2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen vallaaaa incelik nerde benim kocam nerdeeeeee
offoffff klava:

BENIM KAYNPEDERDE COK ROMANTIKTIR KIZ HARBIDEN KOCAMDA CEKMEMIS BABASINAA AMCASI FALAN ARADA KOCAMA KIZAR OLUM KIZA JESTLER YAP BAK BIZ BUNU YAPTK SUALDK SURAYA YER AYRTTIK VS VS AMA DUVARRA KONUSYRLR SANKI İŞTE ARADASIRADA bilmiyorumkismile
benimkinin de annesi de babası da kızıyo ama nato kafa nato mermer..
hatta annesi diyo ki
büyüme çağında hep konustuk
bir kadın ne ister anlattık
ama yok diyo
bilmiyorumkismile

benim görümcem de nişanlı. nişanlısı hem görümceme hemde kayınvalideme çiçek almış. dün öğrendim valla az daha eşimi gırtlaklayacaktım.
ay ne düşüncesizler yaaa :mymeka:

OFYAAAAAAAAAAAAAA
ACAAB DUSUNCELERI NE CIMRILKMI üşenıyorlarmı yoksa gereksız bısı olarkmı goruyrlr alla alla istymkardesım romantık olsunkafamçokkarıştı

OFYAAAAAAAAAAAAAA
ACAAB DUSUNCELERI NE CIMRILKMI üşenıyorlarmı yoksa gereksız bısı olarkmı goruyrlr alla alla istymkardesım romantık olsunkafamçokkarıştı
bence gereksiz görüyolar
o nedenle içlerinden gelmiyo

kapımda yatıyor zaten bedava fotoğraflarını çekeyim diye de pek yüz vermek istemiyorum sempatiksalakcinni

verme verme agırdan sat kendını ama fazlada uzatmaaa yazık oda ınsan uzulemsınsempatiksalakcinni

ben çekimmi sizin fotoğraflarınızı
böle flash acıyom
çekıyom
çat diyo
baya becerikliyim bakınzemuszemus

gülkurusu sen izmirlimisin benım gibi ve bursadamı yaşıyosu ya Çok şaşırdım valla.Bıde aynı anda doğurcaz.Sefamız olsunzemuszemuszemuszemus

evet izmirliyim canım. demek sende izmirlisin? ıkı deniz insanı kaldık bursalarda desene mafoldumben

akşama belki topiğe gelebilirim annemde olucam

evet izmirliyim canım. demek sende izmirlisin? ıkı deniz insanı kaldık bursalarda desene mafoldumben

Sorma canım ya.Üniversite için bi geldim bursaya geliş o geliş.Zaten babam unı. kazandığımda artık vedalaşma zamnı demişti mafoldumben Doğru soylemiş.Koca buldum hemen. Kaldım buralarda ama alıştım şimdi.Akşam bızde mudanyaya gıtcez.Her hafta gıdıp gıdıp yuruyoz denız kenarında ne yapcan özlem işte.Bebişede havası ii gelir diye hem.havalar guzelleşsede daha sık gıtsek.İşte dedım ya bızım ıkı tarfda şehır dışında şimdiye kadar ii idare ettık ama bakalım şimdiden sonra ne olcak..

mudanyaya biz de giderdik gezerdik öğrenciyken

kızlar şirketten bir arkadasım eylülde doğum yapmıştı döndü artık işe.demin anlattı doğum hikayesini insanın doğurası geliyor cok kolay doğurmuş yaa elh senin gibi bi ıkınmış pardon 2 ıkınmış kızı gelmişşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…