2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ee ne konuslm seker senanllt dınleyek

He anacım ya ordayım Güneydoğu bölge distribütörlüğünde muhasebedym
Kasa ya bakıyom, ilçeden geldiler hesap alıyodum
QUOTE=gunesim;11697045]:) ay sessz burlr haa cosmom ısın younmu buarada sen ne iş yapyrdn kız vdf? musn[/QUOTE]

Ya Ortiler ne dicem
Bu civilden aldığım eşyalar geldi bu arada
Kumaşı penyesi öle güzelki çıtçıtlıların kalın hemde ben bukadar ii beklemiyodum açıkcası
Gözümle aldığım hastane çıkışının kumaşından 10 kat daha gzüel valla
Tavsiye ediyom yani
Ben şimdi o siteden taraftar badisi almayı düşünüyom

kaçtım ben kıslar kocişlerle cicilerrr alcazdaa azcık başlayalım demi amaaaa
foto mak. olsaydı bak çeker koyardım neyseeee ben yokken çalışın ortilerrr öptmmmmmmm bebişleriniziiiiii

hımmm sevindim cnmmm görmekden almak cesaret işi ama iyi bariiiii iyi günlerde inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

kaçtım ben kıslar kocişlerle cicilerrr alcazdaa azcık başlayalım demi amaaaa
foto mak. olsaydı bak çeker koyardım neyseeee ben yokken çalışın ortilerrr öptmmmmmmm bebişleriniziiiiii

hahaha ne güldüm yaaa kocişlerle demişim kaç adet varsa artıkkkk:roflol:

kız cosmom geldımı demek sıprslern bende kalıtsndn suphe edyrdum bende sıprş verrm ozmn eger ıyyse bakalm belkı bugn dısrdnda alabılr z bişiler ama buaradaa bırndn makına bulda cek fotolrını beee mrk edyrm
buarada kangru bende ıstyrm ama cok pahalı yafssss onlr

Valla kuzu ben çok beğendim almanı tavsiye ederim
Makinayla çekemezsem cep telf çekerm artık hafta sonu atarım inş.
Kangru bide elde taşınan şey varya anakucağımıydı neydi bende ondan istyom

cosmom efet anakucagı şart yaaaa bende alcm ama bakalımmm belkı aldrck bı sponsır bulrz sen kaca kdr clsyrsn cumrtesılerı yewwrumm

allah kolaylık versın bacım sana buarlrda bı tek sen dolanyn baksana herkes gezmelrdemdr nedır yaa yok kımscklrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…