezemiosun ağrın oluo şişkinlik oluoo
bilmiyorumkismile
bizde bu ay içinde büyük alışverişlerimizi yapıcaz eşimle..
en sona oda takımını bırakıcaz
onuda 8. aya qirince alırız sanırım bilmiyorumkismile
valla bende öle 2-3 parca bişi aldım annem illa toptan alırız son aylarda ordan burdan kafa karıstırmayalım diyo:umursamaz:ben daha bişey almadım sadece annemın aldıgı bikaç kıyafet var onlrda annemde okdr sizler biberondur emzkttr vs neler aldınz suana kdr yoksa alısveriş derken sadece kıyafetlermı acaba benmı cok boş bırktım bu işi evmde 2 cıft patikten başka bişi yok![]()
bizim kıyafetleri tmm sayılır.. pusetini kanqurusunu falnda aldıkben daha bişey almadım sadece annemın aldıgı bikaç kıyafet var onlrda annemde okdr sizler biberondur emzkttr vs neler aldınz suana kdr yoksa alısveriş derken sadece kıyafetlermı acaba benmı cok boş bırktım bu işi evmde 2 cıft patikten başka bişi yok![]()
puseti 125ytl di pazarlık yaptık 100ytl aldık canımPuseti kaça aldın tatlı cadııı ?
Ben seni yeni gelen biri sanıyodum az daha sen nikini değişince =)))
valla bende öle 2-3 parca bişi aldım annem illa toptan alırız son aylarda ordan burdan kafa karıstırmayalım diyo:umursamaz:
bizim kıyafetleri tmm sayılır.. pusetini kanqurusunu falnda aldık
battaniyeleri , içlikler vs.. hepsi var.. 15 qün sonra tekrar alışverişe çıkıcaz
o zamanda sepetini ve diğer ufak eksiklerini alıcaz ve biticek inş. hihoyyyt
puseti 125ytl di pazarlık yaptık 100ytl aldık canım
ama fiyatlar 35den başlıodu.. :ecrin_bebek:
ben daha bişey almadım sadece annemın aldıgı bikaç kıyafet var onlrda annemde okdr sizler biberondur emzkttr vs neler aldınz suana kdr yoksa alısveriş derken sadece kıyafetlermı acaba benmı cok boş bırktım bu işi evmde 2 cıft patikten başka bişi yok![]()
valla bende öle 2-3 parca bişi aldım annem illa toptan alırız son aylarda ordan burdan kafa karıstırmayalım diyo:umursamaz:
banada öle diyorlr ama toptan almakda zor gıbı gelyr bana kocamda hersey dur dah daha dıyp duryr cımrıııı tavukkocam
maaşallah bitirmişsin alışverişi t.cadı
şimdi bizim butun kuzenler böle aldılaryaama tatlım zaten bebişin herşeyi bi mağazadan alınmaz
qezmek fikir edinmek falan lazım
ufak ufak şimdiden alın bari
son zamanlarda sen zorlanırsın
şişkinlikler falan başlıcakeyvahedigeldismile