- Konu Sahibi daemon
- #49.021
sagol sensicim
arkadaslar benim gece bogazim öttü,daha öncede burada bilen bilir gece yarisi kisir yapip yemistim o zamanda aynisi oldu.her neyse gece ben sigara böregi yapip bir güzel yedim sicak sicak,gece birseyim yoktu gece derken de saat 10 gibi falan her sabah oldugu gibi sütümü ictim ama bu sefer soguk ictim. daha önce sütü buzdolabindan cikartip ilimasini bekliyordum bu sefer direk buzd.cikarttigim gibi ictim.aradan 10 dk sonra nefes alamadim midemi bir kramp nefes alamiyorum ya ne yapsam bos kalakaldim,bir yandan bebegim bebegim diye agliyorum,bebegim oksijensiz kaldi diye parcaliyorum kendimi ama artik ölücem attim kendimi koltuga,esim paniklerde,midemdeki kramp bogazima dayandi yarim nefes alsam sükür diyecegim yok hani boslugunuza vurulurda nefessiz kalirsiniz ya,öyleydim.tam dra gitmek icin ciktik ki gecti derin bir nefes aldim cok sükür dedim,ölmek bir anlik birsey degil yani. Allaha cok sükür simdi aranizdayim.demem o ki arkadaslar yiyeceklere dikkat edin artik cok soguk yada sicak yemekler gaz yapip tikayabilir sizi.organlarimizda yavas yavas yukari kalktikca bu olay herhangi bir arkadasimiin basina gelebilir Allah korusun.
canım çok geçmiş olsun bilmiyorumkismile