2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahhhhhh nerdeeeeeeeeee....benden zaten hayır yok..biz iyice yabancılaştık şekerim uzak artık böle şeyler...........

kızzz alsanaalsanasmile döverım senii heeee... hemşerım demem :mymeka: ne demek uzaklaştık, arayı açma hemen yakınlaştır mesafelerı. için mi geçti gız senın. çoluk çocuga karıştık dıye herşeyden elımızı ayagımızı mı çekelım. hava mis gibi guzel izmirimdesın çıkın sahıle karşılıklı bır kahve için, koy başını omzuna bak nasıl degışıyor havanız görursun aklinialirimsmile

bilmiyorumkismile beni ortaya çıkarmayı iyi biliyon bilmiyorumkismile

dimi bilmiyorumkismile sempatiksalakcinni

sen kesin mannaksın delikafadulden

bana arkadaşını söle sana kim olduunu sölimbilmiyorumkismile

arcihimim izledim o videoyu
ayyy gözüm korktu zamane çocukları böylemi oluyor
dinlerken karnımıda kapatmadım bizim kız duymuşmudur bilmiyorumkismile
aklı çelincek durduk yere

valla çok fenalar. bir de 2 gözü 2 çeşme ağlıyor sıpa delikafadulden

..............

Son düzenleme:
hepınızı öpuyorum işten çıkıyorum şimdik, pazara gıdıcem. benı bu havalar mahvetti (orhan veli) deliricem havanın guzellıgınden.

hamilelerden haberler bölümünde bebek tuzlamayı sormuşlar...siz ne düşünüyosunuz??????

ne diyorsun mhtp. özelden konuşmak isterım senınle. dur şimdı uzulme, bu kadar ciddi oldugunu bilseydım konuyu açmazdım, şaka yapıyorsun sandım. şimdı çıkıyorum ama hemen sana özelden yazıcam akşama, sakın uzulme bebegını de uzme ne olur :1hug:

hamilelerden haberler bölümünde bebek tuzlamayı sormuşlar...siz ne düşünüyosunuz??????

ayy ne tuzu allah aşkına. çocuğun derisine korkudan krem bile süremiyoruz tuz mu süreceğiz . yazık yanar bebecik
hurafe onlar inanmayın

hepınızı öpuyorum işten çıkıyorum şimdik, pazara gıdıcem. benı bu havalar mahvetti (orhan veli) deliricem havanın guzellıgınden.

bende öleyim valla 2 gündür kıpır kıpır böle
bahar gibi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…