archi pot mu kırdın sempatiksalakcinniyaaaaaaa bende görümceyim....mafoldumben
yaaaaaaa bende görümceyim....mafoldumben
yaaaaaaa bende görümceyim....mafoldumben
ok ben kalkıyım yiyim çikolata sütte içeyim
oynayana kadar sırt üstü yatayım..,
yazarım size yine.. :gitme:
bilmem ki öle midir? bilmiyorumkismileheeeeeee sen ondan kıymetlısın onlara işteee tek cocuk tek gelın
archi pot mu kırdın sempatiksalakcinni
aman sormayın kızlar ya
dün akşam anneme gittik eşim iş görüşmesine gitmişti gittiği yer anneme yakın ordan anneme geçmişti bende akşam evde yok diye oraya gittim neyse biz yedik içtik oturduk felan saat 11 gibi
kalktık taksiden indik eşim dediki salonun ışığı yanıyo bi baktım ben şoklarda tabii kalbim nasıl çarpıyor merdivenleri çıkamadım eşim koşa koşa çıktı kapı kapalı ama kilitli değil salak görümcem bizden habersiz eve gelmiş süpriz yapmış aklı sıra ben alt nerdivenlerde kaldım kasıldım orda öylece zorla çıktım yatağa oturdum kalkamaıyprum bi taraftan eşim buna nasıl laf ediyor kızıyor bağırıyor ben ağlıyorum ödümüz koptu eve hırsız girdi sandık eşimin teli kapalıydı şarjı bitmiş k.validem sabah hastaneye gitmiş tahlile bu giderken görümcem uyuyomuş, görümcem bizim evin anahtarını almış gelmiş saat 2 de aramamış kimseyi sonra annesine ben abimdeyim demiş neyse k.validem akşam 7 de bizi aramış 11. de aramış bizi dışarda sanmış kimse açmayınca bu salakta o saate kadar kimseye bişey dememiş ayy ben öldüm üldüm dirildim korkudan tuvaletim vardı hani sistik olursunuzya yapamazsınız ben öle yapamadım sabaha kadar kayınvalidemi aradı eşim bi sürü bağrındı ama ne çare bende açtım bi sürü laf ettim bi daha bu son olsun hoşlanmıyorum öldürecekmi beni hamileyim ayıptır dedim......... neyse işte akşam bizde kaldı muhtemelen bu gecede bizde
offf ctesi fuara gidicem kuyruk gibi gelmesin yanımızda ya eşime desem tatsızlık çıkıcak
mafoldumben/bu arada bizim evin anahtarı hem annemlerde hem bunlarda var yazın tatile gidince çiçeklerim felan var arada geşlip suluyordu ve havalandırıyordu k.validem istesem eşimde bunlarda boulacak
bilmem ki öle midir? bilmiyorumkismile
kızlar yazdığım arada kaynadı galiba..ama bence önemli...
yok kız niye kırayım kendimde potansiyel görümceyim. aklinialirimsmile
ama gelin kesin beni de sevmez, böyle arkamdan topiclere yazı yazarkaydirigubbakcemile3
hahahaha ay dimi :roflol:
ay nedense eşlerin ailesi en iyisi bile olsa bi şekilde batıyo yaa ne fena
evet ben susayım oturayım..ÖLE ÖLE SEN BENCE SÖLENME SUSU OTUR TOTNUN ÜSTÜNE BAK BİZDEKİ ÖRNEKLER BIR FACİAAAAA:d:lepi:
Biraz daha gayret kuzum inicek kaydirigubbakcemile3
Ya benim civilimden aldığım ürünler bugun gelirmi acep çok heycan yaptım bak gelsede görsem bi an evvel hihoyyyt
bana asslaaaa
öle bişi demedin..
ben cok uzun zamandır eskilerin içine giremiyom zaten sempatiksalakcinni
ben öle şeyleri kaçırmam gııı...
gidersen o tarafa bak bana bi bol bol, yukardan itibaren bol inen bi hamile pantolonu.
L beden olsun aklinialirimsmile
günaydın kızlar.ben de lcw'den bir beyaz bir de siyah hamile badisi aldım nisan gibi 2 tane de kısa kollu alıcam.gayet güzeller ve fiyatları da uygun.bir tanesi 10 bir tanesi de 16ydı aldıklarımın.ben bgn işe geldim mafoldumben kaldığım yerden devam yoğunluğamafoldumben
kızlar dün bebeğim hiç oynamadı.. =(
eğer buqünde oynamazsa dr qidicez eşimle =(
aman sormayın kızlar ya
dün akşam anneme gittik eşim iş görüşmesine gitmişti gittiği yer anneme yakın ordan anneme geçmişti bende akşam evde yok diye oraya gittim neyse biz yedik içtik oturduk felan saat 11 gibi
kalktık taksiden indik eşim dediki salonun ışığı yanıyo bi baktım ben şoklarda tabii kalbim nasıl çarpıyor merdivenleri çıkamadım eşim koşa koşa çıktı kapı kapalı ama kilitli değil salak görümcem bizden habersiz eve gelmiş süpriz yapmış aklı sıra ben alt nerdivenlerde kaldım kasıldım orda öylece zorla çıktım yatağa oturdum kalkamaıyprum bi taraftan eşim buna nasıl laf ediyor kızıyor bağırıyor ben ağlıyorum ödümüz koptu eve hırsız girdi sandık eşimin teli kapalıydı şarjı bitmiş k.validem sabah hastaneye gitmiş tahlile bu giderken görümcem uyuyomuş, görümcem bizim evin anahtarını almış gelmiş saat 2 de aramamış kimseyi sonra annesine ben abimdeyim demiş neyse k.validem akşam 7 de bizi aramış 11. de aramış bizi dışarda sanmış kimse açmayınca bu salakta o saate kadar kimseye bişey dememiş ayy ben öldüm üldüm dirildim korkudan tuvaletim vardı hani sistik olursunuzya yapamazsınız ben öle yapamadım sabaha kadar kayınvalidemi aradı eşim bi sürü bağrındı ama ne çare bende açtım bi sürü laf ettim bi daha bu son olsun hoşlanmıyorum öldürecekmi beni hamileyim ayıptır dedim......... neyse işte akşam bizde kaldı muhtemelen bu gecede bizde
offf ctesi fuara gidicem kuyruk gibi gelmesin yanımızda ya eşime desem tatsızlık çıkıcak
mafoldumben/bu arada bizim evin anahtarı hem annemlerde hem bunlarda var yazın tatile gidince çiçeklerim felan var arada geşlip suluyordu ve havalandırıyordu k.validem istesem eşimde bunlarda boulacak
bu görümcelerin bir işe yarayanı dünya üzerinde var mıdır acep??
Ayy ne kadar ayıp ama yaaaa akannehir bunun adı bide süpriz öylemi :mymeka:
Şimdi iyimisin Ukla cım? Diycek bişey bulamıyom inan cahil insanlarr alsanaalsanasmile
bu görümcelerin bir işe yarayanı dünya üzerinde var mıdır acep??
diyecek laf bulamıyorum yani
ay ne işi var sizin anahtarınızın onnarda
alın bi hikaye punduna oturtup ya
aaaaaaaaaa bu ne dusuncesızlık yaaaa nasıl böle bişi yaaprlar gorumcenın yası kucukmu?
Hamıle var o evde kaldıkı hamıle olmasan bıle ne olur ne olmaz yaaaa
geçmiş olsun uklacım ya..
bence görümcenin gelmesini istemiyosan da söyle eşine..hem düşüncesizlik yapıp seni bu hale getirdiğini görmüyomuki bi de peşinize takılacak :umursamaz:
saol canım. sopalık hemde nasılllUkla geçmiş olsun canım senin görümcede tam sopalıkmış okadar saat sizin evde ne yaptıysa ne diye aramamış seni ben geldim haberin olsun diye. İnsanın aklına gelir bu kız hamile eve gelince korkar ben haber vereyim evde olduğumu diye. Allah akıl fikir versin görümcene. Bende korkunca ancak ağlayarak kendime gelebiliyorum . Bu arada eşinin iş görüşmesi nasıl geçmiş umarım olur canım bu sefer gerçi hayırlıysa olsun inşallah.
evet ben susayım oturayım..
benimkilerin dertleri fazla bilmiş olduklarından..
kadın utanmasa çocugumdan kendi çocugu gibi bahsetcek..
o gün misafirlikte bile, taşınıyoruz haftaya diyo millete..
onlar taşınıyo sanki..
işte haftaya taşınıyoruz bizde...
şunları alcaz bunları yapcaz, ismi şu olacak böyle düşündük.. sanki kendi düşündü, tööbe tööbee..
beni konusturmadı kadın
çok şanslısınnbenim görümcem yok
eşim tek çocuk sempatiksalakcinni
HADİYAA İNANMIYORUM KESIN ORDA ONA BITANE CAKASIN GELMİŞTİR HEEElaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?