2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bide siz yalancı emzik konusunda ne düşünüyorsunuz..

kimisi alıştırmak lazım diyor kimisi aman hiç alıştırma bırakmaları fln zor oluyo diyo bilmiyorumkismile

e deeeeeee

ne dicem diyon ki
deyiver işte

YAAAAAAAAAAAA NE KIZYONNNBEEE AMANNNNNNNNNNNmafoldumbenMERAKLI MELAHATTTTTTTTT

BENİM GÖĞÜS UCUNUN BİRİ İÇERDEEEE NE YAPCAM YA HAFİF UĞRAŞINCA AZCIK ÇIKIYOOOO ÇIKARMI ACEPPPP O ZAMANAAAbilmiyorumkismile

ay yok ben yaptırmam bebişime öle bişi yaa
garibim zaten dış dünyaya alışmaya çalışıyo olacak
bide orasını burasını yakacak bişi

bende zaten denize sokucam bebeği yeterince tuzlanır dedim ama pek kabul görmedi..tatsızlık olmasın sonradan başıma kakılmasın diye bir kerelik banyo suyuna az tuz attırıcam o kadar........

ay canlı canlımı tuzluyolar,nası bişi bu ya,balıkmı bu bebekler
ay ben de bilmiyom ki
hiç hoşuma gitmedi ama

BENİM GÖĞÜS UCUNUN BİRİ İÇERDEEEE NE YAPCAM YA HAFİF UĞRAŞINCA AZCIK ÇIKIYOOOO ÇIKARMI ACEPPPP O ZAMANAAAbilmiyorumkismile

çıkar çıkar merak etme
biri çıktıysa diğeri de çıkar.. aklinialirimsmile

kocan ne düşünüyo bu konuda sempatiksalakcinni

bende duydum da yazık bebeklere ama ciltleri çok hassas. yanarlar valla

bencede yazık tabi allahtan anneannem burada olmayacak birde eşimin annesi yıkarken garip garip kareketler yaptırmaktan bahsediyor ben onuda istemiyorum dedim . bakalım bir doğsunlarda :)

bende zaten denize sokucam bebeği yeterince tuzlanır dedim ama pek kabul görmedi..tatsızlık olmasın sonradan başıma kakılmasın diye bir kerelik banyo suyuna az tuz attırıcam o kadar........
hmm öle yapabilirsin evet
ay bu büyükler niye bu kdr ısrarcı oluyolar anlamam yaa

kimisi alıştırmak lazım diyor kimisi aman hiç alıştırma bırakmaları fln zor oluyo diyo bilmiyorumkismile

emerse emer emmezse emmez. zaten psikolojik olarak emiyorlarmış. bırakmaları için zorlamayın zamanı gelince isteseniz de almaz diyor bazı uzmanlar.
bende bakacağım durum ne gösterecek.

Sanırım damak sağlığı açısından emme refleksi olması gerekiyormuş sanki öle okumuştum diye hatırlıyorum ama tekrar araştıracağım

hihihihhi kadın kavgası seyretmesi güzel olur kızzzz...hem iyi fikir uykun açılır..aaaa sana da yaranılmıyor şekerim sırf sen uyumak istemiyon açlsın uykun diye......lülülülülülü
bende seni döerim ozmaanbilmiyorumkismile

ben tamamen elifzel hanımın kişisel tercihine bırakıyorum bu mevzuyu:ecrin_bebek:

soldakine göre benimde sağ içeride bi sorun olmaz herhalde
lülülülülülü

UGRASMA BE OYNAMA HASSASS YER ONLAR DOGASINA BIRAK ALALALALALALALA klava:

emerse emer emmezse emmez. zaten psikolojik olarak emiyorlarmış. bırakmaları için zorlamayın zamanı gelince isteseniz de almaz diyor bazı uzmanlar.
bende bakacağım durum ne gösterecek.
hmm evet bakalım bakalım bilmiyorumkismile

Sanırım damak sağlığı açısından emme refleksi olması gerekiyormuş sanki öle okumuştum diye hatırlıyorum ama tekrar araştıracağım
evet ben de araştırırım bakalım..
eskiden emzik emen bebeklerin dişleri yamuk olur bilmemne bir sürü şey söylerlerdi .

bende denize sokucam çok sağlıklıymış zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…