2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ok ben kalkıyım yiyim çikolata sütte içeyim
oynayana kadar sırt üstü yatayım..,
yazarım size yine.. :gitme:

Canım benım oynar ya merak etme 28. haftaya kadar tutarsız olabılır dıye şimdi okudum.Oynuyodurda hafif hareket edıyodur annesı meraklanma.Dinlen bol bol.Beklıyoruz haberını

iyide uklacım görümcem işitme engelli işte düşünememiş diyosun ama kulağının duymaması aklına bir zarar değil....düşünme kabiliyeti var.......

görümcelere laf sölemeyim nenn..döverim sizi heeeeealsanaalsanasmile

ne antika bir tip bu ya akannehir

yok kız niye kırayım kendimde potansiyel görümceyim. aklinialirimsmile
ama gelin kesin beni de sevmez, böyle arkamdan topiclere yazı yazarkaydirigubbakcemile3

hahahaha ay dimi :roflol:

ay nedense eşlerin ailesi en iyisi bile olsa bi şekilde batıyo yaa ne fena

ÖLE ÖLE SEN BENCE SÖLENME SUSU OTUR TOTNUN ÜSTÜNE BAK BİZDEKİ ÖRNEKLER BIR FACİAAAAA:d:lepi:
evet ben susayım oturayım..

benimkilerin dertleri fazla bilmiş olduklarından..
kadın utanmasa çocugumdan kendi çocugu gibi bahsetcek..

o gün misafirlikte bile, taşınıyoruz haftaya diyo millete..
onlar taşınıyo sanki..

işte haftaya taşınıyoruz bizde...
şunları alcaz bunları yapcaz, ismi şu olacak böyle düşündük.. sanki kendi düşündü, tööbe tööbee..
beni konusturmadı kadın

Biraz daha gayret kuzum inicek kaydirigubbakcemile3
Ya benim civilimden aldığım ürünler bugun gelirmi acep çok heycan yaptım bak gelsede görsem bi an evvel hihoyyyt

Kız senin ürünler Beylikdüzüne geldi (Edirne'nin Beylikdüzü ilçesi), çok da güzelmişler.

Özgeee ben LCW'nin normal giysiler bölümünden öyle bir pantalon, göbek altında kullanıyorum.

günaydın pembik, hangi mağazasında aldın?

kızlar dün bebeğim hiç oynamadı.. =(
eğer buqünde oynamazsa dr qidicez eşimle =(

Canım stres yapma, bu ufaklıklar stres yapınca da korkuyormuş.

Geçmiş olsun ukla, bütün kocalar öyle, haklı çıkmak için bas bas bağırıp duruyorlar. Sonra pişman olup gelip yalakalık da yapıyorlar ama. Bence sen ortalık biraz durulsun öyle söyle kocana, çok korktum, alalım anahtarı de.

bu görümcelerin bir işe yarayanı dünya üzerinde var mıdır acep??

Var canım benim küçük görümcem çok işe yarar bir insandır kendisi zaten ben eşimle tanışmadan önce kendisiyle arkadaştım hem arkadaş olarak çok iyidir hemde bana genelde faydası olur eşimede acayip düşkündür ama herzaman benim tarafımda yer alır eşim haklı bile olsa bana destek olur hep ama uzak oturduğumuz için ev konularında yardımcı olamaz hiç. Biz tatillerede beraber gidiyoruz Allah bozmasın iyi yani aramız ben onun doğumunda çok koşmuştum kızıda bana çok düşkün eminim oda bana çok koşar ama büyük görümcem evlendiğimden beri evime hiç gelmedi uzak oturuyoruz diye gerisini siz düşünün :)

Ayy ne kadar ayıp ama yaaaa akannehir bunun adı bide süpriz öylemi :mymeka:
Şimdi iyimisin Ukla cım? Diycek bişey bulamıyom inan cahil insanlarr alsanaalsanasmile

iyi olmaya çalışıyorum canım işte sinirleniyorum aklıma geldikceklava:

bu görümcelerin bir işe yarayanı dünya üzerinde var mıdır acep??

yok anam yaa bende görümceyimde byle değilim ama abime sormadan bişey yapmamyasakkelime

diyecek laf bulamıyorum yani
ay ne işi var sizin anahtarınızın onnarda
alın bi hikaye punduna oturtup ya

offf nasıl bulsam bilmiyom eşime direk mi söylesem al diye acaba:uhm:

aaaaaaaaaa bu ne dusuncesızlık yaaaa nasıl böle bişi yaaprlar gorumcenın yası kucukmu?
Hamıle var o evde kaldıkı hamıle olmasan bıle ne olur ne olmaz yaaaa

35 yaşında canım küçük değil ama işte offf:1shok:

geçmiş olsun uklacım ya..
bence görümcenin gelmesini istemiyosan da söyle eşine..hem düşüncesizlik yapıp seni bu hale getirdiğini görmüyomuki bi de peşinize takılacak :umursamaz:

saol canım gelmesin nasıl diyim tatsızlık çıkar kavga olur hiç kaldıracak durumda değilim şimdi eşimde gördü zaten nasılş perişan olduğumu gerekeni söyledi ama
sonrasında da bana tamam sakin ol geçti bitti diyor sanki bi anda unutulacak yaptığı:çok üzgünüm:

saol canım. sopalık hemde nasılll
kötü de iyi olsun dedi valla hep i,yi geçiyor ama sonrasında bişey çıktığı yok inşallah bu sefer olur...:Saruboceq:

HADİYAA İNANMIYORUM KESIN ORDA ONA BITANE CAKASIN GELMİŞTİR HEEElaelaelaelaelae

kızlar hamile arkadaşlarımdan biri doğum yapmış..
3 hafta erken gelmiş bebişş...
face de gördüm bu sabah yaa..
ay ne güsel bişi
bebeği kucağında resimleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…