aynen 8. aydan sonra annem yanımda kalcakk o yapcak herşeyimehtap'a katılıyorum canım öyle dursunlar doğuma yakın yıka ütüle ve yerleştir tabiki cok ağırlaşmadan yap bunları.ben acıkcası son 15-20 gün kala yıkayıp yerleştirmeyi planlıyorum ben ağırlaşıcam o zamana ama annem yanımda olacak ben hepsini halledicem diyor
satalma var sankiiibilmiyorumkismileözge
Elifzel'in odası
Yağmur'un odasını döfer sempatiksalakcinni
satalma var sankiiibilmiyorumkismile
kışkırtma var sanki bilmiyorumkismilesatalma var sankiiibilmiyorumkismile
kışkırtma var sanki bilmiyorumkismile
bence de fazla ama ben tabloyu öyle okudum, belki de ben yanlış yorumlamışımdır..
leachten açıklama bekliyoruz:)
ama benim kız 23+5 de 830 gram dı bilmiyorumkismile çok dobiş olcak benim kız ben bunu nasıl normal doğurucam yaaa
aklinialirimsmilewuuuu kışkırtıcı
ha
ooohh baby:jeyyar:
gözün aydın bile demeden şimdi nasıl o isimle falan seslenebiliyolar yaa sen hangisini istiyosan o adı ver bebeğine ama eşinin ailesi seni isimden soğutur onun için son ana kadar kimseye söyleme ne isim düşündüğünü özelliklede isim konusunda işinize karışmasını istemediğin kişilere söyleme
:dilcikar:sensin satalmabilmiyorumkismile
kışkırtma var sanki bilmiyorumkismile
Canım benımkıde gecen gıttığimde 22+4 du kılosu 592 gramdı.Benımkıde kılolu maşallah .Hep oylemı gıder acep bu kılolarkaydirigubbakcemile3
listede 44 kız 45 erkek var erkekler önde :1rolleyes:kızalr lısteyı duzenlıyorum lutfen eksıklerı tamamlayalım
herkes hangı bılgılerı eksık bı baksa ıyı olur
çocuk genzine kaçmamış iyiki
kesin tepinmişsindir sen böle bakhihoyyyt
benimkide 22+5 de 470 gr dı dr gayet iyi dedi hihoyyytCanım benımkıde gecen gıttığimde 22+4 du kılosu 592 gramdı.Benımkıde kılolu maşallah .Hep oylemı gıder acep bu kılolarkaydirigubbakcemile3
naan önüne gelen kızım oluyo dedi burada..listede 44 kız 45 erkek var erkekler önde :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?