- Konu Sahibi daemon
-
- #54.361
Çok saol cevabın için.bende alt üst takım alayım canım ozaman.Zıbın takımı,çorap,patık,şapka,eldiven.Yaz dıye çok kısa kollu badı aldım o yeter sanırım.patıklı tulumlar çok kullanışlı değil sanırım demi?Çabuk büyüyolarmı.Olmayıp bebek sıkılıyomuş içinde.Kızlar dunde mothercareden banyo setını aldım.Tavsıye ederım çok guzel ve kullanışlı.Butun ıhtıyaçlar var içinde
bildiğin sapuk ayolsempatiksalakcinniben oğluşumu cıbıl cıbıl qezdircem evde
yicem her yerinii opuyorumnanaktan
günaydın kızlar ben kızımı görmeye gidicem simdi 4 haftalık hasret sona erecek nihayet zor dayandım zaten ama doktor bugüne randevu verdi diye bekledim sımarıklık yapmak istemedim..cok heyecanlı ve mutluyum.sonra bir ev var ona bakıcaz bir daha.ondan sonra da anne-bebek fuarına gidicez..görüşmek üzere
günaydın kızlar ben kızımı görmeye gidicem simdi 4 haftalık hasret sona erecek nihayet zor dayandım zaten ama doktor bugüne randevu verdi diye bekledim sımarıklık yapmak istemedim..cok heyecanlı ve mutluyum.sonra bir ev var ona bakıcaz bir daha.ondan sonra da anne-bebek fuarına gidicez..görüşmek üzere
dün ipli avizeyi yaptımhihoyyyt
tepesinden ampulun nasıl gecceni bi türlü çözemedim
daeyi aradım öğrendim
dünkü methettiğim kotumu
tutkal yaptım
nazar değdi:sinifsinif:
halıda biraz tutkal oldu ama onu sildim çıktı
ipim az geldi çok sık olmadı ama
yinede başardım ve kurumaya bıraktım
acaba elifzelede yapsammı diye düşünüyom şimdik
bi şeye taktımı illa böle seriye bağlıyom
bu huyumuda hiç sevmiyomlmaz:
gelen bütün müşteriler nasıl hamilesin bi göbek var
biz top gibi yuvarlanıyoduk diyolar
ah karılar eski halimi görseler
ne derlerdi acaba
bilmiyolar tabi
kenkirik olduğumu
valla zaten ilk aklıma o geldihava atarsan kotunla
böle olur iştee sempatiksalakcinni
benim baya aşağıdaherkes bana da tam tersini söylüyor. karnımda sanki basket topu var. yusvuvarlak geziniyorum ortalarda.benim göbek bir de yukarıda çok komik duruyor
valla zaten ilk aklıma o geldi
özge o tutkal çıkmazsa seni döğerimalsanaalsanasmile
hadi ordançıkmiiicaakk çıkmiiicaakkk sempatiksalakcinni
ben geldiimmmm...
kızımı gördüümm delikafadulden
2 tane yüz resmini aldım birinde gülüyor hatta.. doktor aa bak gülüyor dedi çekti resmi.. sempatiksalakcinni
diğeri daha normal..
bide doktor dedi ki bu anneye benziyo dedi.. aaa benzesin benzesin dedimmm... aklinialirimsmile
540 gr. olmuş meleğim.
10 gün sonra şeker yükleme testi istedi, bakalım..
herşey güsel dedi..
merhaba millet
doktordan geldim ayrıntılı ultrason sonuçlarıma baktı. doktora dedim ki ben fazla balık yemiyorum 2 haftada 1 ancak yiyebiliyorum. doktorumda güldü diyor ki hangimiz haftada 2 kere balık yiyoruz ki .
annelerimiz bize hamileyken balık mı yemiş.hepimiz gayet akıllı insanlarız dedi. bunlara fazla takılma bebeğini çok da etkileyecek şeyler değil dedi. içim rahatladı geldim ofisime sempatiksalakcinni
özge demek evinle vedalaşacaksın . ben taşınırken göbek atmıştım çünkü kendi evime gidiyordum. o yüzden hiç üzülmedim. insan herşeye alışıyor bak sende daha büyük bir eve gidiyorsun ne güzel
hadi ordan
zati
22+5 sin daha
torunsun sen torun
aa sen de anane misin 10 gün büyük oluncaa bilmiyorumkismile
Aaşallah Yağmura, güleç olacak belli ki.
delikafadulden ayy dimi hep gülsün yüzü inşallah
Ben haftada 2 defa zorla öğüre öğüre balık yiyorum, artık yemem bundan gayrı.:teytey:
......a.skızlar siz her qün meyve yiomusunuz?
hade nannn..cıks biz agayız kızımnan
siz marabaaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?