yap valla çok güsel olmuş ben çok beğendim
şu daenin ip avizesinden bendemi yapsam acaba diye düşünüyorumCADIARZU
acaip fikirler geldi aklıma
kızlar şirketten bir arkadasım eylülde doğum yapmıştı döndü artık işe.demin anlattı doğum hikayesini insanın doğurası geliyor cok kolay doğurmuş yaa elh senin gibi bi ıkınmış pardon 2 ıkınmış kızı gelmişşşş
Uludağdan mı mezunsun canım sen?
ohh ne güzell,darısı hepimizin başına
kızlar şirketten bir arkadasım eylülde doğum yapmıştı döndü artık işe.demin anlattı doğum hikayesini insanın doğurası geliyor cok kolay doğurmuş yaa elh senin gibi bi ıkınmış pardon 2 ıkınmış kızı gelmişşşş
yap valla çok güsel olmuş ben çok beğendim
ay pembik içimden bi ses çok kolay doğurcan diyo ya du bakalım
tersi olmasa baribilmiyorumkismile
ama bebikin odasına koymam ona tüllü tüllü bişiler alcam
yatak odamın avizesi
kırıldı taşınırken oraya yapim barim
odam krem kahve
krem iple yapıp süslemelerini kahvadenmi yapim
ay pembik içimden bi ses çok kolay doğurcan diyo ya du bakalım
tersi olmasa baribilmiyorumkismile
tersi olmasın ayy hadi insallah hepimiz sağlıkla kurtulalım normal doğuralım ıkınalım gelsin bebişlerkaydirigubbakcemile3 arkadasım diyorki resmen 2.ıkınmam da cıkıverdi diyor.ben çok su içtim ve haftada 10 km yürüdüm diyorbilmiyorumkismile
evt canım 2 sene okudum orda .bursayı ben cok severim gelmek istiyorum hele baharda çook daha fazla severim nedense yemyeşil
ben geldimm...
hoşgeldin yıurumben geldimm...
benim de içimde kolay doğuracağıma dair hisler var ama hadi bakalım hayırlısı olsun..
kız evett.. krem iple yap..
kahveyle şeritler yap
pembik ne güzel doğurmuş arkadaşın. darısı başımıza.
tersi olmasın ayy hadi insallah hepimiz sağlıkla kurtulalım normal doğuralım ıkınalım gelsin bebişlerkaydirigubbakcemile3 arkadasım diyorki resmen 2.ıkınmam da cıkıverdi diyor.ben çok su içtim ve haftada 10 km yürüdüm diyorbilmiyorumkismile[/COLOR]
hoşgeldin yıurum
gidim tutkal alim barim
Beklerim canım herzaman.Bende uludağ mezunuyum ama demirbaş olduk bursaya.gel Bebişlerı mudanyada gezdırırız.Özlem gıderırsın sende.
hoşgeldındeeee geç geldın yfss
hoşgeldin yıurum
gidim tutkal alim barim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?