- Konu Sahibi daemon
-
- #54.401
zeynepçim kolay gelsin valla
hafta sonu evde çalışmak berbattır
geçmiş olsun zeynepcim dikkat et kendine. sesin iyice giderse biri sana playback yapsın sen ağzını oynat sempatiksalakcinni
çok qeçmiş olsun canım benim
kendini çok fazla yormamaya çalış..
hoşqeldin cnm iyiyiz sen nasılsın
hoşbulduk canım. çok şükür iyiyiz bizde. midemle uğraşıp duruyorum gene
:1shok:
qeçen qün bi programda izlemiştim
bitane kadının qelini hamileymiş
çok kusuyormuş
kadında biyere qidecekelri zaman qelininin qöbek deliğine yara bantı yapıştırıyormuş ki
kusmasın diye..
qelini qerçekten de kusmuyormuş hatta bulantısı qeçiyormuş..
ne kadar qerçek bilemiorum
akannehirakannehirakannehir
o nasıl iş ya . psikolojik olmasın onun derdi. yara bandı ne fayda sağlayacak yoksa.
çok kusuyormuş
kadında biyere qidecekelri zaman qelininin qöbek deliğine yara bantı yapıştırıyormuş ki
kusmasın diye..
çok kusuyormuş
kusmasın diye..
benim kızımın karnı acıktı bişeyler yemeğe gidiyoruz teyzeleri sayfam açık şimdilik
Ben balıkta yiyorum hergün meyvede yiyorum kahvaltıda ediyorum (yumurta hariç ) ama bunlar benim normal hayatımdada olan şeyler balıkçı aileden geliyorum ben rahmetli babamın restouranı vardı kuzenlerimin hala var dedem (annemin babası) balıkçı bizde kahvaltıda bile yenebilir. Meyvesiz yapamayanlardanım özellikle hamileyim diye yapmıyorum yani.
vala zeynepcim bende egeliyim izmirli ve düşün balık ne kadar taze ve güzel oluyor ve egeliler ne kadar seviyor deniz memleketi sonuçta ve bende balık delisi bir insan dım
şu an balığın b sini midem kabul etmiyor bünyeyle alakalı bir konu hamileliğim boyunca 1 defa tiksindim ve öle devam ediyorrrrr ve eskiden hamilelierin bu haline tiksinme muhabbetlerine şaşar kalırdımmm abartı derdim ama ben balıktan soğuduysam
gerçekten var böle bişeyyyyyy
neyse artık ilerde yerim belkiiiiiiii:sinifsinif:
allah allah doğrumu acep :1shok:
allahtan öğleden sonra geçiyo benim sabahları oluyo artık sadece çok nadir akşamları oluyo ama ne kaldı şurada zaten biraz daha dayanacam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?