:roflol:
belki kadının da bebeği olcaktır, bu onun için bi işarettir :jeyyar:
ya olsun eninde sonunda eline ulaşır, önemli olan uygun fiyata güzel şeyler almış olman..
buarada kadına söyle de, resimlerini çeksin foruma yüklesin,bakalım neler almışsın sempatiksalakcinni
ösgeeee
imageshack sayfası acılmıyo
nerden yulıycem resmı beenn..
kıs gosterme suna ıkea takımını yıne deprescek bundan ıstıyodum dıye..
bu arada dun o kırmızı kulplu takımı kocıste begendı hatta bayıldı ama bundan turkıyede yok dımı
merhaba kızlar..ben bugün evdeyim hastayım sabah kalkamadım ve işe gidemedim.daha doğrusu hala kafamı kaldıramıyorum yeni yeni acabiliyorum gözümü..siz neler yapıyorsunuz?
dae fikir süpernmiş.özge valla elbise cok hoş güle güle kullan.
ben de cok sismeye basladım bu arada ne olacak bu halim bilemiyorum daha erken değilmi ya şişmek için.ben son aylarda şişilyor sanıyordum..ctsi doktora gidicem sorucam ona.tuzsuz yemeye dikkat ediyorum.maydanoz suyu icmek ödem attırıyormuş bi de onu sorucamdoktora
offffffffffffffff
yine tutamadım kendimi ya biri beni durdursunn
az önce bebeshoptan
emzirme minderi
avent biberon
avent yalancı 2li emzik
ve üzeirnde bebek resmi olan pembe albüm aldım kızıma
şimdi odası var, yeri var ya şımardım bilmiyorumkismile
artık yeter, ellerime vurcam.. bu ay baska bişi almak yok
yoksa kocam beni gebertcek bilmiyorumkismile
bu biberonları set olarak satılanlar var onlardanmı almak lazım bide yenidoğanlar için var hangisinden almak gerek bide uçları farklı ne çok çeşit var ya çeşit oldukça kafa karışıyo ama bende mutlaka avent alıcam
:roflol:bilmiyorumkismilerecep gel seni döveyim civili sardın başıma. kargom babaeskiye gitti. kadında arıyor ki sizin kargoyu ben aldım yanlışlıkla diye Çok üzgünüm çoook
ayy bayılazammmmm.akannehirakannehir
evet cnm merak ettık..
ne gezentı esyalar almıssın kıs:roflol:
Kız özgee ben de aynı emzirme yastığından aldım, geldiğinde çok beğendim, hem de kılıfı değişebiliyor. Epey kocaman bişey.
hahaha valla kıyafetler tura çıktı benden çok gezdiler 2 günde
tamam alkisalkisalkis:roflol:
recep bence o elbisenin fiyatı çok uygunmuş, al bence..
nisan ayında fln içine siyah uzun kollu dar bi bluzla fln da giyersin.
bide dediğin gibi doğumdan sonra da giyebilirsin
:roflol::roflol:
tamam arıyorum . garibim o da civilden almış sanırım, diyor açınca baktım ki kız bebek eşyaları var delikafadulden
dae şuradan denesene :
Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting
Maalesef caniko, hepsi yabancı sitelerdendi, ama senin marangoza götür yapar. Bait bişey
Geçmiş olsun pembik
Kız özgee ben de aynı emzirme yastığından aldım, geldiğinde çok beğendim, hem de kılıfı değişebiliyor. Epey kocaman bişey.
Benim kaynana nukun ürünlerini getiriyor, onlar ii diyor.
tamam alkisalkisalkis
kızlaarrr..bi de şu tişört nasılll?
ben tam yaz havasına girdim galiba:)
Ebru Maternity
aa buarada tatlıcadı söylemişti civilin mağazasından alıyorum diye,aslında direkt mağazasına da gidebilirdiniz..
siteyi maillerinle bolbol rahatsız et sen..
hatta ben de yazimki "sizi tavsiye ettim beni utandırdınız puuuu" :)
çok güselmiş.tamam alkisalkisalkis
kızlaarrr..bi de şu tişört nasılll?
ben tam yaz havasına girdim galiba:)
Ebru Maternity
bende yapamayıommmsenağlamakızalr uklayı döfün
lıstemız bozuldu edıt yapamıyorum
süprizzzzzgelsene gelseneeekaydirigubbakcemile3
kim başlasınaklinialirimsmile
bende yapamayıommmsenağlama
süprizzzzzgelsene gelseneee
süprizzzzzgelsene gelseneee
recep gel seni döveyim civili sardın başıma. kargom babaeskiye gitti. kadında arıyor ki sizin kargoyu ben aldım yanlışlıkla diye Çok üzgünüm çoook
ayy bayılazammmmm.akannehirakannehir
:roflol::roflol:
tamam arıyorum . garibim o da civilden almış sanırım, diyor açınca baktım ki kız bebek eşyaları var delikafadulden
hee biraz pahalı geldi bana da tereddüt ettim.
iyi bari begenmene sevindim.
geçiriyormuşsun beline
koyuyormussun bebegi üstüne sempatiksalakcinni
ohooooo bı gerıden gelen daha
ekledım bılem canıkom
evet o besık mıs sadece oda takımı degıl
ama ona uygun gardolapta yaparlar heralde goturcem bu hafta sonu fuarda mobılya bulmazsak haftaya marangoza gıdıdce bakalım
kaydirigubbakcemile3:roflol:
belki kadının da bebeği olcaktır, bu onun için bi işarettir :jeyyar:
ya olsun eninde sonunda eline ulaşır, önemli olan uygun fiyata güzel şeyler almış olman..
buarada kadına söyle de, resimlerini çeksin foruma yüklesin,bakalım neler almışsın sempatiksalakcinni
çok güselmiş.
ben haziranda evde olacam ya, kısa kollulara geçmem diye kısa kollu almıyom, haziranda doğuracaz ya bilmiyorumkismile
alsanaalsanasmilevurma banaaaaaaaauklaaaaaaaa :mymeka:
tamam bilmiyorumkismile
birden sancı girdi kasıklarımaaaaaaaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
klava: klava: klava: klava::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?