2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak yapma sonra bana patlıyor iştebilmiyorumkismile
dae guneşim sana böle böle dedi

oo süper
güzl bişeyse kullan tabi be

off fiyatlara bakıyom asabım bozuldu

dae guneşim sana böle böle dedi

oo süper
güzl bişeyse kullan tabi be

off fiyatlara bakıyom asabım bozuldu

okudum bıle sen benım dedıkodumu yapıcak mıssın gunes benden korkuyo yapma demıs sanaalsanaalsanasmile
arabaların fıyatları cok ucuk.
ınsallah guzel temız bıseydırde kullanabılırm

arabayı kayınvalideme aldırıcam annem odasını alıyor onlar da alsınlar bişey ama dimi yani bilmiyorumkismile

benim kayınvalideye söylememe ne hacet ayol
kadın arabasınıda alır herşeyini alır aaa lütfen

hello babyde bi tane buldum uygun babystarın ürünü ama ya kırılırsa bişi oluırsa
of bilmiyomki

193 tl idi
durun gösterim size

alıcak bısey bırakmamıssınız demıs ya
sende dah avr de söle ıste

sabah dedim ya bende aynen öle yapcam
ya bırak allahaskına daem
alırsa butun kk suratıma tukursun

banada yollayın o ana babaları yaf.
bıze kımse bısey almıyo
ancak mıletın eskısını getrııryolar ıste

henüz plan aşamasındayım canım ben kendi çapımda kaydirigubbakcemile3 esimin de aklına soktum gecen bakıyorduk arbaalara babannesi alır falan dedi.insallah dedim ben de .ama evi taşıcaz ya depozitosunu vereceklermiş yeni evin o da bişey yani.

sabah dedim ya bende aynen öle yapcam
ya bırak allahaskına daem
alırsa butun kk suratıma tukursun[/COLOR][/B]
kıs buyuk konusma tukururum bak
aman canım sende yuzsuluk yapo bıraz

ohh neguzel ıste
tabı canım o da bısey
bızde ev bulunca kayınpederım bızım eve tasıncak ya cıkıcagım evden alıcagım depozıtoyu sızın tutacagınız ev everıırım dedı.sempatiksalakcinni

benim kayınvalideye söylememe ne hacet ayol
kadın arabasınıda alır herşeyini alır aaa lütfen

bizimkisi de meçhul daha alırlarsa şaşırıcam yani gerçi dükkan yazın iş yapar paralanırlar alırlar herhalde ilk torun ya biraz heves etsinler ilk torun ilk yeğen..ne hevessiz insanlar esim doğunca heveslenecekler diyor ama sanmam

ay bende heveslı olur sanıyodum
esımın aılesının ılk torunu olacak ama tık yok adamlarda
kayınvalıdem hersey karısıp dahıl olmak ıster
hadı buna karıssın ama yok
sunu yapım bunu yapım desın

fena bısey ebenzemıyo
ya acıkcası ben bunlara 800- 900 lıra vermeyı cok gereksız goruyourm

bizim kuzenin eşide hamile diyodumya
onlar beşik+travel set almışlar 400e falan gelmiş
sormak lazım
e 200 beşik olsa
arabada o kadar olur herhalde
onuda bi araştırcam
800-900 cok para ya

bizim de burdan alacağımız var ama alabilicezmi diye düşünüyorum yani..ev sahipleri gıcık oluyorlar malum.insallah verir paramızı da biz de onu nakliyeye kullanırız cebimizden de bişey cıkmamıs olur.of ne zor tasınmak ya.bi de ev alıp tasınsaydık keske en azından insan heveslenirdi dimi ama.abimin esi tasınmak cok zor deyip duruyor.apt.daireleri vardı kendilerine ait sonra villa yaptılar mis gibi oraya tasındı ben dedimki git isine ya dedim senin gibi olsam ben o heves ve mutlulukla gozum gormez biseyi zor da gelmez dedim sustu o da bilmiyorumkismile

aha bunun pembiki nasıl
Sunnybaby SB327 Star Puset - Bebek Arabaları

çokmu kıytırık
ya 1-2 sene idare etsin yeter
sonra baston alınıyo zati

Canım bide yakından görmek lazım ama benimde arkadaşım masraf diye ucuz bişey aldı 2 kere kırıldı sonuçta aynı paraya geldi. dediğim dibi sen bide yakından bak ama en azından bilindik bir marka al kraftın falan çok ucuz modelleri bar yanş bunun kadar olmasada 380 civarında ankucaklı kampanyalı ürünler vardı diye hatırlıyorum.

kızlar iyi akşamlar bende cıkıyorm yavas yavas yurumeye calıscamm uyuss kocamda gelır alır inş beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…