offoffffaynen vallaaaa incelik nerde benim kocam nerdeeeeee
benimkinin de annesi de babası da kızıyo ama nato kafa nato mermer..BENIM KAYNPEDERDE COK ROMANTIKTIR KIZ HARBIDEN KOCAMDA CEKMEMIS BABASINAA AMCASI FALAN ARADA KOCAMA KIZAR OLUM KIZA JESTLER YAP BAK BIZ BUNU YAPTK SUALDK SURAYA YER AYRTTIK VS VS AMA DUVARRA KONUSYRLR SANKI İŞTE ARADASIRADA bilmiyorumkismile
ay ne düşüncesizler yaaa :mymeka:benim görümcem de nişanlı. nişanlısı hem görümceme hemde kayınvalideme çiçek almış. dün öğrendim valla az daha eşimi gırtlaklayacaktım.
hee o zaman git fuaraen meşhur doğum fotoğrafçısısempatiksalakcinni
offoffffklava:
benimkinin de annesi de babası da kızıyo ama nato kafa nato mermer..
hatta annesi diyo ki
büyüme çağında hep konustuk
bir kadın ne ister anlattık
ama yok diyo
bilmiyorumkismile
ay ne düşüncesizler yaaa :mymeka:
hee o zaman git fuara
bedava foto çekiyomussunuz doğumda tamam kabul ediyorum de sempatiksalakcinni
bence gereksiz görüyolarOFYAAAAAAAAAAAAAA
ACAAB DUSUNCELERI NE CIMRILKMI üşenıyorlarmı yoksa gereksız bısı olarkmı goruyrlr alla alla istymkardesım romantık olsunkafamçokkarıştı
kapımda yatıyor zaten bedava fotoğraflarını çekeyim diye de pek yüz vermek istemiyorum sempatiksalakcinni
heee boşver boşverkapımda yatıyor zaten bedava fotoğraflarını çekeyim diye de pek yüz vermek istemiyorum sempatiksalakcinni
kapımda yatıyor zaten bedava fotoğraflarını çekeyim diye de pek yüz vermek istemiyorum sempatiksalakcinni
ben çekimmi sizin fotoğraflarınızı
böle flash acıyom
çekıyom
çat diyo
baya becerikliyim bakınzemuszemus
gülkurusu sen izmirlimisin benım gibi ve bursadamı yaşıyosu ya Çok şaşırdım valla.Bıde aynı anda doğurcaz.Sefamız olsunzemuszemuszemuszemus
evet izmirliyim canım. demek sende izmirlisin? ıkı deniz insanı kaldık bursalarda desene mafoldumben
akşama belki topiğe gelebilirim annemde olucam
ben yokum ya sen gel :mymeka:
gıcıksın alsanaalsanasmile
aaaa doru sen yksun bu akşamalsanaalsanasmile
Sorma canım ya.Üniversite için bi geldim bursaya geliş o geliş.Zaten babam unı. kazandığımda artık vedalaşma zamnı demişti mafoldumben Doğru soylemiş.Koca buldum hemen. Kaldım buralarda ama alıştım şimdi.Akşam bızde mudanyaya gıtcez.Her hafta gıdıp gıdıp yuruyoz denız kenarında ne yapcan özlem işte.Bebişede havası ii gelir diye hem.havalar guzelleşsede daha sık gıtsek.İşte dedım ya bızım ıkı tarfda şehır dışında şimdiye kadar ii idare ettık ama bakalım şimdiden sonra ne olcak..
gıcıksın alsanaalsanasmile
mudanyaya biz de giderdik gezerdik öğrenciyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?