2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güneşim ya dalga geçiyoss falan ama senin ciiddden bulanıyomu midennnnnnn
ayy öleyse kıyamam yaaa zor düşünsene doğacak hala bulanıyooooobilmiyorumkismile

ay bılmıon mu kıs
bunun hala bogazı kanıyo kusmaktan

güneşim ya dalga geçiyoss falan ama senin ciiddden bulanıyomu midennnnnnn
ayy öleyse kıyamam yaaa zor düşünsene doğacak hala bulanıyooooobilmiyorumkismile

kız bulantı ne kelıme ben 6 aydr hemen hergun kusuyrm kan kusuyrm hemde dusun
ılk 4.5 ay hıc bişi yıyemyrdm corbayla beslnyrdm zar zor sımdı artk yenı yenı ıstahım acıldı yemeye basladım..
ama kusmalrm kesılmedıbnm durum vahım anlcn allh dusmanımn basına vermessn

ay bılmıon mu kıs
bunun hala bogazı kanıyo kusmaktan

bilmiyorumkismilekız harbıden bogazm hıc ıyıleşmedı 6 aydr korkuyrm hanı cok kanaması ıyı dııldr derler yaaa böle

amin cnm ya kıyamammmm allahım yardımcın olsun insan 3 ay tahammül edemiyoooo

amin cnm ya kıyamammmm allahım yardımcın olsun insan 3 ay tahammül edemiyoooo

saol cnm valla ben surune surune ıse gdp geldım otobuslerde hep kustum
saolsun patronm o hallerıme acıyrdu zorla eve gonderyrdu ama yınede nereye kdr cok serum yedım ılkaylrmda ama ne fayda bak hala gecmedı bulantısı olmayanlara özenyrm maşallh dıyrm bolbolda

buantı bıleklıgını bı dene kıs cıdden

valla alcaktm en son burda topıcte konstk hatta taaaaaaaaa nezamn herkes onlar hıkaye ınanmayn falan yazmstı hatta baska yerlerdede takıp ettımson ra vazgecmstm sımdıde bı arkdsm yollcm dedı unutyr aama ben sanrım alcam netten sıpriş vercem denemekde fayda var ama bulantı ıcın falan cok hap kullandm doktor verdı tık yok banamısn demyr kesmıyor

anammm ben cahil kalmışım ya ne bilekliği bilekliktemi varmışşşş anammmmm

efet var takıysn bıleklıgı bellı noktalara baskı uygulayark bulantıyı onlyrms ama işte netten sıpariş vermk lazım gecen sordum bi eczaneye netten vern eczanelrde bulmazsnz dedılr

anammm ben cahil kalmışım ya ne bilekliği bilekliktemi varmışşşş anammmmm
cahıl yivrum.
evet kıs eczanelerde satılıyor

denemekten bısye olmas.
bence gıt bı al
belkım faydası olur kıs bellı mı olur
netıcede eczanelerde saglık bakanlıgından onaylı satılan bı urun

efet var takıysn bıleklıgı bellı noktalara baskı uygulayark bulantıyı onlyrms ama işte netten sıpariş vermk lazım gecen sordum bi eczaneye netten vern eczanelrde bulmazsnz dedılr

bende ılk zamanlar sormustum burda var kıs eczanelerde

kıslaaarr ben cıkıyorum
arkadasım gelıcek bugun bıraz etrafı toparlıyım gelırım yıne gözüm üstünüsde..

efet yaa kısden kısye degsyrms ztn ben bugn alaym kocamla cıknca bı bakaym buyuk eczanelre falan napalım yaaa umut fakırın ekmegı:) ama işte bebeklerımz ıcın herseye deger ılkzamanlr cok afedersınz cıkarıyrdum sonra oldugum yere pıs yere cokup aglyrdm ısyan edıyordum resmen neden ben ıstemyrm falan fılan sonra baktım hatta burdakı arkdslrdn falan kanaması olanlr duskler artık aglamyrm arada bebişimi tehdıt edıyrm sadece sen bi cık ben yıcem bıtrcem senı dıyeee

evet cosmooo güneşimmm sabahtan beri topiklerde kusuyooo ığğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
bide az önce cosmo gelmeden kaçam dediiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…