2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sakın makinaya atma . naylon leğen alıp elinde çitileyeceksin kaydirigubbakcemile3
şaka şaka tabi bebek kıyafetleri için sabun tozu kullanman lazım. piyasada birkaç tane farklı firmanın sabun tozları var. ama yumuşatıcı kullanmanı tavsiye etmem bilgin olsun yerimseniben

İstersen hazır bezde kullanmayayım elimde yıkar kaynatırım delikafadulden
teşekkürler cnm. bilgi için

kızlar bebişlerin kıyafetleri için ayrı deterjan mı kullancaz bebek için özel bişi sitede gördüm de soriim dedim
not: Bilmediğimden değil, sizi deniyorum biliyomusunuz diye sempatiksalakcinni

cahilllll.....
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
o senın tercıhıne kalmıs bı durum. ama ben ozellıkle ılk aylar bebe deterjanı kullanıcam

cahilllll.....
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
o senın tercıhıne kalmıs bı durum. ama ben ozellıkle ılk aylar bebe deterjanı kullanıcam

Bari sen yapma bunu banaaaaa :oklava:
hiç beklemezdim çok kırıldımbilmiyorumkismile

kızlar bu bebek telsizleri ne kdr pahalı yaa
onu da kocamın kuzenine kakalıcam da
ne aliim diye soruyodu
ama en ucuzu 77 milyon fln
bilmiyorumkismile

Ufuk kent ekşioğluysa ben gezmiştim ev bakarken orayı gayet güzeldi içi 3+1 biz ev bakarken orda evler 900 TL idi ama tabi sonra kriz patladı ucuzlamıştır. Biz şimdiki evi tutmasaydık o sitedeki evi tutacaktık.Site içi olması büyük avantaj ama ekstra aidat parası oluyor. Bizim evde namıkkemele bağlıydı yunusemre caddesinin tamamı namıkkemaldi ama sonradan bizi esenevlere bağladılar.Esenevlerin cumhuriyet mahallesine yakın olan kısımlar gayet güzel yunusemre caddesinin üzeride iyi birde 8 E otobüsünün son durağının karşısında yeni binalar var.haberin olsun.
ilanda sadece eksıoglu yazıyo.
3+1 110 m2 ıkıncı kat 600 tl yazmıs.
yunus emre de var bırd bala sokak ve harman sokakta bırde basak taksı duragı varmsı orda var. sıtenın fıyatı ıyı geldı bana 600 tl ındırım yaptırırız bız benım kocıs pazarlıksız hıc bısey almaz heh ehehehe

küsemezsiinnn

evet saf deterjan mı ne varmış bebek deterjanı
ondan alcez

hee olur çok mantuklu sempatiksalakcinni
olumunekankayizsmile
mantık benım göbek adımaklinialirimsmile
alınacakları bılıyosun lıste yapmam gerek yok dımıopuyorumnanaktan

Bari sen yapma bunu banaaaaa :oklava:
hiç beklemezdim çok kırıldımbilmiyorumkismile
yaparımmmsempatiksalakcinni

recepim bu araba diğer sitelerde çok pahalı.
acaba verdiğin linkteki sitede mi problem var anlamadım

ne aliim diye soruyodu
bilmiyorumkismile

sen cocuguna ne alıcankı her bıseyı kakaladın bırılerıne
sende benım ogluma al

yunus emre de var bırd bala sokak ve harman sokakta bırde basak taksı duragı varmsı orda var. sıtenın fıyatı ıyı geldı bana 600 tl ındırım yaptırırız bız benım kocıs pazarlıksız hıc bısey almaz heh ehehehe

olumunekankayizsmile

sempatiksalakcinni

Gerzek işte afedersn maksadı neyse hamile bi kadına sölenmemesi lazım aslında ama niyeti belli demekki
Bu arada sende benle aynı günsün kuzu benm ticker bi gün önde gidiyo
Senin bebişin cinsiyeti ne?

KIZ CNM BENİM CİNSİYETkaydirigubbakcemile5:hulya:

archimim ben de baktım gerçekten pahalı diğer yerlerde..kaliteli bi araba gibi görünüyo ama pek yorum filan yok sitelerde CADIARZU

ne aliim diye soruyodu
bilmiyorumkismile

evt çok gerekli bişi ama fiyatlar 250 - 300 den başlıyo yaaa ama görüntülü olanları bence görüntüye ihtiyaç yok zaten en ufak ses duyduğumuzda hemen kapıda bitivericemiz için görüntü gereksiz

kızlar sımdı oglum ustuste tekmeledı karnımı bı actım resmen karnım sekıld egıstırdı dısardan gorunuyodu ama bu kez cok daha fazla oldu sonra bırde edondu karnım su dalgası gıbı oldu resmen cok guzel yaaaaaaaaa

kız ben ona cevap yazmadım mı bilmiyorumkismile
mothercare den aldığın çanta dimi
bence uygun gibi dedim, zaten 3-5 farketmez dedim bide bilmiyorumkismile

Hım belkide ben görmemişimdir cevabını.Bende senin gibi tek tek alıcaktım ama bunun saklama çantası hoşuma gitti hem toz falan olmadan hepsi bir arada durur sende öyle yap istersen.

ne aliim diye soruyodu
bilmiyorumkismile

Ben almıcam bebek telsizi şimdilik. Zaten 4 ay annem ve ben bir arada bakıcaz ihtiyacımız olmaz sonrasınde ben işe başlarken alırım belki belkide hediye gelir.

olumunekankayizsmile

:olmaz:

biz de dün internetten park yatak aldık..yanında da göğüs çatlağı kremi, gögüs pedi, bebeğin altını silmek için ıslak pamuklar oluyoya uni baby'nin, ondan, nivea atta çantası, alt açma minderi filan hazır kargo bedavayken ne bulduysam sipariş ettim:))

park yatağı nerden aldın
linkini yollarmısın
bende odama beşik yerine park yatak alacam sanırım
zaten odamda en fazla 4 ay yatırırım diye düşünüyorum sonrada yatağı kaldırırız oyun alanı olarak kullanır

Başta bende bebek telsizi almak istiyordum ama yaydığı dalgalar bebeğe zarar verir diye haberler gördüm almayacam sanırım

Back
X