ha dün birde ne düşündüm biliyonmu
bebiş doğunca benim kk yalan olcak
şimdi tükkana geliyom
ozaman cıkamıcam
sizi göremicem
evde net yok malumbilmiyorumkismile
oynamıyo yaa bilmiyorumkismile
ha dün birde ne düşündüm biliyonmu
bebiş doğunca benim kk yalan olcak
şimdi tükkana geliyom
ozaman cıkamıcam
sizi göremicem
evde net yok malumbilmiyorumkismile
sanki bizde net olunca kk ya girebileceğiz. çocuk olunca hepimiz çok az zaman ayıracağız internete.
o yüzden üzülme birşey kaçırmayacaksınyerimseniben
bi benmi manyakım,kimse böle şeyler düşünmüyomu kıslarbilmiyorumkismile
bi benmi manyakım,kimse böle şeyler düşünmüyomu kıslarbilmiyorumkismile
sanki bizde net olunca kk ya girebileceğiz. çocuk olunca hepimiz çok az zaman ayıracağız internete.
O yüzden üzülme birşey kaçırmayacaksınyerimseniben
lohusa sendromu dıye bişi varmıs böle cocugunu herkesdn kıskancan bunalıma gırceksn tehlıkelı bı donemmiş
sen erkenmı gırdın elh cım yoksaa
eve net bağlatsammiki bilem dedim kendi kendimebilmiyorumkismilesanki bizde net olunca kk ya girebileceğiz. çocuk olunca hepimiz çok az zaman ayıracağız internete.
o yüzden üzülme birşey kaçırmayacaksınyerimseniben
doktorunu aradın mı ??
bence de cleoevdesın canım sen.Yakınında sağlık ocağı varsa gıdver 2 dakka baksınlar rahatla canım bence ya.için rahat eder
bağlat bağlat
eve net bağlatsammiki bilem dedim kendi kendimebilmiyorumkismile
Bende düşünüyom aslında
Ben ist da annemde yapıcam doğumumu sonra doğum ertesi hadi dön hadi dön diye baskı yapıcaklar burdan, buraya gelince görümce krizim olucak
Amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn offfffffffffffffff
AY SNDE NE GORUMCE VARMS AYYYY GONDER BANA ONU ONDN ALAYM HIRSIMIII BNMKINI EN SON FIRCALADIM KONSMYR BILEEsempatiksalakcinni
Gulkurusu ben bunu almayı düşünüyordum ama kullananlar şikayet etmiş, yürürken durmadan ayaklarımla çarpıyorum, ayak kısmı çok dar demişler.
Geçmiş olsun canım, Allah'ımın büyüklüğünden sual olunmazmış.
geçmiş olsun dileklerın sagol canım. opuyorumnanaktan ALLAH kımseye yaşatmasın. araba konusuna gelınce, arabayı alırken 1 yaşındakı yıgenım burdaydı , onun uzerınde test ettım, pazara çarşıya gıttık bı problem olmadı ayaklarıma dolanmadı gayet rahattı. yalnız şöyle bır şey pier cardının başka bır modelı var kapanınca baston oluyor onda öyle bır problem var arakadaşım hıç memnun degıl. acaba onunla mı karıştırıyorsun. benım kı kapanınca baston olmuyor ıkıye katlanıyor, bagaja yatırıyoruz hem enınden hem boyundan bagajda bayagı bır yer kalıyor. ustune 2 bavul bıle alabılır. umarım ıyı çıkar ıdare eder benı. çok para vermek ıstemedım ılerıde baston alıcam zaten.
benim sürekli kafamda bi senaryo var
onu kafamdan atamazsam en güzel günlerim rezil olacak
o kalabalığı benim kafam kaldırmaz
ve kayınvalidemin hiç ilgilenmeyip
ozaman gelip ah torunum demesini kaldıramıcam galiba
dokunmasın kimse
of atlatabilecekmiyim ben bu durumu ya:1no2:
bağlat bağlat
1. aydan sonra bağlat bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?