forum istanbulda buluşalım bari banada yakın alkisalkisalkis
ohooo sen bızı dınlemıon mualsanaalsanasmilebu sefer avrupa yakasında buluşunn bende qelcem yaaa delikafadulden
gerçektenmii...ay hangi gün bende belki pazar günü giderim ve korkarımki kimseyi tanımam gerçekten :):)
fuara gıtcez ya bırbrıımızı tanımak ıcın tanga gıyces
ama once gunesım gıyıp resmını eklıycekmıs
ona cok yakısıyomsu ole dedı
laelaelaelaelae
gerçektenmii...ay hangi gün bende belki pazar günü giderim ve korkarımki kimseyi tanımam gerçekten :):)
ne yapıyonuz kızlar muhabbet baya bi gitmiş buluşma nerde daemon teşekkürler degiştirmişsin adımı sagol canımopuyorumnanaktan
kızlar havada şuan qüneş var vee sıcakkkk
amaaaaa felaket yağmur başladıı şiddetli bir şekildee..
dolu da yağıyorr bilmiyorumkismile
kızlar havada şuan qüneş var vee sıcakkkk
amaaaaa felaket yağmur başladıı şiddetli bir şekildee..
dolu da yağıyorr bilmiyorumkismile
hahahhahaha ay düşünsenize o kalabalıkta tüm nerde tangalı görsek sarıp öpüoruz aval aval bakar millet kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ohooo sen bızı dınlemıon mualsanaalsanasmile
bu pazar fuara gıdıcez cnm
sende gıy tanganı ben senı bulrumsempatiksalakcinni
hahahhahaha ay düşünsenize o kalabalıkta tüm nerde tangalı görsek sarıp öpüoruz aval aval bakar millet kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız giymen tanga manga kim nedicek bizim gibi koca göbeklileri
bi gün de kır totonu otur evde beeeben hazırlanim kocis almaya qelcek beni annemlere qitcez bilmiyorumkismile
ozmo naber kuşum
evet yaa iklimler iyice karıştıay kız gerçekten sen söliyince baktım yağmur yağıyo inanmıorum,havada bi garipleşti bu aralar
YANİ HAVA BÖLE GİDERSE TANGA UYGUN OLMAZMI DEMEK SITEDINNNdelikafaduldenkafamçokkarıştı
ay bak ben onu hıc dusunmedımben eşimle gitcem onlara ne giydirioruz kızlar
akşama ben sizi haberlerdemi izlicem yaaaaa toplu koca göbüşlü hatunlar pantoln ustu kırmızı tangaaaaaaaaaa şokkk şokkk şokkkkkkkkkkk az sonraaaaaaaa
kıms ebıızm gıbı kkoca gobeklere bısey etmez dıye gıycez zaten yıvrum
heee bende kameralara el sallıcamakşama ben sizi haberlerdemi izlicem yaaaaa toplu koca göbüşlü hatunlar pantoln ustu kırmızı tangaaaaaaaaaa şokkk şokkk şokkkkkkkkkkk az sonraaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?