benim yeğenimde 31 haftalık doğmuştu 2 ay küvözde kaldı çok zor oluyo gerçekten kafamçokkarıştıBebeğini kaybeden arkadaşa sabırlar diliyorum.
Allah hepimize sağlıklı bir biçimde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah..
Prematüre bebek çok zormuş, sonraki yaşantılarında da çok narinmiş, çok dikkat gerektiriyormuş.
Bebeklerimizi miyadında doğurabiliriz İnşallah...
Amin. :Saruboceq:
Televizyon ekranlarının güzel spikeri Sonay Dikkaya, 2006 yılının ekim ayında 680 gramlık prematüre bir bebek dünyaya getirdi. Sonra da prematüre bebek sahibi annelerin simgesi ve sesi haline geldi. Her fırsatta onların sorunlarını dile getirdi. Sigortaya dahil edilmeyen prematüre bebeklerin karşılaştıkları hastane faturalarına, erken doğum yapmış tüm anneler adına isyan etti.
Başarılı spiker, yaşadıklarını şu sözlerle anlatıyor: "29 haftalık, 680 gram ağırlığında ve 30 santim boyunda ultra prematüre bir bebek sahibi olmanın zorluklarını anlatmak saatler sürer. Üç aylık yoğun bakım döneminde yaşadıklarım, prematüre bebek sahibi ailelerin neler yaşadığını anlayabilmem için çok acı bir tecrübe oldu. Üç aylık süre zarfında, bebeğime altı kez kan verildi. Kan verecek donörleri bulmak başlı başına bir sorundu. Prematüre bebek sahibi olmanın getirdiği birçok sorunu deneyimlemiş biri olarak, artık aynı derdi yaşayan ailelere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu bebekler son derece nazlı oluyorlar. Onun için, Allah'a dua ediyorum."
heheh hadı tahmnde bulunalım ya oda takımı aldılar yada ev buldular
ak canımUkla senin hangi sigortaydı?
ne acaba şindi doğurucam aaaaaaaaaaaakannehir
ak canım
senin?
ben geldımmmm
yemek yapıyodum
esımın babannesı bızde
bısure bızde kalıcak
ozge gelmıycek heralde neysee catlamayın zaten hamılelık catlatcak hepımızı..
kızlarınızı patıklerı hazır dıcektım
sımdı renk secın mor pembe kırmızı..
ıkı gelınıme ve sut kızıma
iyide anam tel nen sor sendeCNM SORCMDA ZATEN MARTTE POLİÇELER YENILENIYUOR OGRENIRIM BIZIM INSAN KAYNAKALRI S-COK SALAK UGRASILMZ YAA ISTANBULU ARICNDA MAILLESECNDE SANA CEVAP DOGUM UNDA GELIR ANCAK:d:d
daem 3ümüzü birarada biraz zor denk düşürür
çünküm
yarın ben yokum
benim koca izinli:umursamaz:
anaaaaaaaummmmmmmmm
yıwrumm sen onnarlamı ugrastın kıyamam
cok teşekkür ederiz
ben MOR diyorum
ukla daemiz döktürmüş baaaakkk
yav bı ev bulduk ama bakamadık dıstan bakınca fena bı yere benzemıyo ama evde yokmus cocugun annesı o yuzden bakamadık aksam bı daha gıtcez sorcaz.
oda takımıda ancak ev tasındıktan sonra gelıcek.
söledım ya ne oldunuuu ıyı okuyun anacım gecen sayfanın sonu
burda ssk 950 normal
1500 sezeryan
tabi hastaneye göre değişiyor bu medipolün fiyatı
benim sağlık sigortamda aynı ücreti ödüyo hastaneye ondan ben özelden giriş yaptırcam
kızım sorsana insan kaynaklarınız yokmu doğumu karşıalr sonuçta yatarak tedavi diye biliyorum ben
sadada ssklı
sezeryan 550
normal 900 dedi
nasıl sizce
iyide anam tel nen sor sende
çokmu kurumsalsınız ??? Sizizn işyerinde herşey maillemi dönüyo yaw:uhm:
4+1 den ses çıkmadımı yavrum
yavru kusum adres yolla bana.
uklacım senınkını ne zamn vereyım.
özgenınkınıde bulusmada verırım artıkın
kızım şöleki diğer firmalar doğum+rutin kontrolleri beraber sölüyolaranaaaa benim de ak, ama doğumu sadece 4000'e kadar karşılıyor, ne kadar ayak direttiysem de yukseltmediler, en yüksek prim bu dediler. ama doktor kontrolleri için ayrı 1250 limiti var.
timam adresi mail adresne atarım yawrum
ama şey ben cok merak ettim
resmini koysana:1hug:
sadada ssklı
sezeryan 550
normal 900 dedi
nasıl sizce
ben geldımmmm
yemek yapıyodum
esımın babannesı bızde
bısure bızde kalıcak
ozge gelmıycek heralde neysee catlamayın zaten hamılelık catlatcak hepımızı..
kızlarınızı patıklerı hazır dıcektım
sımdı renk secın mor pembe kırmızı..
ıkı gelınıme ve sut kızıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?