2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol::roflol:
tamam arıyorum . garibim o da civilden almış sanırım, diyor açınca baktım ki kız bebek eşyaları var delikafadulden

ösgeeee
imageshack sayfası acılmıyo
nerden yulıycem resmı beenn..

dae şuradan denesene :

Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting

kıs gosterme suna ıkea takımını yıne deprescek bundan ıstıyodum dıye..
bu arada dun o kırmızı kulplu takımı kocıste begendı hatta bayıldı ama bundan turkıyede yok dımı

Maalesef caniko, hepsi yabancı sitelerdendi, ama senin marangoza götür yapar. Bait bişey

Geçmiş olsun pembik

Kız özgee ben de aynı emzirme yastığından aldım, geldiğinde çok beğendim, hem de kılıfı değişebiliyor. Epey kocaman bişey.

Benim kaynana nukun ürünlerini getiriyor, onlar ii diyor.

recep gel seni döveyim civili sardın başıma. kargom babaeskiye gitti. kadında arıyor ki sizin kargoyu ben aldım yanlışlıkla diye Çok üzgünüm çoook

ayy bayılazammmmm.akannehirakannehir
:roflol:bilmiyorumkismile

Kız özgee ben de aynı emzirme yastığından aldım, geldiğinde çok beğendim, hem de kılıfı değişebiliyor. Epey kocaman bişey.

hee biraz pahalı geldi bana da tereddüt ettim.
iyi bari begenmene sevindim.
geçiriyormuşsun beline
koyuyormussun bebegi üstüne sempatiksalakcinni

:roflol:

recep bence o elbisenin fiyatı çok uygunmuş, al bence..
nisan ayında fln içine siyah uzun kollu dar bi bluzla fln da giyersin.
bide dediğin gibi doğumdan sonra da giyebilirsin
tamam alkisalkisalkis
kızlaarrr..bi de şu tişört nasılll?
ben tam yaz havasına girdim galiba:)
Ebru Maternity
tamam arıyorum . garibim o da civilden almış sanırım, diyor açınca baktım ki kız bebek eşyaları var delikafadulden

aa buarada tatlıcadı söylemişti civilin mağazasından alıyorum diye,aslında direkt mağazasına da gidebilirdiniz..
siteyi maillerinle bolbol rahatsız et sen..
hatta ben de yazimki "sizi tavsiye ettim beni utandırdınız puuuu" :)

ohooooo bı gerıden gelen daha

ekledım bılem canıkom
evet o besık mıs sadece oda takımı degıl
ama ona uygun gardolapta yaparlar heralde goturcem bu hafta sonu fuarda mobılya bulmazsak haftaya marangoza gıdıdce bakalım

güldürmeyinnnnnn

bende yapamayıommmsenağlama

süprizzzzzgelsene gelseneee

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

klava:klava:klava:klava::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

recep gel seni döveyim civili sardın başıma. kargom babaeskiye gitti. kadında arıyor ki sizin kargoyu ben aldım yanlışlıkla diye Çok üzgünüm çoook
ayy bayılazammmmm.akannehirakannehir

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: Archii o ürünler yakında gelmez.

Kadın bişey almamış mı? Aldıkalrı gelmedi mi sana?

hee biraz pahalı geldi bana da tereddüt ettim.
iyi bari begenmene sevindim.
geçiriyormuşsun beline
koyuyormussun bebegi üstüne sempatiksalakcinni

Hem baba da kullanabilir biberonla beslerken, hem de bebek oturmaya başlayınca da dayanak olarak kullanılabilinir.

Ay napiiiim daeee, hızınıza yetişmek mümkün mü?

melmeacım keşke onun aldıkları da bana gelseydi de elimde şantajlık malzeme olurdu aklinialirimsmile
neyse vazgeçtim hazirana kadar gelse gene kabulum. sinirlerim tepeme çıktı az önce ama şimdi rahatladım

kaydirigubbakcemile3

çok güselmiş.
ben haziranda evde olacam ya, kısa kollulara geçmem diye kısa kollu almıyom, haziranda doğuracaz ya bilmiyorumkismile

hımm CADIARZU
ne bilim doğumdan sonra hemen karnımız inmezki, ayrıca eve gelen giden olur, tişört giyilir..
ama tabi sizin almanıza gerek yok, istanbulda seçenek çok,zamanı geldikçe alırsınız..
neyse ben de biraz düşünim, sağol özgecim fikir verdiğin için..

birden sancı girdi kasıklarımaaaaaaaaaaamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…