2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ıyyyyyyyyyy balıkmı kahvaltımıııııı

balığı anca ayda 1 kere zorla yiyorum valla

kahvaltıda ne zaman tam teşekküllü yapsam aynen bugün olduğu gibi çıkarıyorum simit tost yesem çıkarmıyoum bende şaşırdım valla sanırım benim kız kahvaltıyı sevmeyecek bilmiyorumkismile

zeynepçim kolay gelsin valla
hafta sonu evde çalışmak berbattır

sorma canım yaaa insan dikkatini toparlayamıyor yarım saatte bitecek iş bir saatte bitmiyor valla. Sanada kolay gelsin şekerim pazartesi izinli olacakmısın

geçmiş olsun zeynepcim dikkat et kendine. sesin iyice giderse biri sana playback yapsın sen ağzını oynat sempatiksalakcinni

Sağol canım şimdilik bal limon zencefille düzeltmeye çalışıyorum umarım pazartesiye kadar geçer

çok qeçmiş olsun canım benim
kendini çok fazla yormamaya çalış..

Sağol canım geçmişi okuyamadım sanırım oğluşun dun oynadı için rahatlamıştır. Benim kızımda bugün ilk defa dışarıdan belli olacak kadar hareketli:)

evet oğluşum oynadı zeynep çok şükür..
bebeğine de maşallah.. artık çok normal dışardan belli olacak kadar oynaması

:1shok:
hoşbulduk canım. çok şükür iyiyiz bizde. midemle uğraşıp duruyorum gene

qeçen qün bi programda izlemiştim
bitane kadının qelini hamileymiş
çok kusuyormuş
kadında biyere qidecekelri zaman qelininin qöbek deliğine yara bantı yapıştırıyormuş ki
kusmasın diye..
qelini qerçekten de kusmuyormuş hatta bulantısı qeçiyormuş..
ne kadar qerçek bilemiorum

zeynepcim allah kolaylık versin canım. bu arada geçmiş olsun canım bol bol ıhlamur iç boğazına iyi gelir

akannehirakannehirakannehir
o nasıl iş ya . psikolojik olmasın onun derdi. yara bandı ne fayda sağlayacak yoksa.

akannehirakannehirakannehir
o nasıl iş ya . psikolojik olmasın onun derdi. yara bandı ne fayda sağlayacak yoksa.

tabiki canım bende öyle düşünüyorum
sonuçta bi yara bandının qöbek deliğine yapışık kalmasıyla bulantının bi alakasını bulamıorum zaten bilmiyorumkismile

bilmiyorumkismile sempatiksalakcinni

allah allah doğrumu acep :1shok:

allahtan öğleden sonra geçiyo benim sabahları oluyo artık sadece çok nadir akşamları oluyo ama ne kaldı şurada zaten biraz daha dayanacam artık.

Ben balıkta yiyorum hergün meyvede yiyorum kahvaltıda ediyorum (yumurta hariç ) ama bunlar benim normal hayatımdada olan şeyler balıkçı aileden geliyorum benim rahmetli babamın restouranı vardı kuzenlerimin hala var dedem (annemin babası) balıkçı bizde kahvaltıda bile yenebilir. Meyvesiz yapamayanlardanım özellikle hamileyim diye yapmıyorum yani.

Son düzenleme:
benim kızımın karnı acıktı bişeyler yemeğe gidiyoruz teyzeleri sayfam açık şimdilik

bende allahtan meyve yönünden iyiyim çok şükür her meyveyi yiyorum hatta portakal ve mandalinayı yiyince reflüm azdıkça azıyo ama kızım için aldırmıyorum valla yiyorum.

bende kalkıyorum kızlar
anneanneme qidicez oğluşumla..
hazırlanayım yavaş yavaş
qörüşmek üzere..

vala zeynepcim bende egeliyim izmirli ve düşün balık ne kadar taze ve güzel oluyor ve egeliler ne kadar seviyor deniz memleketi sonuçta ve bende balık delisi bir insan dım
şu an balığın b sini midem kabul etmiyor bünyeyle alakalı bir konu hamileliğim boyunca 1 defa tiksindim ve öle devam ediyorrrrr ve eskiden hamilelierin bu haline tiksinme muhabbetlerine şaşar kalırdımmm abartı derdim ama ben balıktan soğuduysam
gerçekten var böle bişeyyyyyy
neyse artık ilerde yerim belkiiiiiiii:sinifsinif:

ben daha öncede bu topiğe geldim ama fazla giremiyorum sayfalar çok hızlı ilerliyor

komik birşey anlatayım size. arkadaşımın annesi 30 sene önce hamileyken radyoda türkü dinliyormuş. o anda midesi bulanmış. hala derki ne zaman o türküyü dinlesem midem bulanır kaydirigubbakcemile3

allah allah doğrumu acep :1shok:

allahtan öğleden sonra geçiyo benim sabahları oluyo artık sadece çok nadir akşamları oluyo ama ne kaldı şurada zaten biraz daha dayanacam artık.

e böle bişi doruysa onlara göre madem
sadece gezmeye giderken değil sürekli yara bandı taksınlar
bana pek inandırıcı gelmedi
hatta baya baya saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…