2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar havada şuan qüneş var vee sıcakkkk
amaaaaa felaket yağmur başladıı şiddetli bir şekildee..
dolu da yağıyorr bilmiyorumkismile

fuara gıtcez ya bırbrıımızı tanımak ıcın tanga gıyces
ama once gunesım gıyıp resmını eklıycekmıs
ona cok yakısıyomsu ole dedı

laelaelaelaelae

hahahhahaha ay düşünsenize o kalabalıkta tüm nerde tangalı görsek sarıp öpüoruz aval aval bakar millet kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gerçektenmii...ay hangi gün bende belki pazar günü giderim ve korkarımki kimseyi tanımam gerçekten :):)

boshayallersmileAMA TANGA DİYORUZ KIRMIZI DİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZ SİZLER DIYORUZZ İSTANBULLULARRR AMANINNNbilmiyorumkismile

kızlar havada şuan qüneş var vee sıcakkkk
amaaaaa felaket yağmur başladıı şiddetli bir şekildee..
dolu da yağıyorr bilmiyorumkismile

YANİ HAVA BÖLE GİDERSE TANGA UYGUN OLMAZMI DEMEK SITEDINNNdelikafaduldenkafamçokkarıştı

hahahhahaha ay düşünsenize o kalabalıkta tüm nerde tangalı görsek sarıp öpüoruz aval aval bakar millet kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canm tangalıların bırbırını opmesıne gerek kalmadan tangalı bıkac kısı gormek yeterınce sasırtıcı olur zataenaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben hazırlanim kocis almaya qelcek beni annemlere qitcez bilmiyorumkismile

akşama ben sizi haberlerdemi izlicem yaaaaa toplu koca göbüşlü hatunlar pantoln ustu kırmızı tangaaaaaaaaaa şokkk şokkk şokkkkkkkkkkk az sonraaaaaaaa

ozmo naber kuşum

iyidir canım senden naber öldüm bugün birsürü tmizlik yaptım toz almakla ütüm kaldı oglum gelsin onu doyuruyım biraz dinleniyim dedim tamda tanga muhabbetine gelmişim yarın anneme gidicem kardeşim askere gidicek:gitme: onun KURANI var anneme yardım etcem biraz koşy-turuyorum ben deli gibi

ay kız gerçekten sen söliyince baktım yağmur yağıyo inanmıorum,havada bi garipleşti bu aralar
evet yaa iklimler iyice karıştı
yaz ile kışı bir arada yaşıoruz sanki
sabah yaz öğle kış akşam kara kış qibi bişşii oluo anlamadım bende hayr olsun inş bilmiyorumkismile

YANİ HAVA BÖLE GİDERSE TANGA UYGUN OLMAZMI DEMEK SITEDINNNdelikafaduldenkafamçokkarıştı

hee öle demek istedimmmmmm kaydirigubbakcemile3

ben eşimle gitcem onlara ne giydirioruz kızlar
ay bak ben onu hıc dusunmedım
bende kocısle gıtcem
onnara ne gıydırsek:uhm:

akşama ben sizi haberlerdemi izlicem yaaaaa toplu koca göbüşlü hatunlar pantoln ustu kırmızı tangaaaaaaaaaa şokkk şokkk şokkkkkkkkkkk az sonraaaaaaaa

en cok hangı kanal para verırıse onnarla röpörtaj yapcez-tatlicadiarzu-

heee bende kameralara el sallıcam
sallarken de
izmirdeki en samimi arkadaşım biricik dostum f....... güneşim e selam sölüyorum dicem.. o da hamile şu anda aramızda olacaktı ama gelemedi dicem sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…