:) eskiden tuzlarlarmış bebeğin teri kokmasın diye ve pişik olmasın diye anneannem hepimizi tuzlamıştı :)
e deeeeeee
ne dicem diyon ki
deyiver işte
ay yok ben yaptırmam bebişime öle bişi yaa
garibim zaten dış dünyaya alışmaya çalışıyo olacak
bide orasını burasını yakacak bişi
e deeeeeee
ne dicem diyon ki
deyiver işte
lülülülülülüÇok üzgünüm çoook
ay yok ben yaptırmam bebişime öle bişi yaa
garibim zaten dış dünyaya alışmaya çalışıyo olacak
bide orasını burasını yakacak bişi
ay ben de bilmiyom kiay canlı canlımı tuzluyolar,nası bişi bu ya,balıkmı bu bebekler
YAAAAAAAAAAAA NE KIZYONNNBEEE AMANNNNNNNNNNNmafoldumbenMERAKLI MELAHATTTTTTTTT
BENİM GÖĞÜS UCUNUN BİRİ İÇERDEEEE NE YAPCAM YA HAFİF UĞRAŞINCA AZCIK ÇIKIYOOOO ÇIKARMI ACEPPPP O ZAMANAAAbilmiyorumkismile
bende duydum da yazık bebeklere ama ciltleri çok hassas. yanarlar valla
hmm öle yapabilirsin evetbende zaten denize sokucam bebeği yeterince tuzlanır dedim ama pek kabul görmedi..tatsızlık olmasın sonradan başıma kakılmasın diye bir kerelik banyo suyuna az tuz attırıcam o kadar........
ay ben de bilmiyom ki
hiç hoşuma gitmedi ama
çıkar çıkar merak etme
biri çıktıysa diğeri de çıkar.. aklinialirimsmile
kocan ne düşünüyo bu konuda sempatiksalakcinni
kızlar bide siz yalancı emzik konusunda ne düşünüyorsunuz..
kimisi alıştırmak lazım diyor kimisi aman hiç alıştırma bırakmaları fln zor oluyo diyo bilmiyorumkismile
kimisi alıştırmak lazım diyor kimisi aman hiç alıştırma bırakmaları fln zor oluyo diyo bilmiyorumkismile
bende seni döerim ozmaanbilmiyorumkismilehihihihhi kadın kavgası seyretmesi güzel olur kızzzz...hem iyi fikir uykun açılır..aaaa sana da yaranılmıyor şekerim sırf sen uyumak istemiyon açlsın uykun diye......lülülülülülü
BENİM GÖĞÜS UCUNUN BİRİ İÇERDEEEE NE YAPCAM YA HAFİF UĞRAŞINCA AZCIK ÇIKIYOOOO ÇIKARMI ACEPPPP O ZAMANAAAbilmiyorumkismile
lülülülülülü
bende seni döerim ozmaanbilmiyorumkismile
hmm evet bakalım bakalım bilmiyorumkismileemerse emer emmezse emmez. zaten psikolojik olarak emiyorlarmış. bırakmaları için zorlamayın zamanı gelince isteseniz de almaz diyor bazı uzmanlar.
bende bakacağım durum ne gösterecek.
evet ben de araştırırım bakalım..Sanırım damak sağlığı açısından emme refleksi olması gerekiyormuş sanki öle okumuştum diye hatırlıyorum ama tekrar araştıracağım
bende zaten denize sokucam bebeği yeterince tuzlanır dedim ama pek kabul görmedi..tatsızlık olmasın sonradan başıma kakılmasın diye bir kerelik banyo suyuna az tuz attırıcam o kadar........
onu dövme beni döv bilmiyorumkismile
soldakine göre benimde sağ içeride bi sorun olmaz herhalde
ben tamamen elifzel hanımın kişisel tercihine bırakıyorum bu mevzuyu:ecrin_bebek:
Soldakine göre benimde sağ içeride bi sorun olmaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?