Masus yakından çekiyom ki havaya giriyom böle ben kaydirigubbakcemile3
Ama popom dümdüz hiç büyümedilmaz: azcık etli butlu olsa ne hoş olcaktı oysa kaydirigubbakcemile2
efet cnm maydonaza dıkkat cok kuvvetlı bır iltıhap sokucu oldugu içincok yemeyınde ıcmeyınde derler ben gunde 1 demet maydonoza yerdım ama artık yemıyorum korkudan az az
bilmiyorumkismile-tatlicadiarzu-
bide begenmezsın o ısyerını
Hande ye yokmu:uhm:ye ye de şiş.
evı marangoz haneye cevırdım gece onlarla ugrastım
cok gusel seyler yapıcam oglumaaadelikafaduldendelikafadulden
bilmiyorumkismileselam arkadaslar ya size bir soru soracam 1 ay öncesi benim bebegimin cinsiyeti belli oldu ama hala anasayfa da benim bebegimin cinsiyeti hakkin da yazi yok. ne yapmam lazim acaba ? yöneticilere mi yazmam lazim nereye yazacagimida bilmiyorum bana bir yardim da bulunsaniz cok memnun olurum simdiden tesekkürler
bilmiyorumkismile[ı][sıze="2"]selam arkadaslar ya size bir soru soracam 1 ay öncesi benim bebegimin cinsiyeti belli oldu ama hala anasayfa da benim bebegimin cinsiyeti hakkin da yazi yok. Ne yapmam lazim acaba ? Yöneticilere mi yazmam lazim nereye yazacagimida bilmiyorum bana bir yardim da bulunsaniz cok memnun olurum simdiden tesekkürler [/sıze][/ı]
ilk önce yazı rengini değüştürüp
demon dediginiz yönetici mi ona nasil ulasa bilirim acama arkadaslar
canım daemon nickitmm.. cok sagolun arkadaslar yardiminiz icin
güle güle giy yiirummhafif bol geldi ama kısa zaman sonra tamamen dolar dötü fln sempatiksalakcinni
işte bu
aaa maydonoz suyu içmeeeeee sakınnnn düşüğe neden oluyo söktürücüüüakannehirmerhaba kızlar..ben bugün evdeyim hastayım sabah kalkamadım ve işe gidemedim.daha doğrusu hala kafamı kaldıramıyorum yeni yeni acabiliyorum gözümü..siz neler yapıyorsunuz?
dae fikir süpernmiş.özge valla elbise cok hoş güle güle kullan.
ben de cok sismeye basladım bu arada ne olacak bu halim bilemiyorum daha erken değilmi ya şişmek için.ben son aylarda şişilyor sanıyordum..ctsi doktora gidicem sorucam ona.tuzsuz yemeye dikkat ediyorum.maydanoz suyu icmek ödem attırıyormuş bi de onu sorucamdoktora
güle güle giy yiirumm
eyvahedigeldismile
naber bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?