• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay evet kuzu m yaa kararsızlık diz boyu kaydirigubbakcemile3

eeeeeee uygun fıyatlı aryrdummm konstuk dedılerya ıonıze rolması onemliymş soguk buhar onlrda 100 DEN ASAGI YOK BAAKLIM DISARDADA SORCAM ÖLE ALCAM SEKERM ALAMAM BEN ÖLE KOLY KOLAY BUARADA NEKDAR BENZIYORUZ KANKSSSSSSSSSSS:p

kocası evdeymiş aşk yaşıyolarmış aşk sempatiksalakcinni

ee alışverişede gidecektı yafssss naptı merak ettım ondan pıyasayı ogrenıp ona göre alısverıs yapcam karar verdım sımdı o ızmırı alt ust etmıstır mutlaka bu guzel havadaaa

Oğlum olsaydı yiğit efe yada oğuz efe koyucaktık opuyorumnanaktan
BEn çok beğenirim Yiğit ismini ama tabi zevk meselesi bişey diyemicem :emir_bebek:
benimde bu isim meselesi canımı sıktı doruk, çınar, yiğit diyorum ben 3ünden biri eşim yiğit dedi tamam konu kapanmıştır dedi direk sinir etti beni ne demek ya dedim doruk ismide hoşuma gidiyo sizce yiğit güzelmi

ya kızlar bısey sorucam
koltuklarınızı nasıl temızlıyosunuz
sandalyelerı falan
ben yıllardır sılıyorum
mınderlerının kılıfı cıkıyo onları makıneye atıyorum ama koltukları sılınce tabı mınderler dah atemız oluyo
bunları daha temız nasıl temızleyebılırım
su ıllakı krem rengı koltuklarda leke yapıo
var mı fıkrı olan

E hadi bakalım yarın alırız haberleri
Bende kaçıyom öptüm hepinizi Şeniz
ee alışverişede gidecektı yafssss naptı merak ettım ondan pıyasayı ogrenıp ona göre alısverıs yapcam karar verdım sımdı o ızmırı alt ust etmıstır mutlaka bu guzel havadaaa

eeeeeee uygun fıyatlı aryrdummm konstuk dedılerya ıonıze rolması onemliymş soguk buhar onlrda 100 DEN ASAGI YOK BAAKLIM DISARDADA SORCAM ÖLE ALCAM SEKERM ALAMAM BEN ÖLE KOLY KOLAY BUARADA NEKDAR BENZIYORUZ KANKSSSSSSSSSSS:p

yaaaa kızlar priemierın var ucuz baksanıza dıyorum yaaaa.akannehiro 100tlden ucuz işte.Bakın ınternetten

benimde bu isim meselesi canımı sıktı doruk, çınar, yiğit diyorum ben 3ünden biri eşim yiğit dedi tamam konu kapanmıştır dedi direk sinir etti beni ne demek ya dedim doruk ismide hoşuma gidiyo sizce yiğit güzelmi
yiğit bence çok güzel bir isim canım..
çok da anlamlı..
ben cok severim bilmiyorum..

doruk da güzel ama

off cok yoruldum ve yemeğim yok.esim de annesini aramış yemek siparişi vermiş hasta olduğumu da belirtmiş o da beni aradı kendimi çok kötü hissettim ilk defa böyle bişey oldu.hiç alışkın değilim böyle seylere hasta iken bile hep kendim yaptım evlendiğimden beri çorbamı yemeğimi falan.

Kanguruya gerek var mı ki, nasıl olsa arabası olacak?

BİLMEM KOCAMIN TEK HEVES ETTGI SEY O INANIRMISIN ONU GOGSUNDE TASICAKMS ALIP KANGRU AMA FIYATINI GORSE ONDANDA HEVESI KACAR O GORMEDEN BEN ALAYIM EHUEHEHEH:d

ben yiğit isminden nedense pek hazzetmıyorum
son yıllarda cok kullanıldıgından belkıde
doruk adında bı arkadasım var cok severım kendısını
ısımde cok guzel bencebilmiyorumkismile

Bu Dalin bebe deterjanının bir de yumuşatıcısı varmış

Dalin Sivi Çamasir Yumusaticisi 2 kg - Netsiparis.com

yumusatıcı tavsıye edılmıyo normalde ama bu bekelr ıcın
ama deterjanda zaten bebekler ıcın ozel uretılmıs yumusatıcıya gerek olduguu dusunmuyorum
gercı once bı denemek lazım
sadece deterjanla yıkandıgında nasıl oluyo

ben onceden gazeteden cerceveler yapardım
cok guzel olur
sole dusunun gazeteyı ıslatıp tutkallayınca cok sert bısey oluyo
ben ıslattım tutkalladım sonra elımle burusturarak tugberk yazdım
onu yaglı boyayla boyayıp ıyıce sertlestırdım altın yaldızlı boyayala cıkıntlı olan yerlerını boyadım.
Pek anlasılır gelmedı emınım ama yarın gorunca anlarsınız.
Bıde sıtede gormustum burda hanı su ıpı balona sararak avıze yapılıyo ya ondan bı deneyım demıstım
beyaz ıple denedım
montajını yaptım
kocıste salona taktı sımdı kulllanıyoruz
susulemedım ama tulle falan
nası olcak dıye deneyelım dedık
ama fena olmadı
oglusumun odasınada yapıcam

yalnız dae kayınvalıdende becerıklıyms baksana yastıklar falan;)

bu emzırme yastıgı cok guzelmıs.
bende kaynanama solıyımde haftaya bana zamn ayırsın kumas alalım bundan dıksın gosterıyım.
bıseyler yaptırıyım azcık
dun aradı ısım buldunuz mu dıye
onur solemedımı coktan bulduk dedım
meraklandı
tugberk dedım
kadındakı tepkı su:
nerden aklınıza geldı bu isim.. dedi

Amaaan onlara laf ola beri gele. Benim kayınpeder de sözüm ona dalga geçiyor ama çocuk benim çocuğum canım isterse Abdurrezzak derim karışamazlar. Zaten kaynana ağzının payını veriyor kendisine.

Ay evet kuzu m yaa kararsızlık diz boyu kaydirigubbakcemile3

ADIMIZ CIMRIYE CIKTI COSMOM ACABA CIMRILKMI KARARSIZLIKMI BUU BEN ELIMLE BAAKRAK ALISVERIS YAPMAK ISTIYORUM BOLE MAGAZA MAGAZA GEZMEK ISTIYORUM AMA VAKTIM YOK YAAAAAAAAAAA OFFFFFFFFFFkaydirigubbakcemile

kaynanan da akıllanmadı gitti hee dae
o akıllanmaz
ben en ıyısı onu bıraz dahıl edıyım olaylarada aklı basına gelsın
bıraz ıs kılıtleyın ustune onlarla ugrassın
bı ıse yarasın bari dimi ama

off cok yoruldum ve yemeğim yok.esim de annesini aramış yemek siparişi vermiş hasta olduğumu da belirtmiş o da beni aradı kendimi çok kötü hissettim ilk defa böyle bişey oldu.hiç alışkın değilim böyle seylere hasta iken bile hep kendim yaptım evlendiğimden beri çorbamı yemeğimi falan.
gecmıs olsun
sen grıp falan mı oluyosun
kendınıde hıc kotu hıssetme
bırak bıraz ıse yarasınlar
bı yemek yapıcak altı ustu
onuda yapsın bı zahmet

BİLMEM KOCAMIN TEK HEVES ETTGI SEY O INANIRMISIN ONU GOGSUNDE TASICAKMS ALIP KANGRU AMA FIYATINI GORSE ONDANDA HEVESI KACAR O GORMEDEN BEN ALAYIM EHUEHEHEH:d

ay ben sıze sut kızımı vermem senın oglunda cımrı olur kesın

bu emzırme yastıgı cok guzelmıs.
bende kaynanama solıyımde haftaya bana zamn ayırsın kumas alalım bundan dıksın gosterıyım.
bıseyler yaptırıyım azcık
dun aradı ısım buldunuz mu dıye
onur solemedımı coktan bulduk dedım
meraklandı
tugberk dedım
kadındakı tepkı su:
nerden aklınıza geldı bu isim.. dedi

bizimkisi de daha cok var düşünün belki daha güzel bir isim bulursunuz dedi ama güzelmiş dedi yine de boşveeeeer

Back
X