2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
YAAAAAA AMA AMA ÖSKENİNNNNNNN ELBİSESİ ÇOKKK GÜZEL YAAAAA:umursamaz:

hangi bebek arabasından alıcan kardiş

chicconun 3 lü travel set bebek arasının kırmızısını alıcam. ana kuçağı ve port bebesini görümcem verdi ben sadece normal araba kısmını alıcam.Normalde 3 lü set 1.200 TL araba+anakucağı olarak 2 li set 950 TL ye buldum. 8 taksitle ama daha teklisinin fiyatını sormadım. Cumartesi gidicem haşim işcana

markayada karar vermedımkı cnm en saglıklısı ve en dogalı hangısı sızceee varmı bi fikrinz

Mustelanın içinde sabun yokmuş en doğalı o diyorlar sebamette anti alerjik bir ürün özellikle yeni doğan döneminde onu öneriyorlar. Bu nedenle ben sebametle başlıcam ilerisi için ya aynı şekilde sebametle devam ederim yada mustelaya geçerim ama mustela piyasadaki en pahalı ürün sanırım.

COSMOOOO ORTİİİİ GÜNEŞİME SÖLİMMİİİİİİ ONUN HAKKINDAKİ DEDİKLERİNİİİİİİ
bilmiyorumkismile

Benim sıpanın tekmeleri ta mideme çıkıyo ne bu ya harakiri mi yapıyo acaba içerde ohaoldumsmile

hım sebamed kulaga daha guvenılır gelıyor aslndaaa bende öle alırım olmazsaaa

ben sordum eczaneye mustelanın butun setı 380 tl dedı.ayrıntılı araştırmadım ama chıcoo bıttıkten sonra bakıca gecebılırım ama ılk olarak gereksız pahalı yanı.kullananıda gordum kullanmayanıda.Fark yok yanı bence.Eskıden bunlarmı varmış ya.kı mustelanın bebek kokusu var ben de onu almayı duşunuyodum.Boyle dermışım gıdıp hepsini mustela alırmışım.Olurmu olur.Çünkü eşim ılk onu sordu.Bı tutturmuş mustela alalım dıyo

Güneşim inanma aramıza giricek hakiki asfa eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

İNANIR İNANIR GEÇMİŞİ OKU GÜNEŞİMMMMMMMM
HANİ O ZENGİNDİ BİZE FOTO MAK.ALCAKTI YAAAA AYARLIYALIMMMM DEDİN YAAAAA ONLARI

COSMO BANA ELBİSE ALCANMIIIIIIIIIIIIIIIkaydirigubbakcemile3

Sefgili görümcem 4 gözle beni bekliyo kaynanamda oturup alsanaalsanasmile
Hiç gidesim yok bi gidemedi evine bu kadın ya mafoldumben
1 aydır burda akannehir millet de koca var, ben annemde 1 ay kalsam kocam beni eve almazdı heralde bidaha alsanaalsanasmile

Ulen 3 kağıtçının önde gidenisin heeee :roflol: :roflol: :roflol:
Bana he beraber plan yaptığın orti ne hee delikafadulden
İNANIR İNANIR GEÇMİŞİ OKU GÜNEŞİMMMMMMMM
HANİ O ZENGİNDİ BİZE FOTO MAK.ALCAKTI YAAAA AYARLIYALIMMMM DEDİN YAAAAA ONLARI

COSMO BANA ELBİSE ALCANMIIIIIIIIIIIIIIIkaydirigubbakcemile3

Ulen 3 kağıtçının önde gidenisin heeee :roflol: :roflol: :roflol:
Bana he beraber plan yaptığın orti ne hee delikafadulden

GÜNEŞİM GÖRDÜN DEMİ KABUL ETTTİİİİİİİİİİ
Bİ ELBİSE AL DEDİM HEMENCİK KABUL ETTİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ORTİ OLDUĞUMUZUU
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…